Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz
trassher
üzenetére
lassan már nem lesz olyan része a kocsinak amihez nem nyúltál és csináltál meg

de ha kész lesz akkor meg már nem éri meg eladni, meg ki tudja milyen lesz a következő amit megveszel?
ha csak nem vadiújehhez a beázáshoz nem tudok hozzászólni, nekem szerencsére sosem ázott be egyik kocsim sem
-
trassher
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Van egy jó autóvillamosságisom vagyis kettő is. Remélem valamelyik megtudja oldani a problémát majd.
7Sony7: Én sem magamat elhiheted de csak nem gyújthatom fel. Pedig van egy kanna benzin a garázsban......
AmunRa: Nekem szerencsére van jó szerelőm de nagyon nehéz jót találni az biztos. Nekem sem lenne pofám úgy eladni egy autót hogy nem mondom el mi van/volt vele mert egyszerűen nem tisztességes.
Mellesleg velcám tú májámi! Az én tudományom itt megállt. Kivettem a kardánboxot is de a szőnyeghez ez kevés. A műszerfalat alulról körbeöleli és annak a kivétele nélkül szerintem nem lehet kivenni csak ha elvágom. A váltórudazat is felette fut ahhoz pedig végképp nem nyúlok. Az anyósülés előtt csavarni lehet a vizet a szőnyegből, szépen is mutat alatta.
-
AmunRa
senior tag
válasz
trassher
üzenetére
Itthon mindenki ilyen. Gány munka és tartják a markukat. Megy a másik átbaszása lelkiismeret nélkül. Én nem merném úgy eladni az autót, hogy nem mondanám el az előzményeit. Tegnap volt ez az autóvillamossági dolog a likeauto.hu-val, meg voltam egy szerelőnél a vezérléscsere miatt. Telefonba beszélgettem vele, hogy én vinném esetleg az alkatrészt. Mondja menjek oda a műhelyhez és beszéljük meg.
Odamegyek kijön a segéd, és a kaput kis se nyitva kifaggat, mi kell. Ott állok 15 percet, jött ki a mester. Az se nyitott kaput. Elkezd makogni, hogy pontos árat nem tud mondani, mert akkor derül ki, hogy mennyi, ha levette a vezérlést, mert erre a motorra 4 fajta vezérlés, és 4 fajta vízpumpa jó. Kérdem és motorszám, alvázszám alapján nem tudja behatárolni? Azt mondja nem!
Kérdem és melyik gyártó? Erre azt mondja középkategóriás. Erre mondtam, hogy köszönöm és sarkon fordultam. Ezt is ajánlották. Itt helybe 3 szerelőnél voltam, de nem váltak be. 25km autózok olyan szerelőhöz, ahol egyik barátom vizsgáztat, velük is van gond, de nem akarnak lehúzni, meg ilyen durva kiakasztó dolgokat nem csinálnak. Nem találtok jobbat és már félek is keresgélni. -
Declare
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
en mondjuk 25k körül mentem es ehhez az elmult 1 evben 1,8M huf kiadas tarsul...ebböl ami hibanak mondhato (turbo pucolas) az olyan 30k huf. A többi az kopo dolgok, biztositas, gazolaj, teli/nyari gumi, felni.....viszont most mar elvileg semmi tervezett nagyobb kiadas nem jön....a lenyegen nem valtoztat mondjuk 
-
diablo1984
veterán
válasz
trassher
üzenetére
szerintem csak az ülést vették ki, vagy cserélték, csak valahogy a gyorscsati oldása nehezükre esett! az f astránál egy narancs lap jött ki a csatból, ha eldurrant, szerintem a g astránál is jelzi valami, ha nem mechanikusan, akkor elektronikusan, ugyanis az övcsat bekapcsolásakor aktiválódik a légzsák rendszer, ezért kell a 2 vezetékes jeladó neki!(ha nem vagy bekötve, akkor nem nyílik a légzsák)
forraszt, zsugorcsövez és él tovább. mást nem tudsz, az öreg talán csuklik, de attól még bírja.....
-
trassher
addikt
válasz
7Sony7
üzenetére
De, pontosan az. Szerintem ehhez nyugodtan hozzányúlhatok mivel már tuti elpukkant. Ha nem lenne elpukkanva akkor nem is lenne összegányolva az egész. Gondolom nem volt kedvük megvenni 110K/db áron az újat, bevizsgált bontottra meg már ész nem volt. Nem véletlenül dobja ki a légzsák és övfeszítő rendszer hibát a műszerfal ha hátratolom az anyósülést. Ez dühít amúgy a legjobban az összes eddigi hiba közül mivel ez nem más mint játék mások épségével. Nagyon érik bennem a gondolat hogy ha ezt összerakom felhívom az öreget és szépen elmondok neki mindent azzal együtt hogy sajnos nem szakadt az édesanyjába a feje.......

-
trassher
addikt
-
AmunRa
senior tag
válasz
haddent
üzenetére
likeauto.hu-nál is így csinálták ráadásul csuklópontnál! Szemem láttára, miközben mondtam, hogy műszerész vagyok
Szigszallag és befújva szilikonnal. Rájuk hagytam, mert ideiglenesen jó lesz, de 8e pénzem bánja ezt a gányolást. Am. zsugorcsövezve nem olyan vészes, de ez a szigszallagos megoldás nagyon elterjedt az autóvillamosságisok között! -
trassher
addikt
40 perc alatt itt járok én és a hősdoboz:
Anyósülés alatti kókányolás:
Sofőrülés alatt. Szerintem a fekete szigszalag nem gyári technológia:
F_Gergely: A hibátlantól nagyon messze van.

AMD Power: Reális ára szerintem az új alkatrészekkel együtt 600K körül jönne ki de ki fog megvenni egy kocsit amiben nem megy a klíma?
Declare: Szeretek tisztában lenni azzal mi mennyibe kerül.
Majd az leendő vásárlónak az orra alá tolom hogy "Nesze paraszt, itt a lista, keresd a többi hibát!"diablo1984: Igen sajnos tudom de nem volt kedvem szétbontani akkor a belteret. Anélkül nem lehet megfújni azon a kis résen legalább 20 cm távolságból. Vagyis meg lehet csak a festék 75%-a nem oda jutott volna ahová szánnám.

Amúgy tegnap azt mondta a vizsgabiztos hogy igazából semmilyen szinten nem lehetne hozzányúlni mivel fotó készül róla. Ha lefestem és átengedi és valaki megnézi őt előveszik engem meg behívnak egyedi azonosítójel megváltoztatása miatt. -
diablo1984
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
ha megbízható konstrukció is lényeg, akkor ignis, astra g, lacetti és a végtelen végén kullog a megane2(ha benzines is, akkor is sok az elektromos hiba)!
lacetti jó autó, de nagyon szereti a hasát, egyszerű mint egy ék, általában a felszereltsége is ékszerű, az ignis a "mi" autónk, mesterségesen túlárazva(mint minden tömegcikk suzuki), fogyasztása jó, de ez még mindig egy pléhdoboz, ülni lehet benne, se minden fapad, korunk ladája..... az astra g-ből jót kifogni nehéz, pláne 800e-ig, korból adódóan a hátsó ívek rohadásra hajlamosak, a benzines példányok egyszerűek, kevés meghibásodási lehetőséggel, jóféle fogyasztással. a megane2 bár szép, de elektronikailag betegágy mint az akkor gyártott összes renault, benzines nem megy rosszul(igaz a dízel sem), a fogyasztása is jó, kombi jól pakolható, a benzinesei viszonylag drágák és ritkák, dízelből dunát lehet rekeszteni, de egy vagyont könnyen rá lehet költeni(és kell is, ha nem azonnal, akkor idővel).
nekem amúgy a g astra belsejének az egyszerű formaterve nem tetszik, viszont talán a yaris helyett bevállalnék egyet, igaz az 5 ajtósnak is alig van csomagtartója(legalábbis amikhez én szoktam), bár a yarishoz képest az is 2x akkora......, a formája tűrhető, nem éppen a német formatervezés csúcsa, de bódénak megteszi!

-
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Hát és ott nem kérdéses a dolog remélem
Ignis felejtsük már.., Lacetti szép és jó csak nincs hazai Chevy már ugye ami egy kellemetlen érzés lenne számomra pl (na ma már nem nagy téma külföldről az alkatrész stb de akkor is!), marad a Megane II meg a G Astra. Meganet nem ismerem, de valamiért régről belém az ivódott, hogy "francia = dízel", oda-vissza. Azaz franciából dízelt, dízelből franciát. Azt meg nem nagyon akarsz.Egyébként ilyen Peugeot 406? Csak kérdem, mert pl. szerintem az egy gyönyörű autó, nagy, a formája / alakja örökzöld, egyik kedvencem még ha büdös csigazabáló is

Kedvenc newtimerjeim az ő korabeli (1995) BMW M3, Opel Omega, Opel Calibra és a Pizsi 406
Jofi81 & 7Sony7 na, köszi srácok, napfénytetős autót se kérek az életben soha
Nem hangzik bolondbiztos örökös megoldásnak -
AMD Power
titán
válasz
diablo1984
üzenetére
Akkor jól gondolom. Ha csak azt az 1 milliót számolom ami nem kevés pénz , akkor is a G Astra egy 20 éves konstrukció. Hiába 2006 mondjuk a kinézett példány. Viszont ahogy elnéztem az igényeimet + kínálatot a hahun a G Astra, Megane II , Lacetti és Ignis dobott csak ki.
-
diablo1984
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
jaja, 800nál többet egy fillérrel sem, bár ahogy nézem sok a szemét közöttük, a jókat meg bár ki lehet fogni, de nincsenek sokáig hirdetve!
trassher: amúgy ha rohad és megcsiszolod, akkor ne csodálkozz, hogy rohadni fog, a csiszolás után legalább egy sor alapozó, vagy csak lakk mehetett volna rá, a nyers fém jobban rohad, mint a festett-rozsdás!
-
Declare
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Durva nagy kegyetlenseg ez az excel tabla
. Ehhez meg add hozza a hasznalat költsegeit (benzin/biztositas/autopalya matrica), aztan szepen kijön, hogy par ev alatt egy lakas arat költötted arra, hogy autozol....50 eves korodra meg aztan vegkepp ne összegezd, mert a hidrol fogsz leugrani 
-
gzbotii
nagyúr
Van egy problemam: mintha engedne a napfenyteto szigetelese, es igy peazik a teto. Nagyon minimalis folyik be, epp hogy eszrevettem a teto karpiton.
Mekkora munka es koltseg lenne cserelni a gumit rajta?Bar az is lehet nem csukodott passzentosan a helyere, ettol volt.
-
F_Gergely
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Nálam az eredetvizsga annyi volt, kijött egy fiatal gyerek, fényképezett valamit, aztán ennyi. Csóváltam is a fejem hogy baszki, szarban leszek ha el kell adnom a kocsit és valami nem kóser... Egész eredetvizsga volt kb 5 perc és helyben nyomtatta is a papírt.
Mástól meg hallottam hogy felemelték a kocsit, motorszámot néztem meg ilyenek, nálam semmi ilyen nem volt.(#46177) trassher:
Belenyúltál a tutira de még mindig nem annyira mint én, hozzám képest te hibátlan kocsit vettél, szóval fel a fejjel
Ezek a költségek semmiségek, mondjuk drágábban is vetted a kocsit. Majdnem egálban állunk
Én mondjuk elégedett lennék már, ha nem zörögne a belseje... Most az az új hobbija, hogy a gyújtáskapcsolóban zörög valami de a tököm se tudja mi. -
trassher
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Már akkor is mondta aki csinálta hogy nem a legfényesebb. Ha akkor nem mondja akkor nem is tudok a dologról. Azóta egyszer már megcsiszoltam de rá 2 hónapra már ilyen lett. Ugyanez a műszakiztató nézte tegnap is és mondta hogy ez már gatyán van de menthető. Azért is akarom szétszedni és kiszárítani a szőnyeget mert ha most lekezelem attól még a nedvesség ugyanúgy ott marad.
-
beg
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Sőt, le is fényképezik. Nekem ott szóltak a rétegvastagság mérésnél, hogy a jobb hátsó elem fényezve volt (de cserélve és gittelve nem), de gyári technológiával, mert épp hogy csak vastagabb. Szabad szemmel fenyző mester sem mondta meg róla.
-
AMD Power
titán
válasz
diablo1984
üzenetére
Igen ezt én sem értem igazán.

-
trassher
addikt
Holnap nagyon iparkodnom kell úgy látom.

A hatósági alvázszámmal ellátás hatósági díjai:-előzetes eredetiségvizsgálat:
a) Kis kategória (1400 cm3 hengerűrtartalomig) 17.000 Ft
b) Közép kategória (1400 - 2000 cm3 hengerűrtartalomig) 18.500 Ft
c) Nagy kategória (2000 cm3 hengerűrtartalomtól) 20.000 Ft
-átalakítási engedély: 11.800 Ft
-időszakos műszaki vizsga: 16.290 Ft
-alvázszám hatósági beütés: 4.000 Ft
-engedélyezett átalakítást követő első időszakos v. pótdíja: 4.600 FtÖsszesen: 50690 Ft
-
haddent
addikt
válasz
gzbotii
üzenetére
10 ezer alatt 4 deci az szerintem normális/átlagos. Gondolom akkor semmi kékes/fehéres/semmilyen füstölés, ez nekem tökre rendben hangzik. Én bele merném önteni ezeket, de tény, hogy a vércsere 10 ezrenként fontosabb, mint a márka. Vagyis együtt, de na, érted. Inkább sokszor és csak simán "jót" mint 1x megveszed a "húdejó" és aztán 80 ezerig bennehagyod mint az az Audi TT tulaj

-
diablo1984
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
azta, az elsőnél 123e km-nél már tescos műanyag esztétikus borítást kellett a kormányra húzni, párat néztem, a kereskedéses 150-200e km(valós 2-300e)-se is éppen csak kopnak, 123ezernél mint az új, másik meg a hátsó ülés olyan retkes, mintha a homokot beborították volna és még le is van fotózva! gondolom a gondos gazda ezek után beletolta 10ezrenként a minőséget......
szerk: ott egy 200ezret futott kormány a 2-es opelben. na az ilyenre minek rakna valaki egy 400huf-os fost, ami még szarul is néz ki rajta?(nekem a yarison ilyen van(azon jól néz ki, meg igényesen raktam fel), de az a kormány véknyabb, meg cafatokban van a kormány anyaga is, de vígasztal, hogy mindé ilyen, kopik mint állat.)
-
-
trassher
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Ezek mondjuk elég fapadosak. Se elektromos tükör se elektromos ablak. Az első linken lévőben is utólagos az ablak. Mondjuk akinek ezek nem szempontok annak jó választás lehet bármelyik. Úgy engedett belőle 100-at hogy nem kértem se a nullás gumikat se a szétütött alufelniket. 2 nap gondolkodás után adta volna 650-ért, majd újabb 2 nap után 600-ért.
diablo1984: A klíma még 40K lesz munkadíjjal, fényezés 60K körül de ebben benne van a 4 sárvédőperem is. Ezek után már szerkezetileg más gond nincs, a hátsó rugók is ki lettek cserélve múlt héten. Szóval ha nem jön elő egyéb gond akkor 1 millióban áll meg a dolog és akkor még nincs alufelni sem.
-
haddent
addikt
válasz
gzbotii
üzenetére
0W40 -es simán. A W előtti szám a hidegen mért viszkozitás, a W utánni a meleg. A 40 ugye az "sűrűbb", tehát melegen pont hogy picit sűrűbb. Hidegen meg 0, azaz nincs nagy különbség, nem zanzásodik hidegen. Hát nézd, lehet, hogy ebből beharap egy picit többet, de legalább egyből jó a kenés. Most ne fogyjon az olaj, vagy kopjon tovább, mi a jobb?

De erről mindenkinek más a véleménye. A nagy öreg "szakik" rá fogják vágni hogy "Na persze inkább 40w100 kéne bele már" aztán lövésük sincs róla mit jelent az mert nem olvastak utánna, pedig kb 5 perc.
Szerintem, ha a motor még működik, nem füstöl, nem repedt, nincs nagy és evidens baj vele, akkor egy finom és jó olaj akkor is jobb neki ha 100 éves a motor. Adalékokban meg nyilván köszönőviszonyban nincs egy mára már kommersz 5w30, egy kicsit ósdi 10w-40, meg egy vadiúj 0w-xx szuperhiper mini turbo dízelhez való fejlesztés adalékolása stb..
-
trassher
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Az egészben az a vicc hogy autókozmetikás barátom bátyja most adja el a 99-es a4-es avantját. Nekem ideadta volna 700-ért úgy hogy adagoló felújítva, turbó felújítva, 4 új téli gumi, 1,5 fokos klíma, vezérlésben van 30.000 km, 1 éves fényezés, 1 éves kuplungszett és még egy rozsdapötty sincs rajta.

-
tibee77
őstag
Szevasztok!
Holnap vegre van egy kis idöm igy ät tudok menni Magyarorszägra, Sopronba.Lakik arra fele valaki?Ismer jo gumist esetleg autoszerelöt?Vagy legaläbb egy helyet ahol tuti talälok a gtc-re hätso ablaktörlöt?Elöre is köszi!
-
Cseri0058
őstag
Szisztok.
Eltört a hátsó díszléc a kocsinkon. Opel astra h sedan. Elég drágán lehet rá díszlécet venni. 62.500ft. Valaki nem tud valahonnan olcsóbban? -
trassher
addikt
Köszönöm a segítséget srácok, így már világos az elhelyezkedés.

Kickass: Felületi rozsda van rajta szóval nincs átrohadva a lemez. Hogy mióta ázik jó kérdés, remélem tényleg csak az esővíz elvezetők vannak eltömődve. Középboxnak remélem csak az alsó kardánbox részét kell kivenni.
AMD Power: Nem volt a legjobb vétel az már biztos, pláne a lenti kép tükrében nem.
Az viszont már biztos hogy még 1 évet adok neki aztán megy hahu-ra. Addigra lesz rajta új vezérlés, fényezés rendberakva, klíma és megint ott vagyok hogy csináltam egy jó autót amibe belefáradok és majd valaki jó jár vele. -
haddent
addikt
válasz
diegho
üzenetére
Nyilván bármi el tud rohadni, de (legalábbis H astránál) az csak dísz. Sőt igazából ha belegondolsz pont feltartja a folyást, anélkül egyenest menne az elvezetőbe ami lejt stb. Évi 1x lehet, hogy nem árt átmosni a dolgokat, pl. én tuti mindent nagynyomásúval lelövök tavasszal majd, de lehet, hogy télen is. Inkább fagyjon rá egy kis víz, ami amúgy is megtörténhetne, mintsem hogy sós szutykos szar rohadjon rajta hónapokig.
gzbotii Osram NightBreaker Unlimited kb. alap xenon de nem bírja sokáig. Ha kicsitk evesebbel is beéred akkor Osram SilverStar nem sokkal gyengébb de sokkal tartósabb és olcsóbb is. Olajszűrőből csakis Mannfilter, olajból néhány: Mobil1 ESP 0W-40, Mobil (egyes nélkül) 5W30 (valami hosszú nevű cucc), Castrol 0w-30, 5w-30, Liqumolly 5w30 (dexos2 -es).
Égőből, szűrőből és olajból is a legjobbak szerintem, nagyon nem lehet belekötni

-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Két kérdés. Mi a legjobb égő ami ajánlatok B Corsa fényszórójaba, minden fele mokolas nélkül? Úgy értve, hogy fényesebb. Nem akarok semmit beépíteni, és az sem kene hogy folyton kiverje a biztosítékot.
Másik kérdés, olaj témában. Most Aral 10W40 van benne. Mi lenne egy jobb minőség, árban akar duplája is lehet az Aralnak. Esetleg olajszűrő markát is mondhatok ami megbizható.
-
Kickass
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Azért ez nem két napja ázik.
Az enyémen is vizes a kárpit, pontosabban a szivacs két hónapja, a klíma kondenzvíz áztatta el,de az alváz számom tökéletes. Nekem is szét kell szedni még tél előtt. Egyszer már próbáltam de nem sikerült kiszedni az ülést. Karosszériás ismerős szerint első ülések és középbox ki. -
w333
félisten
-
trassher
addikt
Uraim valaki tud mutatni nekem képet erről a vízelvezetőről? Hogy néz ki, hol keressem pontosan?
-
-
Mikuland
tag
válasz
7Sony7
üzenetére
Lehet Én voltam?

Nálam a vezető ülés előtt volt víz, azóta nem tapasztaltam a nagy esők után.
Én azt a műanyagot felragasztottam szélvédő szilóval, nem esztétikus, de tart.
Nálam el volt dugulva a vízelvezető rendesen! Locsolni kell slaggal, bent meg nézni, keresni a vizet! -
SPF
senior tag
Hideg indításnál olyan hangja van a kocsimnak, mintha járó motornál még egyszer ráindítanék, vagy valami hasonló hang. Kb. 1 másodpercig van ez a hang. Tegnap jött elő a hiba. Ötlet, hogy mi lehet ez? 1.2-es G Astra
-
trassher
addikt
válasz
diegho
üzenetére
Átrohadva tuti nincs alatta mivel már volt kivéve. Pont akkor amikor haddent-nek is, insignia fúvóka cserekor. Mondjuk amúgy is cserés lenne mivel zavar hogy nem tart rendesen. Holnap ha kipakoltam a belteret majd slaggal elkezdem locsolni és meglátjuk hogy felül folyik e be a víz. Ha nem ott akkor vagy a klíma kondenzvize nem tudott kifolyni és kanyarban a szőnyegre folyt vagy alul van lyuk amit kétlek. Szerelőmtől direkt kérdeztem is hogy milyen az autó alja. Azt mondta itt csak gyári lyukak vannak, rozsda nulla.
haddent: Nekem pöcök ott nincs csak egy fémperemre kell rátolni és úgy tart. Holnap majd ránézek a vízelvezetőre is, éppen lesz rá időm.
-
haddent
addikt
válasz
trassher
üzenetére
Az pedig csak dísz. Nekem is el van törve 1-2 pöcök, még akkor tört el amikor cseréltem insignia fúvókákra a simákat, megkérdeztem profi szélvédőst, az dísz. Hát nem is tudnak tömíteni, nincs is odaragaszva csak úgy feszítve. Ha leszeded és benézel alá ott van a vízelvezetőcsatorna, rendesen festve, kezelve. Ott nem szabad, hogy baj legyen, ha rendben van.
diegho persze de hova? A vízelvezetőbe.. Még ha ki is cseréli akkor nézd meg hova folyik arról? A két oldalára, ami ugyancsak befolyik a vízelvezetőbe, ugyanoda

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Éjszakai műszak
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- 4TB Gen4x4 SSD
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ignis felejtsük már.., Lacetti szép és jó csak nincs hazai Chevy már ugye ami egy kellemetlen érzés lenne számomra pl (na ma már nem nagy téma külföldről az alkatrész stb de akkor is!), marad a Megane II meg a G Astra. Meganet nem ismerem, de valamiért régről belém az ivódott, hogy "francia = dízel", oda-vissza. Azaz franciából dízelt, dízelből franciát. Azt meg nem nagyon akarsz.

600-ért vetted?