Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
matec7
tag
sziasztok, készülök telót venni, ilyen árkategóriában a T-nél, de most olvasom, hogy erre a kitkat alap formában fog jönni, és nem tudotok valamit esetleg, hogy később kiad majd az lg egy már kozmetikázott verziót is? mert nekem xperia s-em volt, és annak a kezelőfelülete nagyon tetszett, az alap androidot nem találom annyira szépnek, szóval nekem eléggé sokat számít ez a szempont, csak sajnos sonyból most nem találtam ínyemre való telót, a z1 meg túl drága, és a fényképezője se egy nagy kaland
-
matec7
tag
na megnéztem a "kicsikét" a media marktban, nagyon tetszik, viszont van egy kicsi, de számomra lényeges gondom, nem tudom, hogy ezen lehet-e változtatni: bármilyen szöveg gpéelésekor oldalt egy enter vagy törlés gomb, nem emlékszem van végig a billntyűzet sávjában, ezt el lehet tüntetni? teljesen felesleges ekkora gomb, és zavaró, nekem legalábbis.
-
matec7
tag
sziasztok, néztem tesztet az lg g flexről, és a felhasználói felület nagyon tetszett. várható, hogy hasonló6ugyanaz lesz ezen is, ha megkapja a 4.4-et? meg extra funkciók amiket ez is elbírna, pl két ablakos multi task, meg az egész szebb fontos lenne, mert vásárlás előtt állok
-
matec7
tag
sziasztok, valaki http://mobilarena.hu/tema/re_lg_g2_tapogatnivalo_hatso/hsz_9549-9549.html tudna mondani légyszi valamit?
-
matec7
tag
sziasztok, lenne pár kérdésem az ui-vel kapcsolatban, mivel a root nem opció nekem. lehet letölteni témákat hozzá? láttam egy videóban, de ott koreai telóval készült, és nem tudom, hogy mo-n is elérhető-e ez? ha igen akkor ingyenesek ezek a témák? illetve a feloldóképernyőn eltüntethetők alul az ikonok? mert én kimondottan csúnyának találom őket, meg fölöslegesnek is. meg nem követtem az eddigi lg készülékeket, várhatóan meddig lesz frissítve? a 4.5öt meg fogja majd kapni várhatóan, esetleg a 4.6-ot? vagy csak a 4.4-ig lesz frissítve? köszi előre is
-
matec7
tag
válasz ßrainiac #10584 üzenetére
es ezt lehet mokolas/garivesztes nelkul telepiteni?
illetve nem tudom melyik topicban van ennek a kerdesnek a helye de nem tudtok valahol viszonylag olcson olyan foliat amit kocsi muszerfalara lehet rakni es beleragad a telo? westendben lattam, de ott 3900, meg a gyujtonevet se tudom ezeknek igy nehez rakeresnem :/ -
matec7
tag
sziasztok, friss tulaj vagyok, nagyon tetszik eddig pár kérdésem lenne: milyen haszna van annak, ha regisztrálom az lg-nél neten a telót? illetve rádugtam a gépre, de nem kínálta fel a kezelőszoftver telepítésének a lehetőségét, hol lehet ezt megtalálni neten?
-
matec7
tag
sziasztok, átmenetileg másik telefonban volt a sim-kártyám, és úgy látom, hogy az összes abban atelefonban lévő névjegyet szinkronizálta a google-fiókommal, és most itt van benne 100+ fölösleges névjegy, ezeket hol és hogy tudom törölni?
-
matec7
tag
Sziasztok, videokon a jobbfelso sarokban mutatja a telo szammal is hogy hany szazalekon van az akksi, nekem viszont nem. Ezt hol lehet beallitani, nem találom: /
-
matec7
tag
sziasztok, van olyan képernyővédő, mint a glass-m, tehát gorilla glass, de teljesen lefedi a képernyőt? mert szerintem elég csúnyácska ha nem ér végig. ill. az invisible shield scratsh testetket nézve azt látom, hogy azért elég könnyen megkarcolódnak, de mindennapi használat során is így van ez? mert ha igen akkor nem nagyon érnek ezek 3-4 ezer forintot
-
matec7
tag
mi értelme az 50 gb box tárhelynek ha csak a dropbox-szal van szinkronizálva a galéria meg a zenelejátszó is?
-
matec7
tag
#11782 valaki tudna segíteni?
-
matec7
tag
hívás közben nincs mobilnetem. ez egyedi probléma, valahol ki lehet ezt kapcsolni? kerestem, de nem találtam ilyen funkciót, és gondolom gyárilag nincs ez beállítva mert elég értelmetlen dolog lenne, szóval mi a teendő?
[ Szerkesztve ]
-
matec7
tag
#13488 valaki tud segíteni légyszi? btw hogy lehet hozzászólásra hivatkozni?
[ Szerkesztve ]
-
matec7
tag
13488 valaki?
-
matec7
tag
sziasztok, az a problémám, hogy a napokban kiírta a teló, hogy jött ki új frissítés, letölti, de nem tudom feltenni, kikapcsol a teló, bejön a telepítő képernyő, de el sem kezdi, és hibaüzenet. gépről frissítve pedig a letöltésnél megakad. (t-s telefon, soha nem volt rootolva meg semmi okoskodás) valaki valami ötlet?
-
matec7
tag
sziasztok, tokot keresek a telefonhoz, nézelődtem neten, és ami tetszett az a pure gear tok, ami elég drága. tudtok esetleg hasonlót mondani? átlátszó műanyag, a peremnél pedig gumizva van. vagy ha esetleg tudtok valahol emberi áron(kb. 4000 Ft-ig) ilyet azt is megköszönöm
-
matec7
tag
sziasztok, olyan problémám lenne, hogy a kijelző bal felső sarkában halvány sárga folt van. A készülék egyszer már ki lett cserélve biztosításban, de annak is hasonló problémája volt, ugyanolyan a folt. ez beázás miatt lehet, (maximum párásodás szintjén érhette víz) vagy a kijelző hibája(ez esetben gondolom cserélik garanciában)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest