Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30956) fery02 válasza Azharel (#30738) üzenetére


fery02
addikt

Igazad van. Most esik le hogy írod, több szálon futnak a firmware elnevezések attól függően, hogy szolgáltatói-e vagy open.
Akkor tehát ha jól értelmezem a dolgokat, Vodásból még csak most jött ki a második KK firmware, ami jelenleg a legújabb (ez már ugye Knock Code-os), míg open-ből már a negyediket várjuk, ami akkor minimum olyan szintű firmware lesz, mint a jelenlegi Vodás, csak valami "C" utáni betűjellel.
Jól írom? :)

Danny365: Bocsi, hogy a húsvéti legutolsó, navigációs sáv eltűntetős kérdésemre érkezett válaszodra nem írtam még köszönetet. Ezt most pótolom:
Köszönöm! :)

Autley: Szerintem a gyári jegyzetfüzet alkalmazás helyett használd inkább a google féle Keep nevű alkalmazást (Play-en megtalálod)!
Sajnos ötletem arra nincs, hogy hogyan varázsolhatnád vissza a korábbi eltűnt jegyzeteidet, de ebben a Keep-ben ha véletlenül törölsz egy jegyzetet, az átmenetileg kukába kerül, ahonnan csak valamennyi idő után törlődik automatikusan.
További előnye még, hogy felhőbe ment, webes felületen is elérhető akármilyen másik eszközről, számítógépről és azonnal szinkronizál módosításkor.

Más:
Korábban volt róla szó, hogy néha képes a kijelző meghülyülni, de állítólag az International modellekre nem jellemző és itt sem volt ilyesmi panasz a topikban róla.
Na ezt szeretném most cáfolni. :/

KitKat óta nagyon ritkán előfordul, hogy nem reagál vagy csak szaggatottan, pontatlanul.
Például ma is történt egy alkalommal. Kíváncsiságból meg is nyitottam a QuickMemo-t és elkezdtem benne rajzolni.
Szaggatottan rajzolt, sűrűn nem is reagált, akárhogyan húzogattam az ujjamat, akárhol. Aztán egyszercsak a végén fogta magát és magától őrült tempóban elkezdett össze vissza firkálni egy adott részen, de ezt jó pár másodpercig. Nem mondom, pislogtam rajta keményen.

Képernyő lezárással, majd újra feloldással viszont instant javítható a helyzet.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.