Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
F_Zolee
nagyúr
Közben újabb felhívásra kényszerülök.
Lenne már egy itteni kolléga aki segítene.[link]
De a művelet tökéletes kivitelezéséhez kellene szegecselő pisztoly. Nincs valakinek kölcsönbe esetleg?
-
törölt tag
Jónagyot!
x16xel Vectra B
Régebben írtam hogy álló helyzetben néha feljön a motorlámpám. gyújtás le / fel, és elmúlik.
EGR-re gyanakodtam, kitisztítottam de még mindig ezt csinálja. Ezek mellet, néha kigyorsításkor berángat picit alacsony fordulaton. Ennek lehet köze az EGR-hibához? Valamelyik nap már tényleg rádugjuk gépre, csak még nem fért bele az időbe. Szóval szerintetek az előfordulhat hogy jó lett az EGR tisztítás, csak ki kell ütni a hibát és megszűnik a rángatá is? vagy túl optimista vagyok ?
mennyi egy egr szelep ha venni kell 20 körül ? 
-
AMD Power
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Az durva..... Egyszer ha úgy alakul és lesz találkozó érdemes lenne a két kocsit egymás mellé rakni és "hidegen" meghallgatni őket.
-
Markizmark
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Az égvilágon senki nem tudja mitől van a zaj, új minden tőke, új minden himba, új minden szelep és himba közt lévő nyomó elem, a vezérműtengely nem kopott, nem a hajtókarcsapágy kopott mert az már kikönyökölt volna a 2 év alatt. Vezérlés is jófajta, minden belevaló. Az olaj sosem gagyi, öblítettem már erre való adalékkal és fékolajjal is. Most Castrol Magnatec 10w40 van benne, előtte a rövidtávok miatt Eneos valami 5w40 volt.
Egyik öreg szaki szerint a dugattyú maga kopott és néha kóvályog. Ami érdekes, hogy hidegen hangosabb, 95 fok felett nagyon halkan jár és hidegen sem mindig zörög. Valami mumus lehet benne, de sokat látott faterom szerint sem hajtókaros ("hobbiból" mi magunk szoktuk generálozni a munkaautóinkat, egy kopott siklócsapágy zaja a fordulattal erősödik, az enyém csökken) és menni fog ez még alattam amennyit kell, semmi olyan zaja nincs ami miatt megállna alattam a pályán, de azért nem forgatom szét, mindig 3500 rpm és 120km/h körül pályázok. A lényeg, hogy teszi a dolgát szépen, 6.8-ra jön ki a fogyasztás már sokadik teletank óta (minden héten 40 liter elfogy), ha lenyomom neki akkor a gyári adataihoz képest is jól húz, gyönyörű a szívászaja is egy-egy dombon felfelé amikor koppra nyomom a gázt, 4 személlyel is tartja a 100-at kapaszkodós dombon felfelé. Egyedül a hangja zavar néha. Mennie kell még alattam 40ezer kilométert a következő 2 évben, aztán nézek egy Volvo-t talán, vagy valami más nagy dög dízelt. -
AMD Power
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Az szép.... nekem még egyenlőre "minimális" az olajfogyasztásom. Kíváncsi leszek ,hogy ezzel a 5W40-ből mennyi fog fogyni...
söndesít a kis dízeles X14NZ-men.
Pár hsz-el lejjebb meg pont azt írtam ,hogy az enyém milyen csöndes.
Miért van ilyen hangja a gépednek? -
Markizmark
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Mostanában az enyémnek is utána kellett tölteni a 2 csere között, mondjuk érthető mert annyit mentem 2 hónap alatt, mint eddig 1 év alatt.
Kellett vennem 1 liter olyat ami benne van, mert ami cserekor megmaradt 4-5 deci azt már utántöltöttem a 6000km alatt. Nyár végén legkésőbb megint lesz csere akkor kipróbálom a Valvoline MaxLife 10w40-est, hátha csöndesít a kis dízeles X14NZ-men. -
F_Gergely
őstag
válasz
trassher
üzenetére
legyen 1000 euró (300 ezer huf) egy verda de akkor már full-fullos....
csak az első hátsó lökős 100-100 ezer tehát 200 ezer eddig, plusz a kormány 50 ezer, totál bőrbelső 100 ezer, és akkor még ott van a műszerfal, a csomagtérajtó, esetleges hátsó spoiler, alufelni, satöbbi....
Messze jobban kijön az ember, csak kéne ugye egy tréler amivel elhozza az ember, nameg hely se ártana ahol szétlegózhatja magát otthon. -
F_Gergely
őstag
válasz
trassher
üzenetére
na igen... Németeknél dizel vectra kb fillérekért van, egyrészt mert öreg másrészt meg sok rá a biztosítás/adó, azért inkább adják kb ingyen is csak vidd el... Olyan fullos irmscher verdák vannak 500 euróért hogy sirva fakadok.
Arra is gondoltam hazahozni egy fekete ugyan ilyen kombit, rendszámot átrakni azt szevasz...
Haver ugyan ezt csinálta az F astrájával
-
trassher
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Persze sok van de mind kb alap felszereltségű. A coupe-k voltak felszerelve sok-sok finomsággal de kevés van belőle, bontva még kevesebb. Kintről naponta hozzák be bontani a jobban felszerelt autókat és kiárulják az utolsó csavarig. OPC-kről meg nem is beszéljünk.
Petyyyyy: Kb ő a legjobb itthoni "bontós" mert tudja mi kell a népnek és nem egy havi fizetésért ad egy hűtőrácsot mint sokan.
F_Gergely: Komolyan gondolkodtam már a dolgon, hogy nyárra hozni kéne egy jól felszerelt autót kintről és elbontani az udvar végében.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
Horror, de komolyan. Ki lehet fogni normális áron jó ajánlatokat, de viszonylag ritka. Legutóbb intervallumos/BC-s kart relével 8000-ért kínáltak, az szerintem nem rossz.
De ahogy trassher is írja, el vannak szállva az árak rendesen. Zsolti maradt az egyetlen remény a normális árra, de néha ott is várni kell az alkatrészre.
AMD Power - Igen, de ez jobbára a fehér vagy villám/grafit szürke Classic/fapad kivitel. Tehát egy autót simán összeraksz fillérekből, de ha egy jobban felszerelt géped van - pl egy Sportive - akkor már nehezen találsz akár normális állapotú üléseket is bele. És akkor arra nem mondanám, hogy nagyzolás, csak írtó kényelmes - főleg az alap verzióhoz képest.
-
Mikulásbá
nagyúr
Nos,belevágtam,rendeltem 2 db 5 literes Mannol 5W40-et.
Ősszel olajcserekor ez megy majd bele.Holnap érkezik. -
F_Gergely
őstag
válasz
trassher
üzenetére
jesszus, én azt hittem ugyan úgy fillérekért van minden mint a vectrához (és elérhető)

más:
tegnap megrendeltem a Bosoko ablaktörlőt de semmi nem történt, nem írták hogy szállítanak, egyáltalán hogy a rendelést vissza igazolják, semmi... Rendelt tőlük már valaki? Nekem marhára kéne a gumi lapát, ha nem tudják szállítani inkább veszek máshol, de akkor mondják azt. -
trassher
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
G astrához igazából minden horror áron van. Az ok egyszerű, az eladott autók nagy részében már a klíma is fícsörnek számít. Barátom b5.5 passatjához meg minden gombokért van. Nagyboard-os km óra csoport 8000, g astrához a fehér számlapos 15-től felfelé ami semmit sem tud csak nem a tömeg fekete. Neki hibátlan bc kar 3000, g astrhához ugyanez 15000.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
Most, hogy megtaláltam a megfelelő forrást, már nem olyan ritka. A baj az, hogy csak komplett bőr belsővel adják. Meg igazából csak az egyik kapcsolóra volna szükségem.
Ha jól tudom A Zafirában van még ugyanez a kapcsoló, de abból talán még az Astránál is kevesebbet találni fűtött ülésekkel. -
F_Gergely
őstag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
15 ezer???

én 500 ft-ért vettem darabját.... Volt belőle egy marékkal csak már elajándékoztam őket, mindig kellett valakinek 1-2 darab.Ja de várjá neked másfajta van mint a vectrában... Az mondjuk elég ritka, igazából annyiért adja amennyiért nem sajnálja, pont azért mert marha ritka.
-
Petyyyyy
addikt
Ma vagy holnap megérkezik a CDR öccá'. Sikerült találnom bontásból ülésfűtéskapcsolót párban - az enyémből le van pattanva egy kis darabka oldalról. 15-ért hajigálja a párt a srác. Nem drága az kicsit?
-
trassher
addikt
-
F_Gergely
őstag
válasz
Zsolt!!
üzenetére
sajnos én is lassan haladok, mert nincsen műhely ahol szét tudnám szedni több napra. Meg most nem aktuális, a klíma leszívta minden anyagi forrásom, illetve hónap végével én felmondok a melóhelyemen és júliusban már új helyen kezdek, ott meg 3 hónap próbaidő és amíg nem jár le spórolás lesz ezerrel, fel kell készülni mindenre.
nekem ez az autó hobbi is, bármennyire utálom meg fújok rá, formára/felszereltségre nem kéne más, olyan autó meg nem kell ami nem tetszik... Most mondanám hogy az új volvó tetszik de arra meg nincsen pénzem mint ahogy egy 2,5-ös A6-ra sincs

-
zolikaDB
veterán
-
-
-
válasz
F_Gergely
üzenetére
F_Gergely & Petyyyyy köszönöm szépen. Mondjuk a jelenlegi fiatomnál kapott új garnitúra nyári gumikat és új gyertyákat meglepően csendesebb lett az autó . És azért kérdeztem mert ha ezekkel a szigetelő anyagokkal csendesebb lehet az autó az szuper. De Ennyit már nem fektetek bele.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Declare
üzenetére
igen, megvan adva hogy adott vastagságú lapnak mennyi az egy négyzetméterre jutó súlya.
Ezért nem mindegy hova milyen vastagságút tesz az ember, pl tetőre nem rakunk csak max 1 mm-es vastagságút, mert felesleges súly a tetőnek. Inkább kell hang és hőszigetelés, az könnyű, nincsen súlya.
Bitumen lap padlólemezre, és ajtókra mehet, ajtókat általában után kell állítani, mert picit megereszkedhet ezáltal szorulhat, nehezebben mozoghat.Én pont fordítva vagyok, ezt a lámpa fóliázást még nem hallottam csak a lakozzással találkoztam, nekem 15ért csinálták meg, és marhára nem érte meg, fől úgy hogy az 1 pár új fényszóróm került 22-be...
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
mohabá 007
üzenetére
Az én kocsimban most van 250 ezer-állítólag,mert én is használtan vettem.
Merjek beleönteni 5W40-es olajat?
Most Total 10W40 van benne,kb. 2000km-en eszik meg 1 liter olajat. -
Declare
őstag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Jo dolog amugy, de a bitumennel azert csinjan kell banni, mert bitang nehez.
Nekem az ajtok lettek szigetelve bitumenes cuccal a zene miatt, hat csak az volt kb 15k maga az anyag es vagy +15kg. Szerintem most oldalrol ugy vedve vagyok, hogy jöhet kamion is, az is csak lepattanna

(#59940) F_Gergely lakkos megoldast nem ismerem, allitolag a folia az hatasos
-
gban
veterán
válasz
mohabá 007
üzenetére
Az Audi - Skoda, kigyilkolja az Opelt

-
mohabá 007
aktív tag
Szerintem egy próbát megér.Nem fog gubanc lenni.Azért olcsó,mert bevezető áron /50% kedvezmény/ kapható.Dexos 2 tudja mindegyik,nagy baj nem lehet.Van 5 literes,ha jól látom.

-
Petyyyyy
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Attól is függ milyen szigetelést használsz. Pl. egy mezei bitumen lapot vagy Dynamat-ot. De bitumenlap és bitumenlap közt is megvan a különbség ofkorsz.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
ha műhelyben/szervizben csináltatod 100-300 ezres kategória sajnos....
Ha otthon csinálod, akkor pepecs és lassú meló mert szét kell bontani az autót, viszont 50-60 ezerből kihozható, attól függ mekkora az autó, nekem kombi van. (ha combosabban nekállsz az emebr és van hozzá hely ahova be tud állni ,és tud dolgozni, akkor 3-4 nap alatt komplett kész az egész autó elejétől a végéig.
Illetve függ mit szigetelsz, van aki pl csak a motorháztetőt, nálam a teljes belső tér, ehhez kijönnek az ülések, a műszerfalhéj, szőnyeg, illetve újra megcsinálom a tetőt és a ajtókat mert az csak béta verziós ideiglenes megoldás, csak ott próbáltam ki kb mekkora meló, de már becsukott szemmel megy
Az ár attól is függ milyen anyagokat használsz fel, én amit ajánlani tudok, egyrészt a bitumenlap rezgés elnyelés céljából, a másik pedig maga a hangszigetelő réteg, illetve én használok egy harmadik, hang és hőszigetelő réteget is oda ahova ez szükséges, pl tető, igy kevésbé forrósodik fel nyáron az autó.
Télen látványos igazán mikor 25-30 km utazás után, felfűtött autóból kiszállok, leolvadt minden jég, hó, stb, viszont a tetőn ugyan úgy ott van minden, még csak meg sem olvadt. Ennyi sikerült jól a szigetelés
azért szerintem a Dynamat erősen túl van árazva.... Van olcsóbban, és ugyan olyan minőségű cucc. Meg ugye különböző méretek is vannak 1-5 mm-ig
-
-
Declare
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Nekem az ilyen tipusu felnik nem tetszenek. Ezek ilyen kis csajos rozsaszin ford Ka, meg opel corsa alatt cukik, de mashol nekem nem különösebben tetszik....de ez izlesek es pofonok kategoria

(#59903) necsak csak normalisan foliaval edemes megcsinaltatni. Sima polir allitolag nagyon gyorsan visszamattul.
(#59936) Zsolt!! ha müszakilag rendben van a kocsi, semmi baja nem lesz atol ha pörög
plane egy szivo benzinnek nem. -
gban
veterán
Írtátok, 1.2 G pörög rendesen a pályán.
A16XER (116 ló) J is pörög bőven.Olaj kérdés, gyári előírás:
Motorolaj minőség Dexos II 5W-30
Dexos II 5W-40
Dexos II 0W-30
Dexos II 0W-40
GM-LL-A-025 5W-30
GM-LL-A-025 5W-40Ki mit tenne bele és milyen konkrét márkát? 4,5 liter a mennyiség.
Mannol 5W30 pl. nagyon olcsónak tűnik, korábbiba betettem volna simán, de nem tudom, ez szeretné-e.
És érdekes, nincs is 5l-es kiszerelésben. -
Zsolt!!
aktív tag
válasz
trassher
üzenetére
Szerintem kb 110 km/h-nál ugrik egy nagyot a hangerőszint felette hangos már, de minek gyötröd 140-nel? Én 120-at szoktam tartani itt még a fogyasztás kulturált az a 20 km/h. különbség még 1000 kmes út alatt se jelent olyan sokat. mondjuk én beszélek idén kétszer mentem Németbe szépen tartom a tempót de 4-5 óra után már kezd fáradni az ember és Németországba azt vettem észre h egy-egy lejtő alján már 160-nal megyek az öreg Astrával és mennek ki előlem a nyugdíjasok
mert ott se mindenki állat.Persze aztán vissza veszem mert nem akarom kinyirni a gépet. -
-
diegho
nagyúr
[link] Ez jó lehet nekem, ha le akarom zárni az EGR-t?
-
diegho
nagyúr
Aki 5W40 olajat keres, annak ez az Elf is jó vétel lehet: [link] én a Toyotámban használtam Elf olajat, nekem nagyon beváltak.
-
válasz
AMD Power
üzenetére
Nekem a szamlaloval 55Ft jott ki, de az altalam szamolt biztos kozelebb all a valosaghoz. Mindent vezetek excel tablaban, osszes kiadas, tankolasok. Ezt osszeadva, minusz az auto jelenlegi piaci erte osztva a megtett km-ekkel 62,5 Ft. No ebben benne van kb 200k hifi koltseg, ami ugye egyeni dolog, illetve ket ev alatt lerendeztem jo elore mindent, gumik, vezerles, felnik stb, szoval kb meg 5 evig ez a 62Ft inkabb lefele fog mozdulni.
-
h3lios
addikt
válasz
trassher
üzenetére
Mondjuk aki ilyen autót vesz az valszeg 1-2 alkalomtól eltekintve nem pályán fogja használni (ha van 1 kis esze). Ha nap mint nap pályán közlekednék és hosszú távokra járnék eszembe nem jutna benzineset venni. Valami nagy dízel lenne a célpont 1.8-2 liter körül.
Így viszont, hogy naponta max 15-20 km-t megyek (ezt is 2 adagban) bőven elég a benzines 1.6-os. A Dízel az alatt az 5 km alatt, ameddig beérek a melóhelyemre be sem melegedne. Azzal meg gyakorlatilag csak a motort tenném tönkre.
-
h3lios
addikt
válasz
trassher
üzenetére
Főleg az idősek vettek annak idején sok 1.2-1.4-es verziót, vagy a régi swift helyett, vagy kellett valami stabliabb járgány, amivel kijárnak a tanyára, meg az unokákhoz. Nekik majdnem mindegy, hogy milyen kívülről, csak guruljon. Ezekkel, főleg az 1.2-vel öngyilkosság autópályára menni, mert úgy pörög a motor, hogy még a dobhártyám is bevérzik félúton.
Ha valaha új autót veszek nem ezen a 100 ezren fogok spórolni, amibe az ilyen extrák kerülnek, mert hamár kiadok 3,5-4 millát 1 autóra, akkor az legyen már tip-top állapotban.
(mondjuk ha nem muszáj újat nem veszek, bukja csak el más a szalonból kihozatal költségét, jó lesz nekem az 1-2 ezer km után is, 25%-al olcsóbban.
-
trassher
addikt
válasz
h3lios
üzenetére
Ismerek egy fényezőt aki jelenleg autókozmetikai cuccokat forgalmaz. Ő anno mátészalkán az opel-ben volt fényező, ő fújta a karosszéria elemeket. Mondta, hogy lehetett kérni színre fújt kilincset, küszöböt, díszcsíkot felárért de a kutyának sem kellett. Classic típusnál probléma ez főleg ahol a kilincsek rendre kifehérednek.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
lsebestyen
üzenetére
Nem is 17ben meg nem egyemberes de az M3 bevezetőnél sds opel...
-
h3lios
addikt
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Sérült a fényezés sajna, apró pici pöttyök csak, meg van ahol kicsit nagyobb is. Nem lehet vízzel sem leszedni. Egyébként annyiból para nálam a dolog, hogy szerintem ilyen színre 1 vagyon lehet fényezni. Mert metál kék a cucc, de van benne lila is. Attól függ, hogy merről süt rá a nap, vagy telibe kék, mint ahogy a képeken is látszik, vagy pedig lila.
Nagyobb sérülés csak az első lökösön van, ebből én okoztam 1-et, amikor megnyomtam a garázs végében a szekrényt, de ez csak felületi. 1 nyomódás meg festék folyás van az elején, ami már a vásárláskor rajta volt, de nekem nem ér 100 ezret, hogy lefújassam.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
h3lios
üzenetére
Ha eltűnnek a karcok víz hatására, akkor csak egy normális polírozás kell. BP-n 25-ért már telipolírt csinálnak.

Szereztem pár hete egy szett kilincset, díszlécet és küszöböt is fényezettet, de egyszerűbb, ha a most fent lévőt fújatom le. Szóval amint ezeket elpasszoltam, megcsináltatom én is. -
h3lios
addikt
válasz
trassher
üzenetére
A fényezett díszléc és a kilincs nagyon sokat nyomott a latba, ugyanis az ilyen astrák minden színben nagyon tetszettek. Valahogy nem is értem miért műanyag feketével küldték le őket a gyártósorról (persze olcsóbb), mert nagyon sokat elvesznek az autó kinézetéből.
Ennél ugye annyi a hátrány, hogyha meghúzzák bicajjal, vagy bevásárló kocsival sokkal nehezebb eltüntetni a nyomát. Így, hogy először lett lemosva teljesen azért előjöttek a fényezés hibái, de egy ilyen idős autónál ez belefér. Messziről nem feltűnő, szóval nem para a dolog.

-
M_o_g_y_i
őstag
"Baromi ronda" 6,5x15 5x110 méretű felniket mennyiért lehetne elpasszolni?

16"-os lett a nyári, amit meg levettem a téligumikkal, azok nincsenek valami szép állapotban.
De nem ütnek-ráznak, szépen futnak nagyobb sebességen is. 
-
Petyyyyy
addikt
válasz
h3lios
üzenetére
Te most direkt vagánykodsz a fényezett kilincseiddel meg díszléceiddel?

Csinos a verda, normális kipuffvég van hátul. Teljesen jó.
Jut eszembe: help urak!
Hogy a szöszben kell kiszedni az alábbi elemet a helyéről G Astránál? Ami egyébként a napellenző tartója, amiből ki lehet pattintani, hogy oldalra hajtsuk.
-
HoaryFox
őstag
Kalocsa - Dunaújváros tengelyen tud valakit, aki fényszóró polírozást vállal? Felkerestem egy autófóliázással foglalkozó céget, akik csinálnak polírozást is, polír + 3M átlátszó fólia és ez lenne 18ezer forint a két lámpára

Azért ezt egy kicsit soknak tartom
Bár nem tudom, hogy a sima polír meddig maradna olyan? valószínű egy idő után újra kéne csinálni. 
-
h3lios
addikt
válasz
trassher
üzenetére
A kereskedésnél ahol vettük mesélték, hogy amikor hozzájuk került feketére voltak fújva a felnik és nem is igazán akadtak rá vevők. Amikor leszedették róla azt a mocskot rögtön jöttek megnézni, tényleg sokat dob a kinézeten a felni. Amúgy a pótkerék továbbra is fekete felnivel csücsül a csomagtartó alján, de ez a legkevesebb...

-
lsebestyen
addikt
Sziasztok! 17. keruletben vagy annak kornyeken tud valaki jo, megbizhato opel szervizt? Sajnos akihez szoktunk jarni szerelo nagyon el van havazva.
Szerk. : igazabol nem is muszaj h kizarolag opel szerviz legyen, mert akihez szoktuk vinni skodara van specializalodva, de az astrat is mindig becsulettel megcisnalja amit eppen kerunk. Szoval egy jo szaki is megfelelő lenne, akivel van tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Jura Ena 8 kávégép
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mi lesz itt, ha eladod az Opelt?

Lenne már egy itteni kolléga aki segítene.

Miért van ilyen hangja a gépednek?

plane egy szivo benzinnek nem.

![[link] [link]](http://dinamit-dob.hu/galeriak/nissan-micra-hello-kitty/original/200809171671.jpg)