- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomej
aktív tag
válasz
Peter789 #1950 üzenetére
''én azért is emlegetem a használtat, mert abba még motort raktak annó, megbízható elnyűhetetlen dög, és az árkülönbözet a dízel és benzines között már jóval kevesebb...''
Ez így van, csak evvel nekem speciel az a gondom, hogy simán át tudna verni vki. egy használt autóval, ha akarna... Pláne ebben a jó kis magyar visszapörgetős világban. Jó tiz éve vettem egy 1.5 éves opelt márkakereskedésből 50 e km-el, szervízkönyvvel, stb. Majd összefutottam egy haverral aki erősen elcsodálkozott, hogy miért vettem meg egy autót 1.5 évesen 150 e km-rel. Mivel egy céges autó volt és szó szerint éjjel-nappal nyúzták. De vissza lehetett csinálni, csak egy kis fenyegetés kérdése volt az egész. Az egyik ismerősöm magánszemélytől vásárolt autóval faragott rá, de neki annyira pofátlanul nem tekerték vissza az óráját, mint nekem. Viszont az biztos, hogy a legtutibb dízel motor a 123-as merci szívódízele, na az télleg elnyűhetetlen volt, még lángosos étalajjal sem lehetett tönkeb@szni, csak kicsit fúrcsa szag volt mögötte...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest