Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz
HoaryFox
üzenetére
Nézd a jó oldalát - ilyen korú autónál már nem annak kell örülni hogy mennyit adnak érte hanem hogy megveszik.
Az enyém 2000-es volt, de én is aggódtam hogy hogy fogom eladni, végül rokon gyerek vette meg 200-ért.
Dupla légzsák, szervó, riasztó, kp-i zár, 8 nagyon jó gumi, teljesen megbízható, de mégsem voltam biztos benne hogy megveszik. -
F_Gergely
őstag
Van 16% kedvezmenyem a lumenetbe (vasanapig), ha esetleg van aki venne autoba izzot, ledet, az szoljon, en meg nem adtam le a rendelesem.
-
HoaryFox
őstag
Szeretnétek jót nevetni rajtam?
Akkor tessék:
Ma feladtam a hirdetést az F Astráról 200-ért, telefonban 120-at mondtak rá (már itt hagyni kellett volna a fenébe), helyszínen meg 90 ezer (amit nagy alku árán tudtam kicsikarni belőlük, mert a 13MP-es képen nem látszott a húzásnyom). Én meg belementem

Ekkora marha is csak én lehetek. Persze, nepperek voltak.Tanácsokat nem kérek, nekem ez egy életre megtanította a leckét. Megvételénél is megszívattak, eladásánál is.
/elmegy és felakasztja magát mosolyogva/
-
F_Gergely
őstag
válasz
HoaryFox
üzenetére
nagyon jó gárda volt már náluk az autóm, előzetes bejelentkezés szükséges, csak úgy utcáról nem tudsz bemenni, rengeteg munkájuk van, viszont kb 10 perc alatt atomjaira szedik a verdát, én csak pislogtam hogy "bakker nekem ez kb 3 óra lenne", utolsó csavarig tudják mihez hogy, hova nyúljanak.
Mindig őket szoktam ajánlani, diagnosztikára, elektromos problémákra, igy neked is bátran ajánlom őket, értenek hozzá, akiket idáig hozzájuk küldtem mindenki elégedett volt.
De nem dolgoznak hozott anyaggal, elmondod mit szeretnél mi a problémád, diagnosztizálnak és megoldják. Korrektek, és gyorsan, de minden esetben fel kell hívni őket telefonon.
És csak gyári cuccokal dolgoznak, nincsen kinai opcom meg ilyen hülyeségek. -
F_Gergely
őstag
válasz
HoaryFox
üzenetére
hogy a viharba ne lehetne annyi kitétel van hogy elektromos gázpedál kell, a többi már gyerekjáték

de a vectrák (amik elektromos gázpedálosak) kb az összesbe ki van építve a tempomat, de leszeded a kormányburkolatot és látod ha ott a csatlakozója - meg akkor már nézd meg a BC kar csatiját is.B vectra utólagos extrázásban már ki vagyok képezve

-
Declare
őstag
-
F_Gergely
őstag
válasz
sziku69
üzenetére
van egy autószerelő srác és ő bont vectrákat

(#59680) Mikulásbá:
Megkérdezem de szerintem csak B vectrát bont
(#59679) tboy93
nekem is elektromos gázpedálom van de ahogy rálépek már megy is, semmi reakció idő nincsen.
Tesom toyotája olyan, hogy lenyomom a pedált gondolkodik a verda majd hirtelen felpörög. -
F_Gergely
őstag
ha minden igaz holnap megyek vectra bontóba, ha esetleg kéne valakinek valami, szóljon hogy nézzek neki alkatrészt. Kombi és sedán is van.
-
F_Gergely
őstag
válasz
kmarci25
üzenetére
szatuna alapvetően jó cuccot gyárt, talán azzal van a legkevesebb probléma. De előfordul hogy berakod, illeszkedik de valahogy mégsem. Ilyenkor ha nem jó, azt szoktuk hogy levesszük, az üveg sínjét (amiben az üveg mozog) szilikonnal be kell fújni utána vissza a légterelő.
Nálam volt olyan hogy egyik napról a másikra elkezdett megállni az üveg mert úgy érzékelte mintha valamiben elakadna. Hetek óta szívtam vele, már a komplett ajtót szétbontottam, de semmit nem javult, mondták a szilikont. Befújtam azóta jó, ennek már egy éve.
Tesco-ban lehet kapni, de olyat vegyél aminek van "szívószála" mert azzal csak oda fújsz ahova kell, és nem fújsz be mindent feleslegesen szilikonnal, amit amúgy marha nehéz leszedni. -
kmarci25
veterán
Üdv! Továbbra sem problémamanmentes a kb. két hete feltett Szatuna légterelőm.
A becsípődésgátló mindkét oldalon nem engedi felhúzni automatán az ablakot, csak úgy sikerül, ha fél centiket léptetve húzom fel. Van valami ötletetek erre?
Mindent a leírás szerint tettem, a távtartókat úgy tettem fel, ahogy írták, több, mint 12 órán keresztül nem húztam le az ablakot. Azt hittem bekopik, de azért ennyi idő alatt már be kellett volna kopnia, de mégsem. -
Declare
őstag
válasz
HoaryFox
üzenetére
gratu!(#59667) zolikaDB
turbo/kettöstömegü/valto...ezeket csekkolni mindenkepp, a kocsi ára miatt ezek közül lehet valami költseg, de meg azzal együtt is szvsz nagyon jo aron van
(ugye ez az a bizonyos 6 os valto, ami galibás, jo esellyel javitva lett, kerdes hogy), illetve a turbo is azert 300k km nel mar vege fele jarhat, ha nem volt meg cserelve. -
zolikaDB
veterán
Eleg oszinte H Caravan: [link]
Meg nehogy dizelre valtsak! -
-
Petyyyyy
addikt
válasz
HoaryFox
üzenetére
a verda. Csillió balesetmenteset!Na, qp napellenzője feltéve, de egy kínszenvedés volt. Anyós oldalra került ugye. A bepattintós kis műanyagot cserélnem kell, el van fáradva, nincs elég ellenállása. Aztán a napellenző eredetileg két csavaros, a saját gyárim csak egy csavaros. Hát nem volt egyszerű átrakni azt a kis pántot/izét. A másik oldalon már meg tudom csinálni egyedül is, de azért ez durva menet volt. Most épp azon gondolkozunk, hogy ledesítsük-e a napellenzőt. De ha az egyszer elkezdődik, akkor nincs ember, aki megállít a folyamatban - és ezt a szerelőm is így látja. Olyan ez mint a tetkó: első után nincs megállás.

Másfelől a "márpedig ezzel az autóval sehova nem mehetsz, míg meg nem szereljük" c. történethez csak a szerelőm szavait fűzném: Volt már, hogy olyan állapottal találkozott, amit ő sem akart kiengedni. Na most vagy rá is bólint a javításra a gazdi, vagy a munkalapra ráírják mi a helyzet és aláírja a tulaj, hogy ennek tudatában, saját felelősségre elviszi az autót.
-
Gabis
őstag
Sziasztok,
tudtok esetleg ajánlani egy megbízható, hozzáértő helyet ahol bevizsgáltathatnám az akkumulátoromat?
A legjobb Bp. belváros lenne de jó máshol is persze.
-
-
HoaryFox
őstag
Na, hogy legyen mit nézegetni, lőttem ma gyorsban egy pár képet, még le se mostam, de még így is jól néz ki

-
sziku69
őstag
Hát most az van, hogy lenne egy bmw alufelni garnitúra. Az agymérete gyárilag 57mm. A Vectráé 56,5 mm. Van 0,5 mm differencia. Holnap mérik le pontosan.
Lenne egy garnitúra Veszprémben is. Csak az most messze van. Van itt Veszprémi kolléga?
Aki történetesen feljár pestre? 
-
-
HoaryFox
őstag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Tehát azért nem marad bent, mert egy műanyag keret hiányzik? Mert a rádióhoz megvan a fém keret meg vna egy műanyag keret ami ugye a fejegység körül van.
Akkor most nekem mi kell? Mindjárt fogom magam kicsit körbetekerem szigszalaggal, hogy befeszüljön xD
Szerk.: Na megnéztem a manualt és lehet mégiscsak user error. Majd holnap akkor megnézem még egyszer mert azt írja, hogy néhány nyelvet ki kell feszíteni csavarhúzóval, hogy szépen bent maradjon. Majd jelentkezem az eredménnyel.
(#59646) Fkris: Nekem eredetvizsgával együtt volt 3 óra, a vizsga gyors volt, azonnal tudta csinálni.
-
HoaryFox
őstag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Na nekem itt bukik a dolog, mert egy vas keret van bent a nyílásban, ebbe megy a rádió kerete és ott nem fogja meg valami. Na, majd holnap dobok képet / videót / GIF-et / postagalambot.
To others: Thx!
Remélem jól fog viselkedni, mert egy jó időre elment a kedvem a sok bürokráciás sz*rtól 
-
-
F_Gergely
őstag
válasz
HoaryFox
üzenetére
Nah grat majd kepeket toljal felfele

Radio ugy rogzul hogy van egy muanyag keret ebbe belerakod a radio fem keretet, a pockoket/tuskeket kihajtogatod (ezek tartjak fixen) majd ebbe a fem keretbe tolod bele a radiot. Ha jol van rogzitve a fem keret nem fog csuszkalni, mozogni a radio. -
HoaryFox
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Na grat, nekem nem volt ferde, nekem csak a jobb oldali borítást kellett leszednem és egy jó fél óra alatt (igaz, egy kis bűvészkedéssel), de megcsináltam.
To All: Ma mentem olasszal, néztem németet, és jöttem némettel, szóval mától hivatalosan is B Vectra tulajdonos vagyok
Egyeskét sikerült elhozni, lealkudtam belőle 65 papírt, szóval 540-ért hoztam el. Lesz vele 1-2 meló (vezérlés csere pont esedékes, bal fényszóró matt, hátsó kipufogódobon egy jó öklömnyi lyuk, úgyhogy most igen sportos hangja van
, stbstb.), de nagyon tetszik, kb. olyan mintha egy full extrás Astrába ültem volna át, minden ott van, ahol megszoktam. Mondjuk elsőre fura volt az Astrához képest lényegesen kisebb kuplungpedál-út, valamint a bowdenes helyett az elektromos gázpedál, de hazaértem, legyűrtem gyorsan a bürokráciát is, úgyhogy egyenlőre ennyi 
(Ugyanitt F Astra eladó
)Szerk.: Hú, még 1 kérdés: áttettem az Astrából a Pioneer fejegységet (MVH170-UI) és valamiért nem akar bentmaradni a DIN helyen a keret. Mit tudnék vele kezdeni? Így olyan érzésem van, hogy ha az egyik gombot megnyomom a jobb oldalon, hogy mindjárt kiesik a helyéről.

-
sziku69
őstag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Köszi Mohabá!

-
lsebestyen
addikt
válasz
HoaryFox
üzenetére
No, megérkezett az antennám tegnap este az F Astrához, ehhez volt mellékelve a gumisapka is. Kb 1 óra alatt sikerült kicserélni, a hátsórész felét le kellett bontani, de így kényelmesen hozzáfértem mindenhez. Nagyon örültem, h tényleg kompatibilis a gyárival minden, így például az antenna vezetéket és a rögzítő elemeket fel sem használtam, csak átraktam a régiről, az antenna kábelt pedig csak rácsavartam és kész is. Ideje volt már cserélni, mert az előző antennának a gumija teljesen szétmállott.
Egy negatívumot tudok erről az új antennáról mondani, hogy a csonk amit rögzíteni kell az rövidebb 3-4 centivel, így egy kicsit ferdén áll kívülről, mert csak ferdén sikerült rögzítenem. De ha szórakoztam volna vele még egy picit lehet sikerült volna függőlegesen is bevarázsolni. Természetesen az adás is jobb lett.
-
trassher
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
Iszok én eleget, buli alatt a szórakozóhelyet értem. Házibuli, faházas buli az más dolog. Sok barát - cimbora nincs itt debrecenben, hétvégén lesz arconpörgés.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sziku69
őstag
Az tudja valaki, hogy mekkora átmérője van a vectrára való felni tehermentesítőjének? Nem biztos hogy sikerül gyári felnit szereznem. Ezért a kérdés.

-
F_Gergely
őstag
válasz
trassher
üzenetére
"isten hozott nálam öcsém ez a való világ..."
Gratula, aztán hajrá,
az élet nem csak móka és kacagás hallottál már a csúf kopasz NAV-ról, és Orbán Viktorról?
(#59628) sziku69:
A 4 kerékcsavaros az 4x100 az 5 kerékcsavaros az 5x110.(#59629) AMD Power
nem feltétlenül kell nyikorogjon, én is csodálkoztam, mondjuk én gyárit vettem, de mai fejjel inkább brembot vennék, már csak a név miatt is. -
M_o_g_y_i
őstag
Feljött most a fék mint téma, lassacskán nekem is cserések lesznek (főleg hátul, kb. 1,5 mm van még), de olyat szeretnék, ami "harapós", nem csak erősebb betaposásra fékez.
Ferodo Racing elvileg ilyen, igaz elég húzós árban van.
Mi egyéb jöhetne még számításba, kicsit olcsóbban?
-
AMD Power
titán
Szerintetek mennyi km után vagy "fékezés" után kéne elérnie a fékemnek a 100% fékhatást?
-
HoaryFox
őstag
válasz
Markizmark
üzenetére
Meglett, köszönöm, gyorsan megtaláltam a kék vezetéket, egy szimpla védtelen saru a végén, de egy jó 10 percet keresgéltem hova a szöszbe kell az dugni, mert ugye olyan kis kivezetésre gondoltam, mint pl. egy hangszórónak van, de aztán rájöttem, hogy arra a kis csöcsre kell ráhúznom, ami nem messze van tőle, de az a lényeg, hogy jó lett.
Még 1x köszönöm a segítséget!

(#59601) sziku69:nem fórumtéma, de NYERTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNK!!!!
-
sziku69
őstag
Nem fórumtéma, de
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Ena 8 kávégép
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ez pont becsapos benne, en erre mar szurtam ra majdnem....pont azert raknak ki pl 110 korlatot palyara, ha erös a lejtö....ha ott hatradülve bobiskolsz a tempomat mögött, könnyen jöhet a csekk

mondjuk ez igazabol 110 lonal nekem edesmind1

iszonyat lassu a reakcioideje.
A becsípődésgátló mindkét oldalon nem engedi felhúzni automatán az ablakot, csak úgy sikerül, ha fél centiket léptetve húzom fel. Van valami ötletetek erre?
Mindent a leírás szerint tettem, a távtartókat úgy tettem fel, ahogy írták, több, mint 12 órán keresztül nem húztam le az ablakot. Azt hittem bekopik, de azért ennyi idő alatt már be kellett volna kopnia, de mégsem.
gratu!
(ugye ez az a bizonyos 6 os valto, ami galibás, jo esellyel javitva lett, kerdes hogy), illetve a turbo is azert 300k km nel mar vege fele jarhat, ha nem volt meg cserelve.