Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ser

tag

Sziasztok, segítségeteket kérném, hátha találkoztatok a jelenséggel, vagy hátha tudjátok a megoldást.

Stock 4.4.2 rendszer volt root-olva, aztán mai nap rátaláltam az autorec-re. Fel is raktam gyorsan, aztán nem húztam az időt, telepítettem is CM11-et rá. Kis idő elteltével észrevettem, hogy nem fordul el a kijelző automatikusan az alkalmazásokban. Most este kíváncsiságból felraktam egy PA Androdiot is (4.4.2), de az elfordulás ez alatt sem működött.

Olvastam pár oldallal előbb, hogy valaki másnak is volt ugyanilyen problémája CloudyFlex 2.0 alatt, és ő kapott DroiDMester-től egy zip-pet, ami megoldotta a problémáját. Pontosan nem tudom, hogy mit is jelent ez a modem (bár keresem az információt még), de gondoltam próba-szerencse, mit veszíthetek, feltelepítettem én is azt a kis kiegészítőt. Nekem sajnos nem oldotta meg a problémám.

Van megoldás arra, hogy CM11 alatt is működjön az elforgatás? Emiatt nem szeretném a stock romot használni, de sajnos ez a funkció szerintem alap. :(

Ha valaki tud segíteni, akkor előre is köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés