Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
2000/10 A4 B5
A új fejegység beszerelése után tapasztaltam, hogy nem lett jobb a rádió vétele. Külső antenna nincs. Meglepetés erejével hatott, amikor megtudtam, hogy a hátsó ablak fűtőszálaiból a felső három (el is különül) szolgál a rádió vételre. A rádió vétele kb. pocsék.
Nem volt még tél mióta nálam van, így azt sem tudom megmondani, működnek-e a fűtőszálak, nem tudom attól függ-e a vétel erőssége. Van multiméter itthon, valahogy kiderítem, hogy tudom lemérni, hogy működnek-e egyáltalán.Az új fejegység beszerelése után a hátsó hangszórók természetesen nem működnek. Beszereléskor a Mester monta, hogy maga is meglepődött, hogy a gyári rádió csatlakozói egy az egyben jók voltak az újhoz is, pedig már készült újrakötni, megvettem hozzá az új ISO csatit is.
Valószínű külön érpárt kell húzni a hátsó hangszórókhz, kihagyva így a körből a gyári erőlködőt. Szőnyeget fel lehet szedni úgy, hogy vissza is lehessen rakni rendesen?
A mostani (gyári) hagszórókat ha már hozzányúlok ki szeretném cserélni újakra. Ha valaki túl van már egy ilyen műtéten, megköszönném, ha megosztaná a tapasztalatait arra nézvén, hogy milyen adapter kell az aftermarket hangszórókhoz, hogy a gyáriak helyére be lehessen szerelni (elől az ajtókban és hátul a "kalaptartóban". Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest