Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Ma voltam Opel Gyulainál olaj+első fékbetét cserén (48ezer ft).
Örömmel tapasztaltam, hogy új (fiatal) munkafelvevő volt, aki (és a munkatársai is, pl myopel) segítőkészek voltak. Most hátul volt a kocsi (nem a szalonhoz közel), ott csinálják a nagyobb (és talán minőségibb) munkákat, egy kedves fiatalabb szerelő dolgozott a kocsin. Nem tudom mennyit számított, hogy néztem miközben szerel, mondjuk nálam nem adták oda a maradék olajat mint B-L-A-C-K-nek (igaz ő másik szervizbe jár, de itt is voltak üres olajos flakonok...). Láttam, találkoztam Ricsivel (insignia mester) (nem mintha ez bármit is jelentene)
Ugye még a héten cseréltem az xenon égőt (párban, így volt kb 24ezer, osram), kértem árajánlatot rá: eredeti xenon égő 66, utángyártott (fogalmam sincs milyen márka) 22 (csak 1 db).
Mivel tönkrement a kulcsházam, kértem rá árajánlatot kíváncsiságból (már rendeltem innen 2db-ot B-L-A-C-K hatására, már csak az érkezésre várok). Mivel a házat nem lehet cseréni, csak az egész kulcsot, az 30ezer, plusz tanítás 7 (ha van carpass), és jófejek, mert a kulcs (fém) részt megspórolják, azt csak átteszik, nem kéne kimaratni. Az elrettentő árak után kicsit így érzem magam
Myopel:
A szalonban nagyon hirdették a myopelt, de végül is csak egy nő értett hozzá.
Ugye annyi a lényege, hogy lehet regisztrálni (email, jelszó), amihez hozzá lehet tenni a vin számot (ezt otthon meg lehet csinálni). Viszont a szerviz történet csak akkor fog megjelenni, ha azt beállítják neked, mert bizonyítanod kell személyesen, hogy hozzád tartozik az autó. Ott egy dátumtól kezdve (hivatalosan a te autóvásárlásodtól kezdve) beállítják neked, és már látszik is a szerviztörténet a beállított dátumtól kezdve (mondjuk mobil appon nem, de böngészőben igen). Ha az előző tulaj regisztrált már, akkor neki jelezni kell a fiókjában, hogy eladta az autót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest