Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock82
senior tag
Újabb éjszakás melón vagyok túl , a főnököm szerint az olyan " nyálcsorgatós " nap

Bejelentetették az új miniszert a közlekedés téma körében is, kíváncsi vagyok,, mikor és milyen irányba indul el a máv - volán közös projekt...
-
-
sherlock82
senior tag
válasz
barbár91
üzenetére
üdv a klubban.

Többen azt mondják, h nem váltanának vissza hivatalai munkarendbe és 12 órázásba se, mert ennek azért van több előnye főleg a szabadidő ami hétköznapra esik.
Én pénteken megyek legközlebb melóba.Kolléganőm mondta, hogy már nem tudna máshol dolgozni ő 24 órázna máshol mert különben sok mindent nem tudna megoldani az életben.
Nem akartam nem neki mondani hogy adjon hálát a jóistennek hogy most 24 ben dolgozik, ha rá lenne kényszerülve nagyon is elmenne máshova dolgozni. Mint ha nem tudom ő ki az atya úristen lenne h ő csak így dolgozhat. -
samu2062
senior tag
válasz
sherlock82
üzenetére

-
barbár91
újonc
válasz
sherlock82
üzenetére
Üdv kolléga!
Üdv mindenkinek!Úgydöntöttem, hogy csakolvasó szintről eggyel feljebb lépek és kommentelek is, reflektálva arra, h azért van igény még a fórumozás ezen formájára. Igaz, nem vagyok gen z...
2013.juliusa óta éjszakázok és bírom.
Sőt, ezt a munkarendet (24) már annyira megszoktam, hogy nem is igazán vágyok hivataliba vagy 12.-zni...ettől függetlenül néha kell, ha úgyhozza a szoli.A kérdésedre a válasz, bármi lehet és az ellentettje is.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Szia! Nálunk annyira, hogy hetekig kell hallgatnom, a "szakértők" politikai elemzését, leginkább a győztesek anyai ágának emlegetésével....
Láttátok!? Link...
-
Akkor mindhárman éjszakáztunk.
-
sherlock82
senior tag
Én lassan végzek az Ejjeli meloban , elég hideg volt itt a budai várban , de szerencsére letelt.
szombatig pihenés van most. -
flymi
addikt
Ma éjjel, utána péntek éjjel, aztán 8 nap pihi.
-
flymi
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Köszönöm. Semmilyen törés nem jó, de mivel jobbkezes vagyok és az ment rottyra így az első hetek, hónapok elég nehezen mentek.
Tomasz72: tudok aludni nappal, de nem olyan, mintha éjjel aludnék. Vagy csak öregszünk.
-
Pár hónapja vettem észre, hogy bár a napközbeni alvás számomra pihentetőbb, de az éjszakát egyre nehezebben viselem. Ha van pár percem leülni, már jönnek is a mikroalvások...
Apropó fájdalom!
Másfél hete én is szopok a jobb vállammal. Mintha ráestem volna!
Dokival írattam fel KEPLAT tapaszt, emlékeim szerint 12-13 éve ez még használt., de kezd bennem tudatosulni, hogy a gyógyszerekkel mostanság szívatnak!
7-es pakkból, hármat felraktam, háááááát...!
A hidegvízes borogatástól legalább fáztam volna...
-
sherlock82
senior tag
Sajnálom ezt a szörnyű balesetet ! Remélem nem maradt vissza más mint " csak " az amit írtál. Gyógyulj meg amennyire tudsz.
Én nyomom az éjszakát sajnos egy ideje kevesebbet tudok a korábbinál is pihenni benne.
Ha év úgy alakul , hogy megszűnik az éjszakázásom nem fog hiányozni az fix. -
flymi
addikt
válasz
samu2062
üzenetére
Helló!
A hivatalos álláspont szerint elcsúsztam az öltözőben zuhanyzáskor.
Felkarcsont egy teljes törés és egy kisebb repedés. Nem mozdult el, nem kellett műteni. De így lassabb volt a gyógyulás. Még most sem az igazi, szerintem már nem is lesz soha. Reggelente tornáztatnom kell. Amióta nem járok kezelésekre, masszázsra, vizes pancsikára, azóta fokozatosan kezedett jobban fájni. Nem tudok például a jobb karomon aludni, feküdni.
11 hónap alatt nem hiányzott az éjszakázás. Hozzá lehet szokni, hogy minden nap este 11 körül csicsika van. -
flymi
addikt
Üdv urak!
Kisebb megszakítással (11 hónap), de visszatértem az éjszakázáshoz.
Munkahelyi baleset okán voltam távol, eltört a vállam. -
sherlock82
senior tag
Vágányzár, 03.15 - 03.30 közt a Lepsény - Székesfehérvár közti vonalon, akit esetleg érint.
-
sherlock82
senior tag
Sziasztok, hétfőn reggel végeztem a melóval ami elhúzódott ezért 9.40 es vonatot ( Kelenföld - Nagykanizsa ) vonatot se értem volna el ezért annyira nem siettem semmivel . 10.10 re értem Kelenföldre ahol ki volt írva 10.20 kor 40 p késéssel indul a vonat. Na mondom remek, akkor erre fel is szállok. Sem a telefonon alkalmazása , sem a kelenföldi jegykiadó automata nem engedte h jegyet vegyek. Arra gondoltam, hogy felszállok a vonatra és veszek a kalauznál. Időközben láttam, hogy a vonat amugy Balatonszentgyörgy és Nagykanizsa közt pótlóbuszokkal megy, mert az időjárás tönkre tette a szakaszt. Mondom magamban engem ez nem érint hiszen Balatonlellén van a kocsim addig kell csak utaznom.
Megjött a vonat felszálltam megkerestem egyből a kalauzt elmondta neki, a történteket, aki közölte, hogy nem lehet jegyet venni hiszen ennek a vonatnak több mint 30 perce elkellet volna mennie, ezért nem engedte a rendszer, utána pár szót beszéltünk látta h nem vagyok tipikus csaló, vegyek egy jegyet Székesfehérvártól és utazzak, nagyon megköszöntem a lehetőséget, utaztam szépen tovább.Siófokon után haladva közölte a kalauz úr, hogy ez a vonat amúgy csak Fonyódig közlekedik, és lekell szállni a vonatról, és aki tovább szeretne utazni az várja meg a következő vonatot.
Gondoltam is magamban , szerencse hogy lelléig utazok és ott leszállok . : / ez az utazás sem tette sajnos máv -ot. Én rendszeresen utazok vele, tudom mi a helyzet,, de az alkalmi utazok szerintem nem is értik ezt az egészet.
A kalauzon is láttam mennyire tele a hócipője az egésszel mikor a kollegáival beszélt az út során vasútállomáson vagy a peronon.
Szóval kalandos utam volt na.
-
sherlock82
senior tag
válasz
buherka
üzenetére
Pár éve voltam, azon a vonalon a Nyugatiból indulva.
Amire elértük az államhatárt addigra egy csomó idő eltelt, Verőce meg környéke sem volt jobb mint amit te írtál most.
Akkor erre is ráférne egy kiadós felújítás.
Örülök, neki h jól váltott és bejött neki ez a dolog !
Egy cimborám 5 év után most mondta el h az én hatásomra váltott munkahelyet és nem bánta meg.
Szóval nem érdemes a rossz melóhelyhez ragaszkodni ha van jobb is.
Fóton többször voltam átutazóban, nekem rendezett környék benyomását keltette.
Én szoliban vagyok, reggel végzek a melóban.
-
buherka
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Főváros és környéke. Én fóti vagyok.
Egy időben volt az Újpesti forgalom irányítóknál, ott kézzel kellett állítani a váltókat.
Aztán volt utána Vácrátóton...na az igazi csöves putri volt. Fával fűtöttek, nekik kellett hasogatni a fát. Nem volt melegvíz.
Aztán tavaly átment a HÉV-hez ide Pestre...azt mondja ég és föld. Nehezen vette rá magát, de megérte.#38036Pulsar...igen az is ment. Jó is volt.
Csak akkor a Modik talán túl érzékenyek voltak mindenre.
-
sherlock82
senior tag
-
buherka
addikt
válasz
Pulsar
üzenetére
Szeva tes...

Kemény volt itt az élet anno. Ment a szákarate rendesen. Sztm az éjszakás tozyik pörgött a legjobban. Én sem emlékszem mindenkire...főleg azok ugranak be aikik ki lettek tiltva.
#38031szalai56...Úgy-úgy jól csinálod, azért van a nyugdíj hogy pihizz. Van nálunk a reptéren egy 69éves beugrós sofőr csak Faternak hívjuk. Már menni alig tud úgy kivan az öreg, meg volt már agyvérzése is. Mondjuk azt nem tudom hogy kapta meg a 102-es EÜ orvosi papírt. Biztos csúszott a boríték. 65 év felett már nem is szokták megadni a 102-est. Pedig nagyon jó a nyugdíja.
#38030sherlock82...Közvetlen szomszédom tavaly lépett le a MÁV-tól olyan áldatlan állapotok voltak náluk már. Meg a lóvé is katasztrófa. Ha most löktek valami minimális emelést , azt is tudjuk hog ymiért van.
-
samu2062
senior tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Úgy ahogy rendezte, igen. Viszont ezt elég sajátosan kommunikálják. Szerintük 13%-al emelkednek a bérek, de ez így nem igaz.
-
sherlock82
senior tag
Sziasztok, reggel jöttem haza a melóból, jól esett egy kis alvás meló után.
Most szabadság, szombaton kezdek reggel legközelebb.
Én nem néztem utána a dolognak, de egy kollegám mondta hogy Lázár miniszter úr kicsit rendezte a MÁV dolgozók anyagi helyzetét. -
Remélem újra feléled a topik, a Z generáció pedig szedje össze magát és becsülje meg a régi jó dolgokat.
Bezzeg az én időmben... -
buherka
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Igen...anno pörgött a totyik mindenhol. Aztán jöttek az okos telefonok egyre okosabbak. Meg ugye a konzol. Már sokan nem is tartanak PC-t, se notit.
Ha netezni kell ott a teló. Kis TikTok kis Insta, Face, Social média. Szépen kopnak a barátságok.#38023Narxis...Igen, mindenki felnőtt így is mondhatjuk. Nincs már utánpótlás ahogy a kolléga írja, már nem kiváncsiak a Z generáció erre a fórumozásra. De már lassan a személyes kontaktra se. Itt anno a Honda fórum is brutál pörgött. Minden szombaton jártunk WinnerHun kollégával talira a Lurdy házhoz. Humgárián kergetőztünk a rendőrökkel. Jó kis VTi Honda adta.

