Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Ehhez mit szóltok?
Senator.

Pitu Nem rossz ez. Mondjuk a színe nem tetszik de a többi az jól hangzik.
-
F_Zolee
nagyúr
Közben a hülye töltő basztatás miatt rossz biztosítékot is kihúztam ellenőrzés gyanánt. Erre a rádió SAFE módot ír csak ki. Olvastam olyat, hogy csak a kicserélésével orvosolható. Létezik ez?

Kódot még nem kért, hogy be is tudjam írni. Most megyek próbálkozok még 1 kört. Valakinek van ötlete még? Blaupunkt car 2003. -
gban
veterán
válasz
HoaryFox
üzenetére
F-ben a legáltalánosabb gyári méret a 175/70 R13.
Kevés kijött 14-essel is, de annak nem tudom az értékeit.
A lényeg, hogy a felni méret változásával nem változik a mutatott sebesség ha a megfelelő váltóméretet használod - pont ez a lényege a váltóméretnek, hogy a külső kerülete ne változzon a guminak. -
deicide
veterán
válasz
HoaryFox
üzenetére
Az már 17mm difi, nekem soknak tűnik. Akkor már inkább 185/60/R14, csak akkor meg nem annyira lesz peres.
Hogy vékonyabb legyen a profil, ahhoz egy 15"-os felni és egy 195/50/R15-ös gumi illene inkább. Ez utóbbi van nekem is régóta az F-en.A 7-8km/h az maradni fog, nekem akár 14", akár 15", mindig megvolt a 6-7-8km/h felfelé, de jó is az, mert kisebb eséllyel csúszol trafiba.

-
HoaryFox
őstag
F Astra alá ha jól tudom a gyári gumiméret 175/65R14. Egy 175/60R14 (kicsit peresebb) gumit szerintetek még elvisel a futómű?
Valamint egy olyan kérdés, hogy most 13-as téli szett van rajta és egy jó 7-8 km/h-t csal a kmóra. 14 coll-lal javulna vagy romlana ez az arány? -
zolikaDB
veterán
-
haddent
addikt
Na, mentünk ma az F astrával, mert Ikeából kellett hozni cuccot meg 4 en ültünk benne, a H -ba nem fértünk volna el sehogy a csomagokkal. Hát néha van olyan érzésem, hogy a 8 szelepes alul nyomatékosabb és ezért városban kényelmesebb. (Pont úgy ahogy a turbó dízel még kényelmesebb lenne) De nem. Nagyon nem. Szegény 1.6 -os 8 szelepes egyszerűen nem megy. Nagyon meg kéne taposni, nagyon csúnya hangja lenne már és akkor sem menne. Nem indul meg... A 16 szelepes az első fél méteren lehet, hogy kényelmetlen, hogy sima kuplungemeléssel (gáz mélkül ergo) nem igazán indul meg, de utánna 2000-3000 és máris baromira használható és jó, szükség esetén 4000 és elszáll.
Igen tudom nyilván turbódízel az egyből elszállna 0 fordulaton, csak na.. az dízel meg turbo, meg nekem kell az érzés, hogy lehet pörgetni
Ettől függetlenül a 8 szelepesnek is megvan a feelingje és szeretem/jük nagyon, és az mindent túl fog élni
Declare ha jól nézem ez még nem Ecotec moci, ha az eszi azo lajat akkor nagyon nagy gáz van.. Épp erről a mociról írtam most fentebb szerintem

-
Declare
őstag
+ egy jo pont, hogy meg van emlitve a vezerles. Ez talan arra utal, hogy nem valami tudatlan, aki csak a benzin betöltö nyilast ismeri.
En meg rakerdeznek, hogy milyen olajat es milyen sürün cserelgette. Ha erre is magabiztosan ramondja, hogy miujsag, akkor tenyleg sanszos, hogy normalis gazdaja volt a kocsinak. Ezen kivül esetleg az olajfogyasztasra kerdezz ra, az 1.6 opelek között van azert amelyik eszegeti.
Ha minde oke akkor szerelö, atnezetes....
es egy fenyezö
(#47181) Spancer RE Hardverapro a topicod. Egyeb topicocban nem lehet hirdetni, ha valaki innen ilyen oracsorportot keres, az is ott fogja keresni

-
Spancer RE
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne valakit egy G Astra-ba való Km óra?
Benzines, ilyen, csak króm karika nélkül.
Egyéb adatokat még most nem tudok róla. -
gban
veterán
Ha nincs benne semmi átverés (szerintem nincs, de ugye ezt szerelőnek kell rámondani), akkor már venném is meg, ha amúgy ilyesmit akarnék.
Meg azért az eladóra sem árt néhány pillantást vetni, néha az is hasznos, de legalább telefonon "meghallgatni a színvonalat".
Én is nézegettem ezeket, ritka a jó, keveset futott, és nem is horror árú.
Azt néztem még, a Meriva teljesen egy felfújt Corsa (kilincsek, hátulja, stb.), a Zafira meg egy felfújt H Astra
-
Pitu
aktív tag
Véleményetek erről? (100K-t alapból leenged az árból. Ez a motor meg az egyik kedvencem.
) -
Skizz
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Itt amúgy évjáratra, típusra lebontva lehet gumiméreteket kajtatni.

-
Skizz
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Gyári méret 185/60. Semmilyen formában nem passzol hozzá szerintem a 195-ös váltóméret.
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
2005-ös Meriva gyári gumimérete az 185/60/15? Ez az ajánlott gyári télre nyárra? Most 195-ös nyári van fent, az nem gáz? -
F_Gergely
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Hát legnagyobb cumi az hogy semmilyen alkatrész nincsen hozzá. Ha mégis kapsz az horror árban van (300-400 ezer huf).
Nálunk még a 2.5 TD-hez is nehéz alkatrészeket találni, kettőstömegűt aranyárban mérik.
Cserébe megy mint állat, hátsókerekes és egy élmény vezetni. Autómatához nem volt szerencsém, de én mondjuk a kézit jobban szeretem. -
trassher
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
Jól mondod, akkora fogyasztásnál az a kis plusz az állófűtés miatt elhanyagolható. Arra mondjuk kíváncsi lennék hány szerelő ért ezekhez a motorokhoz itthon. Gondolom nem véletlenül van itthon kevés belőlük, azokat is csak bontják. FB csoportokban mindig felbukkannak ezek a motorok bontva.
Szerk.: Most hívott a szerelő. Kézifékbowden rottyon van. Mondtam cseréljék ki, nem azon a pénzen múlik már.
-
zolikaDB
veterán
válasz
F_Gergely
üzenetére
Ne is mondd! Én is elnézem néha a Webastot, de ott ahol a gyári érték 17L városi fogyit mond, sztem mindegy az a kis többlet. Meg ha azt nézed, a 3.2-es motornak nem árt ha télen elő van picit melegítve.
Nekem igazából 2.6V6-tól felfele mind jöhetne
Pláne, h átlagban évi 8000km körül járok (kivéve idén).
Arra lennék csak kíváncsi, h a magas szervízköltségek mellett mi fáj ezeknek a mociknak... -
Declare
őstag
válasz
Calogero
üzenetére
Nokian is nagyon jo, szerintem nem tudtok ebböl a listabol rosszul valasztani

szvsz az a cross climate michelin nagyon igeretes. Ha nincs a gumi nagyobb igenybevetelnek kiteve (mondjuk nyari rekkenö hösegbe sok autopalya, nagy tempoval/terhelesses es telen sem az osztar alpokban jar napi szinten), akkor tökeletes valasztas ha valaki 10-15 ezreket megy max egy evben.
Szerintem ennel több eves futasnal mar jobban kopik, mint egy nyari nyaron es teli telen, ezert magamnak nem vennem, de atlagos hasznalatra föleg Magyarorszagon a relative kis futasok mellett nagyon sok autora szuper valasztas lehet

-
Declare
őstag
válasz
deicide
üzenetére
hat igen
az erösebb dizellel egy jobban felszerelt darab az annyi....de golfbol is23.000euro fölött kezdödik a full fapad 6 gangos 136lovas dizel. Ha egy magasabb felszereltseggel veszed, ne adj eg beleteszi az ember a ledet meg a komfort ülest (amit ügyesen ugy talaltak ki, hogy az alapfelszereltseghez nem is lehet valasztani, ha jol neztem....)27-28.00 euro azonnal. Jo nyilvan mondjuk egy par ezer euro kedvezmenyt kap az ember, de akkor is 7milla fölött lesz a vege böven. nem keves

(#47106) haddent detto
teligumi, nyarigumi, felni,akku,....multkor irtam mennyit költöttem mar ra, ami nem különösebben extra, csak alap "ez az".....jo persze, multkor lebuktam, hogy hardcore modder vagyok a ledes belsö ter es rendszam egöimmel

(#47104) AMD Power ami sz.r az sz.r
felek töle, hogy ennel csak több szivas lesz, barmilyen autom is lesz a kesöbbiekben 
-
trassher
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
Jelenleg az összes vágyam egy új alvázszám és egy 2-es zh kedden szerkezeti anyagok technológiájából.
Most hozott haza a szerelő, cserélik a dobban a fékpofákat és a stabrúd szilenteket.
Utána vissza debrecenbe de útközben még be kell mennem nyiregyre a közlekedésfelügyelethez. -
haddent
addikt
Megvolt a szokásos "havi". Csak nem nekem, hanem az útnak itt előttünk. Itt (is) valami nagyon el van ba***va mert sorra történnek a dolgok.
Most mondjuk pont szimpla figyelmetlenség történt, el is ismerte a sofőr, hogy elnézte, kiment a főútra mellékútról. Szerencsére senki nem sérült meg egy kicsit sem, sőt az autók is saját "lábukon" hagyták el a helyszínt.
Az egyik egy F Astra volt, annyira pacek állapotban, hogy az vicc, hibátlan volt csórikám... Hallottam, ahogy beszélnek róla, 14 éves volt a gép. A másik egy Citroen (xsara?) volt, ő lett ugye oldalba kapva ahogy kiment a főútra az astra elé. Az Astra meggyűrődött elég csúnyán, első lökös telibe kuka, motorháztető meg oldalső-első elemeket kalapálni kell de egyáltalán nem reménytelen, még csak víz sem folyt semmi.. Tényleg, ha nagyon muszáj törni, én is szeretném ennyivel megúszni, de remélhetőleg soha ennyit se

A Citroent én tuti trailereztem volna, mert meg volt dőlve a kereke, nem volt százas..Nem mehettek gyorsan, nem az a fajta volt egyik sem, de akkor is egész jól bírták a gépek szegények..
-
trassher
addikt
Cromax-nál most féktárcsa és fékbetét akció van. Pl G-hez az Ate betét csak 10498 forint.

-
hódmaci
senior tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Azért nem kérdem meg mert nincs szervizes ismerősöm.
Ez csak egy feltételezés volt.
A kérdés lényege mi a különbség a két motor közt vizuálisan.
Ha lenne ismerősöm szervizben akkor őt kérdezném! -
zolikaDB
veterán
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
berek21
üzenetére
Nincs semmilyen más. De ez a töltő működött amikor kipróbáltuk hálózatról, átalakítóval persze. Csak az autóban nem akarja az igazat. Kettő is tesztelve lett. Holnap lesz alkalmam másik kocsiban is kipróbálni.
Venni másikat nem akarok, mert nem ér ennyit az egész. Többe lesz, mint amit a telefon ér. Nokia 5230.
-
speedydb23
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem itt kell hirdetni, de gondoltam ez a legmegfelelőbb hely.
Szóval a lényeg, hogy van nálam egy gyári 15" Opel dísztárcsa garnitúra amit most eladnék.
Használtak de szép állapotúak, egyiken van minimális horzsolás a többi szinte hibátlan.Akit érdekelne az keressen nyugodtan privátban.
-
AMD Power
titán
Ez jó...

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
trassher
üzenetére
Akkor jól gondoltam. Így akkor x-akta lesz a végére.
(#47147) sasa58: Szerdán megyek szerelőhöz, rákérdezek náluk hátha tudnak vele mit kezdeni. Mondjuk most úgyse ebbe a kocsiba lesz elsődlegesen de jó lenne a sajátba is használni ha már van.

Plusz akkor semmilyen töltő nem lesz jó ha más telefonhoz is akarnák... -
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Nem vagyok autószerelő!!!
Ha odaállok egy Opel Astra j elé nyitott motorháztetőnél,
ránézésre hogyan tudom megállapítani melyik motor van benne?B 1.6 DTH, 100 kW / 136 LE, Start/Stop, 6-sebességes manuális
B 1.6 DTL, 81 kW / 110 LE, Start/Stop, 6-sebességes manuális
Vizuálisan mi a különbség a kettő közt?
-
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Nem akarok kekeckedni, de akkor ez pont olyan nehéz lett mint a H volt (ici picit még több is). Tehát ez nem egy "húmekkora" teljesítmény, inkább csak a J volt nagyon csúnyán elcseszerintve ilyen szempontból. Vagyis az 1.4 szívó nem tudom mennyire lehet virgonc meg menynire élvezet vezetni. Max nagyon nyugodt buddhista embereknek

1.4 turbót ki vesz 125 lóval, amikor van 150 -el is?
Vagy nagy az árrés?
Na az 1.6 turbó 200 lóval, az viszont wow
Gyárilag 200 pacis 1.6 -os turbó benzin, hmm.... Azért itt megindul a fantázia és 250 lóig meg sem áll.
A 95 lovas dízel egy vicc kategória, a 136 lovas kellemes lehet, de szerintem simán elférne egy 2.0 -ás dízel, főleg a kombikban majd kellemes lehetne. Mert iiiiigen tudom, nyomatékos, meg turbós meg minden, de akkoris, szerintem jó lenne.Egyébként nagyon tetszik, baromi szép lett. A J nem igen jött be, túl kerek. Ez vagány lett. Bár ez a rövid motortér + a motorháztető/lökös csatlakozás az... leizzadok még mindig ha rágondolok/nézek, dehát ez van.. mostmárcsak ilyen lesz a gyökér gyalogosok és a vadbarom sofőrök kedvéért

-
AMD Power
titán
Arról nem volt szó, hogy ennyire jó lesz vezetni
Végre jól meghajthattuk az új Opel Astra K-tHa lesz lehetőség az Opelnél elmenni teszt vezetésre.

-
haddent
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
Nagyon tetszik a felnije
Ilyet még nem is láttam, ez valami Vauxhall / UK sajátosság lenne?Findzs talán az a legkevésbé problémás, igen. Viszont hacsak nincs valami ismerős, gyanítom, hogy brutálisan töredékáron tudod csak. Nyilván Te tudod a valós értékét, ez alatt tudod eladni. Na a kereskedő meg még ez alá fog menni jó eséllyel

-
Findzs
addikt
-
MPowerPH
félisten
válasz
berek21
üzenetére
Sajnos nem ismerem ezeket a motorokat.
Insignia-val is csak a facelift elottivel vagyok tisztaban baratom altul. O egy 2010-es Elite-et kerget, 160 loval. Ezert gondoltam, hogy beruhazok a faceliftesre, a regi design annyira nem jon be, ellenben ezt az ujat eltalaltak. -
haddent
addikt
válasz
Findzs
üzenetére
Nem is szabad... kinek hiányzik, hogy valami vadparaszttal pereskedjen / verekedjen / miegyéb ilyen "potom" összegek felett? )Nyilván baromira nem potom, csak ahhoz képest az, hogy egy életre, vagy évtizedre folyamatos szar életet teremtsen az ember magának..
A magyar (de állítom, hogy mindenhol) vevő 90% -ban egy buta arrogáns hozzá nem értő paraszt. Sajnos ez van..
Arra fog rárepülni, amit kipolíroztak, kiporszívóztak és visszatekertek 80 ezerre. Az nem számít, és meg sem nézi, hogy előtte 10 évig strihhelésre használta valami német bevándorló strici, aki 5 kilóméteren taposta a jéghideg időben a turdódízelt, meg a szerkezet/alváz belülről 2x lett vágva-heggesztve mert totálkáros volt stb. Kívül csillog-villog, polír, úúú jó szag van benn mert az ócsó vanília elnyomja az évtizedes dohos cigiszagot, és csak 90 ezer van benne, ráadásul tádé keveset fogyaszt odanézz még nem is fütyül a turbó (igaz azé mert zártszelvénnyel kipeckelték
), óóóó ez jó lesz, köszönöm visszük, néécsak még hamisított szervízkönyvecske is van aztamindenségit!
Ami meg őszinte 150-200 ezer kilóméteres, szép állapotú, karbantartott, esetleg nincs hozzá szervizkönyv mert magának csinálta az ember, valóban tiszta, valóban hibátlan motorikusan, hibátlan.. Na az nem kell.. micsooodaaaaa százötveeeen? kétsszáááezerr? Húúúú... És még csak 5-6 éves és ennyi van benne? jajjj... biztos szarrá van téve... Mert nyilván az a jó, hogy ötösben a városban 30 -al padlózzák.Na .. szóval... ez ilyen. Meg kell találni az értelmes vevőt, nem egyszerű történet.

-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Minap vettem telefonhoz autós töltőt. Viszont valami nem kerek a szivargyújtóval, mert kb 2mp-ig tölt aztán abba hagyja. Kiírja a telefon nincs töltés. Megnéztem a biztosítékot és nem volt elszakadva de kicseréltem. Helyzet nem változott. Töltő kipróbálva, ugyan nem autóban hanem átalakítóval konnektorban és az jó. Mi lehet a gond még?

Ebben a kocsiban még sosem használtam a szivargyújtót de nem úgy kellene működnie, hogy ha benyomom akkor "behúzza" és kiengedi ha már felmelegedett eléggé? Ha kézzel bent tartom akkor felmelegszik rendesen azért... -
MPowerPH
félisten
válasz
berek21
üzenetére
Az biturbos? En azt hittem csak egy turbo-s, ami vagy nagyobb, vagy csak a toltonyomast emeltek meg rajta, mint a 130 vs. 160 lovas valtozaton.
Akkor az a motor egy teljesen mas konstrukcio? Vannak vele tapasztalatok?Meg egy kerdes, mert ezt nem tettem fel a palinak. Ezeken a faceliftes modelleken a fenyszoro mar okos, ergo kitakarja a fenyt a szembejovo elol, vagy meg az elso szerias, amit a 2010-es modellekbe is beleraktak?(ami persze igy is brutalisan jo, de a szembejovoket vakitja)
-
MPowerPH
félisten
Valaki hasznal 2014 evvegi faceliftes Insigniat. Megneztem egyet, itt van. Elite, full extras(kiveve automata) 28k merfolddel, 2.0 CDTi, abbol is az ECO. Mire kell figyelni ezeknel?
A motorja nem valami fickos, leven az ECO verzio. Igaz, hogy van ugyan ez a CDTi 190 loeros valtozatban is? -
haddent
addikt
válasz
Findzs
üzenetére
De honnan tudnák már a km óra állását? Max adás-vételkor mindig rögzül, de azon felül... és ha adásvételek közt mindig ésszel tekernek... na mindegy, legalább olyan nem lesz, hogy mindig konstans 80 ezren áll 15 évig

trassher jogos, elfelejtettem, hogy van olyan hogy műszaki
De azért akkor se lehetetlen na.. aki akar az csalni fog -
-
trassher
addikt
Nem lesz ott semmilyen leépítés.
A vag kicsengeti a lóvét mert éppen van miből. Jövő ilyenkor már senki sem fog emlékezni az egész ügyre.Holnap megyek bontóba övfeszítő patronért. Gondolom ha rajta van a biztosító akkor nem pukkant még el. Ezen kívül hátsó fékpofák kellenek és be kell állítani a kéziféket, ennyit mondott a vizsgabiztos.
-
haddent
addikt
Ja, elég durva. Egyébként itt sokan mondtátok hogy nade persze az xy motorja is... Ahhoz képest hetek óta a sajtó meg mindenhol minden a VW meg az egész konszern összes dízelétől zeng, szinte az összes EU országban teljesen felfüggesztették az értékesítést / betiltották, visszahívják az összes autót stb.. A többiről én nem hallok ilyen balhét. De mégha valóban lenne is, csak nem lehetne hallani, hát már az is elég.
-
AMD Power
titán
Ez nekünk minden szempontból nagyon jó lenne!!
-
AMD Power
titán
válasz
amargo
üzenetére
Lassan nekem is cserélnem kell. De nem Valeo lesz az biztos. Engem nem győzött meg.
Lássatok csodát.... TC nem fikázta lesz az új K-t.
Gratulálok, Bill, jól lefogytál!
BEMUTATÓ: OPEL ASTRA K – 2015. -
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Hát igen... főleg amiket ő belepakolt, ülésfűtés hátsó ülésre is meg stb 
Egyébként szép a statisztikád, remélem nekem is lesz olyan:
156 ezer óta, msot 181 ezer.
Hibalista: üres
. Viszont pénz azért ment rá, 4 alufelni, kipuff, javítások a fényezésen, prémium olaj stb. Néha úgy érzem, hogy rám nem igazán érvényes, hogy "de persze, azt a bmw/audi/mercedes/stb.. 4x annyi lenne fenntartani", mert amúgyis kb. azt teszem ebbe is bele

-
Declare
őstag
Jajj, nem is irtam, amit eredetileg akartam
200.017 km
es 160.000 ezer ota gurulnk együtt 
hibalista:
- xenon trafo
- egr szelep elött a levögöt hütö szelep vagy mi
ennyi

-
Findzs
addikt
válasz
Calogero
üzenetére
erről van szó

nincs is rossz áron 23900.- /db g astrára
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

az erösebb dizellel egy jobban felszerelt darab az annyi....de golfbol is

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)