Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ez biztos nem Cosmo.
Abban félbőr ülések vannak, és fényes lakk középkonzol.
Mellesleg ennyiért viccesen drága
-
beg
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
És milyen drága
9 éves autóról beszélünk. -
-
F_Gergely
őstag
tegnap megjött a hátsó ablaktörlő, én nem vagyok elégedett vele, oké hogy csak kb 600 huf volt ennyiért végül is jó vétel, de továbbra is a gyárit tartom az etalonnak, és minőséginek.
-
trassher
addikt
Fb-on eladó g astra komplett xenon szett minden lommal együtt 70 papír.
-
AMD Power
titán

-
F_Gergely
őstag
na beszéltem a szélvédősökkel, holnap délután leadom nekik az autót és másnap délután el tudom hozni, bár érdekes hogy az online ügyfélszolgálat még 16800-at mondott majd felhívtam a műhelyt ott már 13300-at mondtak. Után gyártottat kértem mert a gyári minőségre mondtak 30+ ezret, és erre is csak fél év garanciát adnak, az után gyártottra meg 3 hónapot.
Hívtam, az ablaktörlősöket is, mondja a pali hogy biztos hívott a kollégája csak nem vettem fel a telefont, nem mondta mi az oka, meg miért nem küldtek emailt, annyit mondott holnap küldik ha kell. Se elnézést vagy valami se semmi, holnap küldik. Mondom ok...
-
Ha vannak itt Kecskemétről, akkor kérem írják meg nekem privátban, hova hordják szerelőhöz az Opelt.
Köszönöm! -
sziku69
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Hát ezt én se tudtam.
Azért is tettem ki a képet, hátha valaki tudja a választ. Szóval ezek voltak a kocsin. Viszont ezen van M + S jelölés is. Még egy szezonra biztosan jó lesz. Ezért elrakom télre. Jövőre meg eladom felnivel együtt. R14-es sajnos. Ha legalább 15-ös lenne..Gergely: Gondoltam, hogy nem lesz jó a 7-es út. Bár az M7 is araszolgatós.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Bármi lehet, pl. ők már átadták szállításra, csak eddig még nem jutott el Hozzád.

Nem feltétlenül a bolt a hibás egyből, ezért csörögj rájuk, mielőtt egyből "sározod" őket.
Amúgy ha valami olcsó, általában érdemes úgy kalkulálni, hogy annak oka van.
Lehet épp a szállítás miatt, mondjuk nem mindennap vesznek föl árut tőlük, stb., kérdezz rá mi a szitu. -
h3lios
addikt
Na jelentem nálam is mehet a
tuc-tucRammstein a mai naptól !
Kicsi szépséghiba, hogy a hátsó ajtóban még nem szólnak a hangszórók, mert az előző bekötés sz.rul oldotta meg. Ha az ismerősöm ráér, majd azokat is bekötjük a rendszerbe, aztán düböröghet a rock !Az elején rögtön átállítottam törökre a nyelvet, de szerencsére van reset funkció.

-
Gergőke88
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Alpesi szimbólum ("Hópehely a hegyen")
Az UNECE által kiadott szabályozás értelmében az Európai Unió országaiban és több más európai országban, valamint az Egyesült Államokban és Kanadában forgalomba hozott téli abroncsokat az "Alpesi szimbólum" azonosítja. Havas és jeges körülmények között az ilyen jelöléssel ellátott téli abroncsok magasabb teljesítményt nyújtanak, mint a szabványban előírt minimális értékek. Ezen paraméterek meglétét objektív, független tesztek igazolják. Ezek az abroncsok még a leghidegebb időjárási körülmények között is kimagasló teljesítményt nyújtanak a biztonsági tulajdonságok tekintetében, továbbá egyedülálló tapadást és kezelhetőséget garantálnak havas és jeges útfelületen. -
Gergőke88
addikt
válasz
diegho
üzenetére
és még van a 3kmh is nem?
" Ezekhez jön még hozzá a mérőberendezések hibahatára, mely alapján 100 km/óráig 3, felette 3%-ot hozzá lehet csalni a megengedett tempóhoz, ugyanis a bírság alapjául szolgáló sebességtúllépés mértékének megállapításakor azzal is rendszerint az ügyfél javára kalkulál a rendőrség." -
F_Gergely
őstag
válasz
M_o_g_y_i
üzenetére
Holnap rajuk csorgok de igazabol mar elment a kedvem toluk, mert ez igy eleg gaz... en telefonalgassak a rendelesem utan?! Vicc....
Mas:
Na megjartam balcsit, szelvedo nem repedt tovabb, nem is volt gond az uton, klima is ment nem ereztem ugy hogy nem hut elegge. Mivel nem palyan mentem parszor lebaxta az agyam a szijjat, pl 90es tablanal a papa 50el, kielozni nem lehet, vagy eloznek erre az elottem levo ramegy fel autoval a felezovonalra de se index semmi es ott megy. Vegig bmageoltam oda vissza az utat, legkozelebb palyan megyek arrol nem is beszelve hogy a masfel oras ut igy volt 2 es fel ora... tobbet soha 7es ut csak palya! -
Petyyyyy
addikt
Ma újra láttam az INF-873-mas rendszámű Omegát. Teljesen megszerelmesedtem.
De persze megint TL-lel voltam, így nem tudtam lefényképezni. Ahh, menjünk inkább. Majd máskor lefényképezed.

-
h3lios
addikt
válasz
Kokkantas
üzenetére
Ez volt a megoldás, csak kintebb kellett húzni a kábel köteget. Annyi, hogy a gyári csatlakozó ami benne van, arra még rá van kötve 2 db piros / fekete kábel. Az mi lehet ? Mivel a csatlakozókon kívül még az is tartja nem tudom kiszedni a bent lévő átalakítót.
Ettől független valszeg szerelőhöz viszem, hogy stabilan legyen majd a helyén rögzítve.
-
h3lios
addikt
Végülis megvettem a rádiót, volt benne 1 ilyen átalakító, de ezzel sem jó a kocsihoz, mert abban csak 1 csati van ami közvetlen a rádióba meg nem jó. Illetve mélyen ül az antenna csati a rádióban, az enyém meg rádugós, szóval majd abból is másmilyen kell. Szerelőhöz viszem majd megoldani.
-
h3lios
addikt
Sziasztok !
Tegnap este sz.rakodott kicsit a motor, amikor hazaértem. Amikor álltam és alapjáraton ment a motor le-le esett a fordulat és le is fulladt a motor végül. Arra gondolok, hogy nem nagyon járatom a motort, amikor elindulok a melóhelyről, előtte meg 11 órát áll kint a napon. Lehet, hogy ez nem tetszett neki annyira, de amúgy menet közben meg nem volt vele gond. Ma kiderül mi lesz, amikor kiállok vele, de nem örülök neki, hogy ilyet csinál.
-
AMD Power
titán
válasz
sziku69
üzenetére
Nagyon agyalok rajta én is. Szerintem a következő Opelra ilyen lesz véve. Évi 8-9000km futás mellé..... szerintem bőven jó lenne. Arról nem is beszélve ,hogy egy G Astra 185/65 R15 60.000Ft-ból megvan a 4db gumi. Most azzal szerintem ha normálisan mész és ilyen kevés a futásod mint nekem 5 évet elmész.
-
F_Gergely
őstag
válasz
sziku69
üzenetére
Csak fuvet vagni megyek, aztan jovok is haza, jovohetem nagyon suru lesz. Szelvedot neztem elvileg 13 ezer lesz cserevel, mindennel egyutt, azt nem tudom mennyi ido alatt csinaljak meg, hetfon hivom oket. Tobb opeles ment mar oda eddig rosszat nem mondtak rajuk.
Szelvedo miatt meg csak a 7esen megyek, palyan nem, jobb a bekesseg... -
sziku69
őstag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Irány a Balaton? Lehet hogy lesz egy kis csihi puhi ma. Túl messze nem menj a parttól.

B@sszus, most olvastam a szélvédődet.
Az egyik haverom hónapokig járt így az autójával.
Ha lesz infód a csere árával kapcsolatban, arra vevő lennék. Nekem nincs se törés, se kavics. Viszont körbe le kéne cseréltetnem a gumiszegélyt, meg a díszlécet. Konkrétan szét van rohadva. Most egyenlőre a gumicsere fontosabb, mert a kopáshatáron autózom.Jah, erről jut eszembe. Kicentíroztattam a kerekeket. Mégis néha beráz a kormány, olyan 100-110 környékén.
Az van, hogy gumikkal együtt vettem meg a felniket. Azokat a gumikat raktam hátra amik elöl voltak, mert az egyiken láttam enyhe hosszanti repedéseket. A hátsók kerültek előre. Kicsit kopottak, de nem repedezettek.
Szóval ezek egy E30-as BMW-n voltak, ami ugye hátsó kerék hajtású. Ráadásul aszfalt versenyeken használták.
Előfordulhat az, hogy nem szabályosan van kopva a gumi? Szemmel nem igazán lehet észrevenni.Amd Power: Valószínű, hogy 4 évszakos lesz. Remélem nem "nyávognak" majd kanyarban nyáron.
-
F_Gergely
őstag
Tegnap voltam tankolni 5,8 lett az atlagfogyi, varosban, klimaval, teligumival szerintem teljesen korrekt.
Olcsoautoalkatresztol nem tudom rendelt-e valaki, en 1 hete rendeltem meg az ablaktorlot es se email se telefon se semmi. Ugyhogy elmehetnek a fenebe, ennyi ido alatt megjott volna a gyari szettem is. -
HoaryFox
őstag
Jó reggelt! Ki nem tud aludni?

-
-
F_Gergely
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Valami ilyenre tippeltem en is, hiaba irjak neten hogy masfel ora alatt kesz van, en nem nagyon bizok ebben... egyik haver hivott ilyen hazhozjovos szakit, masnap kiment az autohoz es 1 centire elallt a szelvedo a kasztnitol. Inkabb raszanom az idot meg a penzt de legyen rendesen megcsinalva, korrekt modon.
-
-
Fkris
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
....and now his watch has ended...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
F_Gergely
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Koszi, akkor megnyugodtam.
Akinek esetleg volt szelvedocsereje mar, ez idoben mit takar, mennyi ido? Par ora vagy ott kell hagyni az autot?
En fel 4 korul tudnek a muhelyhez kierni, es 6ig vannak 2 ora alatt megkot a ragaszto vagy csak masnap tudnam elhozni az autot? -
F_Gergely
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Tehat azt mondod befele az uveg az utasterbe nem tud beesni? Miszaj lenne lemenjek, mert le kell vagni a fuvet iden meg sajnos nem tudtam lemenni. A kilatasban nem zavar a repedes mert anyos feloli oldalon van, csak nem szeretnem ha menet kozben berobbanna az uveg es beesne az utasterbe sok szilank kisereteben. Hetfon meg hivom a szelvedost es legkesobb kedden csereltetem.
Ha rendor megallit megmondom most repedt be nem tudok vele mit csinalni. -
Fkris
őstag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Van valami leírás, vagy adja magát?
F_gergely
Dupla rétegű, ha csak a külső repedt simán bírja, a fólia egyben tartja, illetve a belső is.
Nézz videót, ahol székeket k.rnak a szélvédöhöz, simán bírja, nem szakad be egyből, még csupa pókhálósan is tartja a fólia!
De mivel nálad "csak" végigrepedt, az utazotempót kb 99% h bírni fogja.
-
diablo1984
veterán
válasz
F_Gergely
üzenetére
Simán kibírja, anno egy cègnèl mikor furgonon melóztam közèpen egy kavicstól tetőtől talpig átrepedt a szèlvèdő 110nèl mèg azt is lehetett látni, hogy feszül a menetszèltől..... Fèl èv múlva műszakikor lett kicserèlve, kibír az mindent, csak az egyik rèteg repedt neked is el, a másik bírja, meg közte a fólia is, ne aggódj, csak ne 200al repessz!
-
F_Gergely
őstag
Tud valaki megbizhato hazhozjovos, hetvegen is elerheto szelvedost aki kicsereli?
Pilkington sajnos csak hetfotol pentekig van
-
F_Gergely
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Fogalmam sincs van aki azt mondja volt feszultseg a szelvedoben, de ha lett volna 3 ev alatt elobb bereped szerintem. Arra tudok tippelni, hogy masik auto ahogy elment mellette (utcan parkolok) felpattant egy kavics azt beverte. De nem talaltam goc pontot, hanem el van repedve keresztbe.
Holnap meg le kene menjek balatonra mindenkepp, palyara nem merek felmenni de arra gondoltam vegig megyek a 7esen aztan vagy tovabb reped vagy nem. Jovoheten meg szelvedos.... csak idom nem nagyon lesz ez a legnagyobb problemam
-
F_Gergely
őstag
Komolyan b*zdmeg szetvet az ideg, megyek ki hogy lemosom az autot mert holnap irany a balaton, erre be van torve a szelvedom. Anyos oldal vegig van repedve... ki kell csereltetnem, de holnap meg kellett volna az auto de igy nem merek menni mert vegig fog repedni az egesz...
-
F_Gergely
őstag
válasz
haddent
üzenetére
Elorol en sem tudom hirtelen megkulonboztetni, csont egyforma szerintem. Sajnalom hogy az omegat bedaraltak, kar volt.
(#60219) Petyyyyy
Nekem fekete betetes a lampam de nincs vele problemam, pedig megcsak nem is gyari. Szerintem ez csak valami urban legend.
Multkor belett szervizben allitva a fenyszoro, johhet haza ejjel palyyan hirtelen azt hittem fel van kapcsolva a refi. Gyonyoruen bevilagitott mindent, meg vagyok elegedve vele bar a szerelo fikazta hogy szar beallitani szerintem meg teljesen jo, kulon lehet allitani a refi es a tompitott magassagat a csavarral es mozog is. -
Petyyyyy
addikt
Kíváncsi vagyok csak urban legend vagy tényleg van benne valami: a fekete hátteres/füst/njoy lámpák nem világítanak olyan jól, mint a sima "fehér" változat?
-
Vesztor87
senior tag
Remélem nem tiltott a kérdés, megpróbálom. Szal Szeged környékéről van esetleg valaki, aki a jelenlegi villámos autóját tervezi lecserélni?
Azt olvastam mindenfelé hogy a G Astra egy megbízható jószág, lehet belevágunk. 1,4-es twinportot érdemes belőle venni?
Köszi! -
trialboj
őstag
Találtam itthon 2 vadi új szett hangszórót, és gondoltam kicserélem az autóban a két elsőt, mert mért ne

Aztán rágugliztam hogy mi is a procedúra, és minden kedvem elment... Komolyan ennyire bonyolult lenne kicserélni 2 tetves hangszórót? Az autórádió és a hangszóró a két leg alapvetőbb tunning alkatrész amit még az is meg szokott ejteni aki különösebben nem igényli a szuper hangrendszereket.
Egyáltalán nem értem miért nem lehetett megoldani hogy a rács ami védi, valamilyen módon lepattintható legyen, és egy szak avatatlan tulaj ne dobja rá a fél délutánját + törjön v karcoljon meg valamilyen elemet, egy szimpla hangszóró cserélnél

Az autó 2002-es akkor még szerintem nem az volt a trend, hogy olyan autót építsenek amihez az átlag tulaj nem mer hozzányúlni.
-
trassher
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
Akinek nem kell akkora autó mint egy c vectra annak ez jó választás lehet. Van benne hely, pont tegnap ültem benne. Ha magamra állítom az ülést akkor is kényelmesen elférek magam mögött, 4 embernek bőségesen elég a csomagtér is. Ha választani kéne akkor inkább ez mint a c vectra. Abból csak a gts jöhetne de abból meg kevés van.
-
trassher
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
16-tól nagyon megindulnak az árak sajnos. Én kicsit fizetek többet de nem rendelek hanem bemegyek a gumisomhoz és megkérdezem milyen van nála ami nekem jó. Falkent akartam de nem volt, várni kellett volna 2 hetet. Mondta van még michelin, annyit válaszoltam neki, hogy "Attila inkább nem is akarom tudni mennyibe kerül
". Neten persze olcsón lehet venni gumit csak ha gond van vele akkor macerás az intézés.Egy ilyen signum-ra szívesen beneveznék az astra után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- Google Home/Nest
- Iqos cigaretta
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

9 éves autóról beszélünk.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azért is tettem ki a képet, hátha valaki tudja a választ. Szóval ezek voltak a kocsin. Viszont ezen van M + S jelölés is. Még egy szezonra biztosan jó lesz. Ezért elrakom télre. Jövőre meg eladom felnivel együtt. R14-es sajnos. Ha legalább 15-ös lenne..

Az egyik haverom hónapokig járt így az autójával.

Seat megoldás...