- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- GAI: Poor Volta...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
14adam
addikt
válasz
Mágus2 #92354 üzenetére
az akart lenni csak későn vettem már észre
Vr... messze még a projekt vége
Futóműre már rálehet fogni,hogy kész. Vr-től veszek g60féket előre meg hátra is kell guberálnom egy g60 tárcsafékest,főféket is kell szerezni, benzinellátás, egyedi féltengely.
De a legnagyobb szopás az egyedi vízhűtő. Ha esetleg erre a problémára tudsz valamit javasolni azért nagyon hálás lennék. Volt egy ismerős említette,hogy lehet venni nagy hűtő táblákat,és csak a két szélére kell ráhegeszteni a gyűjtő tartályokat és máris kész a vízhűtő,de amikor mondtam neki,hogy linkeljen erről valamit már nem tudott több infóval szolgálniTaláltam céget aki tudna gyártani de 50 000ft-tól volt megadva,hogy annyitól készítenek hűtőket
Idei tervek: fék,benzinellátás,kábelezés meg,hogy kész legyenek az egyedi tartók,hogy a helyén legyen a motor
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy ruhás topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest