Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
azta, az elsőnél 123e km-nél már tescos műanyag esztétikus borítást kellett a kormányra húzni, párat néztem, a kereskedéses 150-200e km(valós 2-300e)-se is éppen csak kopnak, 123ezernél mint az új, másik meg a hátsó ülés olyan retkes, mintha a homokot beborították volna és még le is van fotózva! gondolom a gondos gazda ezek után beletolta 10ezrenként a minőséget......
szerk: ott egy 200ezret futott kormány a 2-es opelben. na az ilyenre minek rakna valaki egy 400huf-os fost, ami még szarul is néz ki rajta?(nekem a yarison ilyen van(azon jól néz ki, meg igényesen raktam fel), de az a kormány véknyabb, meg cafatokban van a kormány anyaga is, de vígasztal, hogy mindé ilyen, kopik mint állat.)
-
trassher
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Ezek mondjuk elég fapadosak. Se elektromos tükör se elektromos ablak. Az első linken lévőben is utólagos az ablak. Mondjuk akinek ezek nem szempontok annak jó választás lehet bármelyik. Úgy engedett belőle 100-at hogy nem kértem se a nullás gumikat se a szétütött alufelniket. 2 nap gondolkodás után adta volna 650-ért, majd újabb 2 nap után 600-ért.
diablo1984: A klíma még 40K lesz munkadíjjal, fényezés 60K körül de ebben benne van a 4 sárvédőperem is. Ezek után már szerkezetileg más gond nincs, a hátsó rugók is ki lettek cserélve múlt héten. Szóval ha nem jön elő egyéb gond akkor 1 millióban áll meg a dolog és akkor még nincs alufelni sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest