Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Van egy jó autóvillamosságisom vagyis kettő is. Remélem valamelyik megtudja oldani a problémát majd.
7Sony7: Én sem magamat elhiheted de csak nem gyújthatom fel. Pedig van egy kanna benzin a garázsban......
AmunRa: Nekem szerencsére van jó szerelőm de nagyon nehéz jót találni az biztos. Nekem sem lenne pofám úgy eladni egy autót hogy nem mondom el mi van/volt vele mert egyszerűen nem tisztességes.
Mellesleg velcám tú májámi! Az én tudományom itt megállt. Kivettem a kardánboxot is de a szőnyeghez ez kevés. A műszerfalat alulról körbeöleli és annak a kivétele nélkül szerintem nem lehet kivenni csak ha elvágom. A váltórudazat is felette fut ahhoz pedig végképp nem nyúlok. Az anyósülés előtt csavarni lehet a vizet a szőnyegből, szépen is mutat alatta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Riasztó topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Parfüm topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest