Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• diablo1984

veterán

válasz AMD Power #46206 üzenetére

ha megbízható konstrukció is lényeg, akkor ignis, astra g, lacetti és a végtelen végén kullog a megane2(ha benzines is, akkor is sok az elektromos hiba)!

lacetti jó autó, de nagyon szereti a hasát, egyszerű mint egy ék, általában a felszereltsége is ékszerű, az ignis a "mi" autónk, mesterségesen túlárazva(mint minden tömegcikk suzuki), fogyasztása jó, de ez még mindig egy pléhdoboz, ülni lehet benne, se minden fapad, korunk ladája..... az astra g-ből jót kifogni nehéz, pláne 800e-ig, korból adódóan a hátsó ívek rohadásra hajlamosak, a benzines példányok egyszerűek, kevés meghibásodási lehetőséggel, jóféle fogyasztással. a megane2 bár szép, de elektronikailag betegágy mint az akkor gyártott összes renault, benzines nem megy rosszul(igaz a dízel sem), a fogyasztása is jó, kombi jól pakolható, a benzinesei viszonylag drágák és ritkák, dízelből dunát lehet rekeszteni, de egy vagyont könnyen rá lehet költeni(és kell is, ha nem azonnal, akkor idővel).

nekem amúgy a g astra belsejének az egyszerű formaterve nem tetszik, viszont talán a yaris helyett bevállalnék egyet, igaz az 5 ajtósnak is alig van csomagtartója(legalábbis amikhez én szoktam), bár a yarishoz képest az is 2x akkora......, a formája tűrhető, nem éppen a német formatervezés csúcsa, de bódénak megteszi! :D

Új hozzászólás Aktív témák