Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
[HUN]Dani #174315 üzenetére
Ha cserelve volt, akkor valoszinuleg nem gond, de majd figyelned kell ra. Szerelok szoktak tudni, en nem ismerem ezeket fejbol, csak a sajatomnak olvastam es kerdezgettem utana (CWVA).
Illetve a nagynyomasu pumpa szokott meg kerdes lenni, ennel se tudom, hogy melyik motorszeriak erintettek, de a pumpa tengelyenek formajaval/anyagaval volt nehany szerianal gond, ami miatt elszallt. Idoben cserelve nem problema ez sem, csak akkor gaz, ha tonkremegy, mert visz magaval sokmindent.Magus, bitpork biztos tud valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest