Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31851) VOLTCRAFT(1)


VOLTCRAFT(1)
tag

Csak egy kérdés? Vagy 200 oldalt elolvastam a rom-olásokról vagy inkább szerintem rom-bolásokkal kapcsolatos hozzászólásokat. Szerintem az alternatív rom-ok 99%-val van valami gond probléma szinte mindenki elkezdi újabb és újabb rom-okkal rom-bolni a telefonját és a vége a rom-olgatások 50%-nál,hogy vissza térnek az eredeti rom-ok,hoz ! Én megértem,hogy senki nem akar tucat telefont és szeretné a telóját egyénivé tenni,de.....miért jó az,hogy felraktok kitudja milyen helyről való szedett vedett katyvaz ellenőrizetlen rom-okat felrakni a drága telefonotokra ? Utána pedig napokig kínlódni szenvedni a szarkatyvaz meggyógyítására toldozgatására foltozgatására !! Én egyetlen dolgot csináltam a telefonommal a megvétel után ..frissítettem kitkatra azt slussz passz! Nekem miért nincs gond a mikrofon hangjával vagy a fényképezőgép részével sem a mozgó felvétel hangjával? Minden úgy jó ahogy van semmi gondom nincs vele azon kívül,hogy nem jelzi ki a hívó számát(hétfőn megyek a szolgáltatómhoz valószínűleg az új kártyámon nem állítottak be valamit helyesen). Megvesztek egy fasza kifogástalan telefont és agyon ram-oljátok teljesen fölöslegesen.Az örök elégedetlenség sajnos emberi tulajdonság ,de mégis.. mit vártok egy telefon fényképezőgép részétől? Hiába 13 MP az érzékelő chip egy gombostű fején elfér az optikályát ne is említsem két gombostű fejnyi :) . Aki profi képet akar vegyen kamerát és megláthatja még egy szaros 5 MP-es kamera is különb képet készít!!! Ezen még a jó isten sem tud segíteni nem hogy egy buherált rom.Higgyétek el nem az igénytelenség beszél belőlem ..akkor nem vettem volna ilyen telefont hanem maradtam volna a két éves htc-nél.A másik elgondolkodtatok-e azon,hogy milyen bajotok lehet egy ismeretlen rom-felrakása miatt pl. ismeretlen vírus ,kémprogram stb.(persze nem jelenti azt,hogy az eredetin nem lehetnek ilyenek lásd SONY eset.Mindegy ti tudjátok további kellemes kínlódást én addig használom a telefonom!!:D :DD!! Tudom most megfogtok kövezni és betiporni a sárga földig..várom az ellenvéleményeket letromfolásokat idiótázásokat

[ Szerkesztve ]

VOLTCRAFT IPC-1L , SANYO ENELOOP AA,AAA

(#31852) eladogeppc válasza VOLTCRAFT(1) (#31851) üzenetére


eladogeppc
veterán

Bocs, de a kamera MOD nagyon hasznos. Laggol a telefon már kis fényvesztésnél is videó közben.
Nem beszélve a 4K videó felvétel lehetőségéről , a 120fps-ről... stb stb.

Nem kell szét ROMolni, de a kiegészítő applikációk/MOD-ok igen hasznosak.
Hisz a telefon tudja, bírja. :R

Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

(#31853) Danny365 válasza eladogeppc (#31850) üzenetére


Danny365
őstag

Ez normális, ne aggódj. Mármint olyan szinten normális, hogy mindenkinek ezt irja ki, aki KitKat-re frissit. Olyat is olvastam, hogy akkor is ez a helyzet, ha az ember OTA-n kapja a frissitést, szóval ez ilyen, ne zavarjon meg, nem para.

@VOLTCRAFT(1)
:))
Én csak magamból tudok kiindulni, és én bizony már hónapok óta nem voltam gyári ROM-on s láss csodát, nemigen nyafogok semmiért és nincs is semmi gondom.
"Ilyen-olyan ellenőrizetlen ROMok a drága telefonra" - nem igazán értem az összefüggést, de én pl. ezért vettem ilyen drága telefont, hogy kedvemre tudjak vele szórakozni. Nekem ez hobbi. Nyilván az átlag user tesz magasról egy új kernelre vagy ROMra, de had csináljon már azt az ember a saját telefonjával, amit akar.

Ami miatt meg itt sirnak sokan, semmi köze ahhoz, hogy ki mit telepitett a telefonjára.

(#31854) VOLTCRAFT(1)


VOLTCRAFT(1)
tag

A lényeget kihagytam ! A másik pedig ,hogy emiatt tele offoljátok ezt a topikot (mert ugye ez a téma programozói vagy speciális ismereteket kíván amit az egyszerű user nem ért fel sem fog emiatt már bőven nem ide tartozik)és emiatt száz és száz oldalon kell átverekednie magát egyszerű gondja megoldásában! Értelek én ,hogy ez a hobbid,de ennek semmi köze a g2 átlag embert érintő gondjaihoz .Miért nem csináltok egy külön topikot mondjuk LG G2 root-olása és rom-olása néven!!??

[ Szerkesztve ]

VOLTCRAFT IPC-1L , SANYO ENELOOP AA,AAA

(#31855) VOLTCRAFT(1) válasza eladogeppc (#31852) üzenetére


VOLTCRAFT(1)
tag

Aha értem és a 4k-s felvételt milyen tv-n játszod le?

[ Szerkesztve ]

VOLTCRAFT IPC-1L , SANYO ENELOOP AA,AAA

(#31856) Danny365 válasza VOLTCRAFT(1) (#31854) üzenetére


Danny365
őstag

A keresés funkciót nem viccből integrálták az oldalba. Ha egy szó nem esne ROM-okról, az ember akkor se szivesen irja le ezredszerre, hogy "érdemes-e ilyet venni, pozitiv-negativ tapasztalatok" vagy a többi ehhez fogható kérés, kérdés.

És ez nem azért van, mert nem vagyok/vagyunk segitőkészek, hanem mert már számtalanszor le lett irva. Szerintem pedig az elvárható mindenkitől, hogy ha kérdezne valamit, előtte keressen rá vagy itt, vagy gugliba. Az esetek 99%-ban ott lesz a válasz valahol.
Azt meg hiába irják be ide húszszor, hogy Győrbe had próbálja már ki a BT cuccát, ha egyszer nem tudunk ezen segiteni, akkor nem.

De én itt be is fejezem most.

ps.: a 4k-s kérdésed meg kapufa, mert egy sima FullHD tévén is jobban néz ki a 4k felbontáson felvett videó. Plusz ott egy rakás más feature, amit a mod nyújt.

(#31857) zazenke válasza VOLTCRAFT(1) (#31851) üzenetére


zazenke
őstag

azt nem hiszem el hogy a gyári szoftverrel nincs gondod a videó hangjával .talán csak még nem videóztál viszonylag halk témát stb. ezzel mindenkinek gondja van aki nem tuningolja

(#31858) JoeCockBill válasza VOLTCRAFT(1) (#31854) üzenetére


JoeCockBill
senior tag

inkább olyan külön topik kéne hogy "azoknak akik nem használják a keresőt/nem olvassák el az összefoglalót". ott aztán mehetne minden nap a milyen tokot vegyek buli. miért ne lehetne szó romolásról egy olyan telefon topikjában ami tökéletesen alkalmas a romolásra? én sem cserélgetem naponta, de szívesen olvasok róla ha jön ki valami új, mert lehet épp olyanról szerzek így tudomást ami jobban megfelel az igényeimnek mint a jelenlegi. hozzátenném olyat még nem nagyon olvastam itt ami programozói /speciális ismereteket kívánna. már amennyiben az olvasni tudás nem számít speciális ismeretnek.

új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas

(#31860) P3Dr0 válasza VOLTCRAFT(1) (#31851) üzenetére


P3Dr0
senior tag

A G2 jo kis telefon. De! Azert vannak hibai es sajnos nem olyan picik,hogy az emberek eltudjanak mellette menni. Ott van pl. a kamera. Itt nem profi gepekhez hasonlitjak a kamera kepessegeit hanem altalaban egy elozo telefonjukhoz kepest az emberek. En legalabbis igy teszek es ezert elszomorito amit video felvetel alatt muvel a telefon a hanggal vagy foto uzemmodban is hagy nemi kivannivalot magautan.(es most itt nem a szines viragok fotozasara gondolok mert abban profi).A fenykezelese sem a legjobb mas keszulekekhez kepest. Altalaban az emberek ekkor nyulnak romokhoz meg mindenfele modokhoz,hogy a szamukra bosszanto hibat kikuszoboljek vagy csokkentsek. Vagy szamukra jobban alakra es tudasra formaljak a telefont. Van aki megorul a nexus 5 letisztult oprendszereert de en pl. 5 nap utan vittem vissza mert annyira elviselhetetlen volt szamomra az N5 primitivsege finomabban fogalmazva : letisztultsaga :)
Amugy meg az android pont errol szol hogy annyira forlmalja az ember amennyire csak tudja es akarja.
Szerintem semmi gond nincs a romolgatassal, kernel cserekkel jo olvasni a tapasztalatokat.
Ellenben a milyen tokot vegyek hozza meg hasonlo katyvaty szovegek elegge farasztoak tudnak lenni szerintem :) Meg a miert nem irja ki a hivoszamot....stb. Van hozza tuti a netrol letoltheto pdf abban biztos benne vannak ezekre a kerdesekre a valaszok. (na jo a tokra nem de ott mindenki olyat vesz ra ami tetszik).
Nemtudom szerintem igy jo ez a forum ahogy van. Szerintem.....

(#31861) firemanus82


firemanus82
senior tag

Ugyancsak elégedett user a gyári rom-mal. A video és fényképezés hidegen hagy, arra ott a dslr, mivel szeretem ha a képen azt látom, amit megkomponáltam! A mobil kamerája nem erre való! hanem, hogy elcsípd a pillanatot, amikor nincs nálad a tükörreflexes!
Rom-molás, pedig mindenki szive joga! De tény, ha az átlag user bejön, azt látja hogy sokan panaszkodnak, romolnak, akkor joggal hiheti (mivel valószínű nem érti), hogy sok hibája van a gépnek! Pedig nincs! Életem legjobb telefonja! Akinek pedig nem felel meg, tényleg váltson vagy kénytelen lesz megszokni!

[ Szerkesztve ]

LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell

(#31862) Miksa64


Miksa64
tag

Találkozott már valaki tökéletes, androidos 'okos' telefonnal?
A G2 mindennemű tulajdonságával azért a legjobbak között van! BŐVEN! :C

ASUS TUF-AX6000, RT-AC86U; Xiaomi 12T Pro; DS118.

(#31863) Mankó válasza zazenke (#31857) üzenetére


Mankó
veterán

Ahogy olvastam, azoknak is akik tuningolják, de ha tévednék javítsatok ki, és verzió számot is mondjatok, mert holnapra már nekem is ideér a telefon!

(#31864) gusthy válasza P3Dr0 (#31860) üzenetére


gusthy
veterán

Ez mind igaz, amit a végén írsz, de abba helyzet, hogy nem nagyon van új írnivaló erről a telefonról.

(#31865) apaszka válasza P3Dr0 (#31860) üzenetére


apaszka
veterán

+1 :K

https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html

(#31866) #09819904 válasza VOLTCRAFT(1) (#31855) üzenetére


#09819904
törölt tag

Azt is megkérdeztem volna a helyedben, hogy milyen retinával rendelkezik, hogy 4K-t igényel? :D

(#31867) eladogeppc


eladogeppc
veterán

Nem TV-n nézem, hanem 4K-s monitoron... lehet hogy már van valakinek ilyen....

Más:

v20D official stock UK ROM. A gyári kamera alkalmazás sötétben használhatatlan. Nem jól fókuszál villantóval. Ez tehát részemről szarabb mint a v20B magyar.
Camera MOD ha rámegy megnézem mi változik. :R

Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

(#31868) morphin


morphin
tag

Szép jó reggelt mindenkinek!
Más találkozott már olyannal, hogy hívni akarják és helyette jön az SMS hogy nem fogadott hívása van?
Időnként előfordul...Én a T-re gyanakszom. Lehet kicseréltetem a SIM kártyát.

[ Szerkesztve ]

(#31869) vico03


vico03
tag

Tudnátok javasolni olyan programot amivel lehetne a névjegyeket pc-n szerkeszteni?
A gyári LG pc suite-tal csak exportálni illetve importálni tudok és kifújt..... :(

(#31870) bounty123 válasza vico03 (#31869) üzenetére


bounty123
őstag

Google mailben a névjegyek szekció ;)

(#31871) vico03 válasza bounty123 (#31870) üzenetére


vico03
tag

Google mail?? A gmail-t vágom .... de a google mail mi fán terem? :F
Ezt kifejtenéd bővebben? :B

(#31872) Tsebacsi válasza vico03 (#31871) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Ez most valami béna vicc?? :F

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#31873) vico03 válasza Tsebacsi (#31872) üzenetére


vico03
tag

:N nem :N

(#31874) Meggyi001 válasza vico03 (#31873) üzenetére

Gmail = Google mail

https://gamergep.hu/

(#31875) negroo


negroo
aktív tag

Nekem is van egy tapasztalatom. Régen ingyen megtudtad nézni jó ez a játék, ha kell fizetél érte. Most free jön ki és ha fejlődni akarsz akkor majd fizetsz érte. Innentől a iphone is lehúzta magát nem csak a droid. Viszont a droidon igen idegesítő a reklámok. Hiába nagy a kijelző, de a reklám is nagy.:) Vagy teljesbe rakja ki úgy hogy azt hitem meg fagyot aztán adja be.:(

(#31876) draco84 válasza Quqesz (#31841) üzenetére


draco84
tag

Köszi a kérdésed de nagyon nagyon nehezen csatlakozik a műholdakra! Fent vagyok a 3. emeleten tiszta az ég bolt 23 műholdat lát és kb. 5 perc után csatlakozik 3-4 műholdhoz és útána eldobja!:(( Ami még mindig aggaszt hogy ha csinálok hard resetet előtte is utána is akkor még fogad engem állandoan a régi háttérképem? Amugy nekem ez az eddig legjobb androidos telefonom ahozz képest hogy gpsem nem a legjobb de gyors, nem kell naponta töltögetnem és nem fagy ki 4-6 naponta!:) Előtte sok csucs telefonjaim voltak azokat én is romolgatam össze vissza de ennél most nem érzem a késztetést. Bevallom nekem is ez volt a hobbim de most másra összpontositok! És jelen pillanatban nagyon jól müködik egyedül csak ez a gps dolog aggaszt! Persze ha többször kéne neki indulnom ismeretlen helyekre akkor biztos boszankodnék!:)))

(#31877) Illusion1010 válasza vico03 (#31869) üzenetére


Illusion1010
senior tag

(#31878) Disla87 válasza eladogeppc (#31850) üzenetére


Disla87
csendes tag

Az enyém is 20b óta rooted. Azóta volt szervizben is a vácin, egy szót sem szóltak érte.

LG G2 --> LG G4 --> iPhone 7 --> Honor View 10 --> Xiaomi Mi9

(#31879) vico03 válasza Illusion1010 (#31877) üzenetére


vico03
tag

THX! :R

(#31880) Mazda6_2.0D


Mazda6_2.0D
tag

Sziasztok!

Ma már tenyleg fel szeretném rakni dm romjat, de a 2 nappal ezelotti kérdésemre még nem kaptam valaszt. Bemasolnam hatha valaki meg tud erositeni es meg tudja valaszolni:

"Meg csak rootolva van a telom, de ugy erzem eljött az idő hogy felrakjam a dm v3. 1-et. Csak megerositest es egy kis segitseget kernek. 4.4.2 20b van fent rootolva. Autorec-el felrakom a custom recoveryt, a twrp 2.7-et ugye? Az s3-omnal megtanultam(heti2-4 romolas megvolt ) hogy mindig teljesen le kell gyalulni mindent es akkor nincs galiba. Van egy otg-s microusb-s pendriveom. A jatekaimat ide mentsem le ugye? Es mivel? Az lg backup progi az lement mindent? Vagy maradjak a jol bevalt titaniumbackupnal? Nem tudom hogy mukodik az lg progija, de ugye a titaniumnal a data es obb konyvtarban levo dolgokat sajat magamnak kell lementeni, a titanium csak a progit es a menteseket menti el. Szoval lementek mindent, utanna hogy tudom teljesen leformazni a telot, hogy meg veletlenul se maradjon fent a regi rendszerbol semmi? S3-nal wipe minden plussz format minde es csupasz lett a telo. Itt is van formazasi lehetoseg(system data media..... )? A twrp-ben lessz majd valami menupont, hogy a pendrivet lassa? Es onnan mehetnek fel a zippek ugye? Utanna tibivel visszapakol jatekok es orulhetek is? ))
Elore is koszi a segitseget."

Végül is a legfontosabb szamomra az lenne, hogy a régi rendszert hogy tudom teljesen leformazni, hogy ne maradjon meg belole semmi progi csak a root es a custom recovery.

Köszi.

(#31881) bajzal


bajzal
őstag

Sziasztok készülök venni egy ilyen telefont... érdemes venni? Vannak zavaró hibái? 4.4 Kitkat jól lett optimalizálva, nem baj, hogy sok ramot eszik és emiatt nem szokott akadozni?

(#31882) Sabika


Sabika
tag

Szia Droidmester,

Van új romod? Nem is tudtam... és mik az új változtatások?
:)

Sabján László

(#31883) stilo18


stilo18
addikt

Sziasztok.

Ilyen hiba üzenetet kapok, hogy sajnos a com.google.process.gapps sajnos leállt.

Azóta a telefonszámaim nincsenek meg....

Ötlet, hogy mi okozhatja?

#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50

(#31884) DonMaster válasza negroo (#31875) üzenetére


DonMaster
addikt

Rootol-t teéefonál van adblocker ami titlja a z alkalmazásokban a reklámokat ez már 2.3-aas android ota van ,
ha nincs root akkor együt kell vele élni .

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#31885) rzoli válasza Mazda6_2.0D (#31880) üzenetére


rzoli
senior tag

A 2.7.0.0. TWRP kell neked, az kezeli az OTG-t, pendrive-ot is. Az első hozzászólásban fent van, hogyan kell feltenni.

Én kb így csináltam:

Lementettem minden fontos dolgot a gépre. SMS, Kontakt, híváslista, játékállások, adatok (pl. mybackup)
(Korábbról van egy full twrp mentésem is, nehogy IMEI elmásszon pl.)

Újraindít és recoverybe belép
Csináltam egy full wipe-ot. WIPE/ADVENCED WIPE, pipa mindenhol.
Pendrive bedug, MOUNT, kiválaszod az OTG-t és tárnak a pen-t.
Install és wipe cache és dalvik, de ezt ott fel is ajánlja.
Újraindít és örül

[ Szerkesztve ]

Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3

(#31886) Busterftw


Busterftw
veterán

Valaki mondta, hogy szingapúri 20a után 20c fog jönni, nekem 20b-t ír most az imei alapján. Valaki feltette már?

[ Szerkesztve ]

(#31887) #09819904 válasza bajzal (#31881) üzenetére


#09819904
törölt tag

Kereső használat ajánlott! De az összefoglalóban is le van írva... :U

(#31888) morphin válasza stilo18 (#31883) üzenetére


morphin
tag

Milyen telefon, milyen ROM, JB/KK, mióta csinálja, mire reagál ezzel a hibával stb stb...így nehéz lesz megszülni.

#31885 rzoli
Ezt a MOUNT-olást bele kéne rakni az első hozzászólásba (vagy benne van valahol?), mert nagyon sokan írják mostanában, hogy a TWRP nem látja az OTG-t...

[ Szerkesztve ]

(#31889) morphin


morphin
tag

Srácok!
A Möster 3.1.1 ROM-jában van egy olyan a Beállítások/Kijelző-n belül, hogy Képernyő zárolása majd Zárolóképernyő elfordítása...kapcsoljátok be! Leraktam a hajam annyira király effekt. :))
Este rendesen feljön a Hold majd a Nap reggel...le lehet nézni a víz alá ha a telefont lefordítod a talaj felé...ha meg fel az ég felé akkor értelemszerűen a csillagokat/felhőket fogod látni.
Zárolóképernyőn látszik az egész természetesen! Átírja a Kijelző effekt-et Óceánra amit változtatni nem lehet, de ez Istenkirálycsászár szerintem...az óra is nagyon jól néz ki így, meg ahogy váltja magát.
:C :C :C

(#31890) VOLTCRAFT(1) válasza eladogeppc (#31867) üzenetére


VOLTCRAFT(1)
tag

Ne haragudj meg rám amit most mondok,de volt dolgom 4k-s monitorral kicsit ismerkedni. Számomra teljesen feleslegesnek tűnt ekkora méretben ez a felbontás . Apró ikonok a tálcán elolvashatatlan ikon feliratok( olyan aprók voltak)! Kihasználhatatlan funkciók pl: Youtube,4k-s tartalmak hiánya és sorolhatom reggelig,Egy előnyét csak a fejlesztők tudják kihasználni a felbontás nagyságát oszt slussz! Mostmár nem csodálkozom,hogy mókolsz a romokkal :) ! A maximalizmus sokszor gerjeszt mondvacsinált igényeket és problémákat!! Részemről ennyit az offról . Na mentem nem kötekszem tovább gondolom ennyi elég volt belőlem. Üdv minden mókolónak:)!

VOLTCRAFT IPC-1L , SANYO ENELOOP AA,AAA

(#31891) stilo18 válasza morphin (#31888) üzenetére


stilo18
addikt

4.4.2, 20D
3napja van rajta kb a friss rendszer. Végig wifin volt a teló, ma, hogy dolgozni jöttem mondom racsatlakozok a Telekom netre.

Innentől.

Valami ott nem tetszik neki.
Viszont gmail fiók működik, látom a leveleimet, Play áruházba betudok lépni simán...

Egyedül a számaim tűntek el...

Fiókszinkronizáció természetesen be van kapcsolva...

#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50

(#31892) morphin válasza morphin (#31889) üzenetére


morphin
tag

Próbáltam nyomni screen-t.
KÉP EINS und KÉP ZWEI

(#31893) eladogeppc válasza VOLTCRAFT(1) (#31890) üzenetére


eladogeppc
veterán

Nem kötekedsz, de hagyd meg nekünk hogy mi a jó.
Nekem a kamera létszükséglet hogy jó felbontást és jó minőséget produkáljon.
Vegyük már észre hogy ez nem csak egy "telefon". Ezek mind multifunkciós eszközök.
Nem véletlenül megy a megapixel harc. Nyáron had ne vigyek már mindent magammal.
Ha így lenne, akkor az autóba minek a hifi, vagy minek a légkondi. Rakj bele egy táskarádiót és egy mobil klímát.

:R

Szerk: v20D
Ilyen hibáim nincsenek amit a kolléga 1-el fentebb írt, viszont Antutu -8000 pont. Quadrant maradt.
3D lassabb, láthatóan. Kamerát írtam hogy használhatatlan alacsony fénynél, még annyira sem jó mint a v10b. Igen a v10b.

[ Szerkesztve ]

Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

(#31894) #09819904 válasza eladogeppc (#31893) üzenetére


#09819904
törölt tag

"had" :U

(#31895) morphin válasza stilo18 (#31891) üzenetére


morphin
tag

WiFin is csinálja? Próbáld ki. Ott valami szinkronizációs problem lesz szvsz...

Ha egyszer csinálta csak akkor nem kell vele foglalkozni, viszont ha folyamatosan akkor gebasz van. Csináltál frissítés után HR-t? (gyári beállítások visszaállítása) Lehet valamit frissített gapps-on belül és maradt egy-két felesleges fájl...
Itt mondjuk az a baj, hogy a Gapps, mint olyan elég sok program lehet. :U

szerk.: még valami! Swiftkey-t használsz? (bár az elvileg csak akkor dob ilyen hibát ha épp bebootolt a rendszer...)

[ Szerkesztve ]

(#31896) hoge87


hoge87
tag

Üdv,
egy olyan problémám van, hogy nincs 4G beállítási lehetőségem, a beállításoknál sem találom, ennyit tudok állítani, hogy GSM vagy WCDMA. (a SIM kártyám egy kb 8 éves vágott kártya, lehet ez a gond? )

(#31897) morphin válasza hoge87 (#31896) üzenetére


morphin
tag

Szintén...milyen telefon, milyen ROM van rajta...ezeket ne felejtsétek el, mert nem tudunk segíteni.
Amúgy ilyen "hiba" akkor van, ha keleti a telefon. (Szingapúr stb, ezeket mobil boltokban lehet megtalálni, multiknál csak EU-s telefonok vannak)
Tegyél fel másik ROM-ot és lesz 4G-d. Service menu talán, de szerintem ez ROM-tól függ...keress rá a fórumban volt erről sok diskurzus a kezdetek kezdetén!
Üdv

(#31898) #09819904 válasza morphin (#31897) üzenetére


#09819904
törölt tag

Ezt az összefoglalóban is kellene nyomatékosítani, hogy azért az aki elolvassa képben legyen, hogy a sufnigsmboltok többségében a vásárlás után jön a rábaszi! Mert inkább legyen 20 ronggyal több, de biztos normális EU-s készülék.
Szerintem!

(#31899) DroiDMester válasza Sabika (#31882) üzenetére


DroiDMester
nagyúr

Igen van olvass vissza hétvége környékén linkeltem képeket meg leírást róla!

Grátisz ként még egy kép

morphin: amit mondasz az a Flex záróképernyője, azthittem ezt tudjátok hogy benne van!

(#31900) hoge87 válasza morphin (#31897) üzenetére


hoge87
tag

bocsi, itt vannak az adatok: (gsm boltban vettem, és minden bizonnyal keletről jött, mert átalakítós töltős...viszont rajta volt a matrica h 4G/LTE, bár nem tudom ez számít e...)

bocsi, itt vannak az adatok: (gsm boltban vettem, és minden bizonnyal keletről jött, mert átalakítós töltős...viszont rajta volt a matrica h 4G/LTE, bár nem tudom ez számít e...)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.