#38024Tomasz72...nagyon jó kis gárda volt itt. Voltak olyan kitiltások is mint a szél. KavicsSLI is ezért hagyta abba a fórumozást mert kitiltották. Nekem is csak Face-van. ennyi, más nincs.
Éjszakások mások az tény. Pedig ahogy mi kamionosok mondjuk ez a temetői műszak
Pulsar-ra jól emlékszem. Ő nagy forma, egyszer futottunk össze vele egy talin. Nagy forma. -
válasz
buherka
üzenetére
2010-ben regeltem. Azóta rengeteg olyan weboldal, applikáció jött ami nyirbálta a PH-t.
Bizonyos értelemben digitális analfabétának tartom magam, van facebookom a család miatt, oszt csókolom!
Az itteni éjszakás csapat is külön "faj"...
Érdekes így megismerni embereket! Nekem jó itt!Az említett csapatból Pulsar szokott itt ólálkodni, bár bár régen fényben járó...
-
sherlock82
senior tag
válasz
buherka
üzenetére
Nagyon sok webes felületen lévő forum topik igazán aktív volt akkortájt.
Szerintem a forumozás kihalóban van jó ideje már ebben a formában amit mi igazán kedveltünk. Megkopott, szerintem a fiatalabb generáció erre nem vevő már annyira.Ezt a tablettát az éjszakázással összefüggésben pedig köszönöm és kifogom próbálni.
-
buherka
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
2010 előtt pörgött itt a totyik igazából. Néha-néha ránéztem, de láttam hogy semmi pörgés nem volt. Én is eladtam a Pc-m, így aztán már nem PH-ztam. Komoly kis Csapat volt. Szerveztünk autós talit, éjszakás talit. Aztán mindenki szana-széjjel széledt és a többit már tudod.
Ha kipurcant az éjszaka próbáj szedni Melatonin tablettát. Mivel este nem alszol a sötétben így ez a fontos hormon nem termelődik a szervezetetben.
Ezért vagy fáradékonyabb és levertebb.
Lehet kapni DM-ben bárhol, van gumicukor formában is.
DM
Gumicukor -
buherka
addikt
válasz
szalai56
üzenetére
Szia mester.
Nekem még sok van a nyugdíjig. De azóta is kissebb nagyobb megszakításokkal éjszakázok. Most is éjszakában nyomom a kamiont.
Akire emlékszek: kavicssli, Tomyoy, STR8Imi, Marsu, Pulsar...Anno még volt is PH tali, mert megszerveztük.
Kavicssli már Várpalotán lakik, elköltözött Debrecenből. Járja a világot bringával, nagy túrista lett. Semmi üzenetre nem reagál.
Tomyoy is kiköltözött Nemetekhez, úgy tudom hogy azóta se jött haza.
Imi Pesten melózik valami biztonsági cégnél a Népligetnél ha jól tudom.
Marsu-ról nem tudok semmit.
Azért az mi komoly volt, hogy a Modik állandóan ide jártak, mert olyan anyázások voltak itt a totyikba hogy az brutál. Volt hogy éjszakánként 400-500 hsz volt.
Ha megtalálom a PH-s talis képet berakom ide amit még Marsu-nál csináltunk Tóalmáson. -
buherka
addikt
Hehh...ez a Totyik még létezik.
Gondoltam beírok az éjszakás kollégáknak.
Na ki emlékszik rám?
-
sherlock82
senior tag
Péntek reggel vonatozás előtt vettem észre h van olyan hogy 2. o . , de korszerűbb székekkel és szebb környezettel mint . eddig. Több 5 éve utazok ezen a vonalon, de most jöttem rá h van ilyen.

Picit drágább mint a sima 2. - o. de korszerűbb. Nem az mondom h ezentúl rendszeresen ott utazok, de lesz még ilyen .
-
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Na hogy telt a nap?
-
Ma és holnap éjszaka. Vasárnap reggel haza, itthon a gyerekekkel, hétfő pihi, kedd reggel újra...
Hányingerre mit is kell szedni?
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Kösz.
Na ez jó ötlet, rég hallgattam már rádiót.
-
Irány az éjszaka.
-
sherlock82
senior tag
Kelenföldön reggel brutál szél volt szerencsére pár percnél többet nem kellett várnom.
Legalább haza fele is meleg volt a vonaton.
A jegyvizsgáló hölgy is jófej volt, mondtam a kollegámnak h Székesfehérváron személyzetváltás van és ne tegye messzire el a jegyét. Meg is jegyezte a jegyvizsgáló , h rutinos utas vagyok .

Aztán megállapítottuk h ma már divat szidni mindent a neten, máv ot időjárást, stb.
Covid óta sok orvos van, virus szakértő, hadiszakértő és meterolgogus.
Sok ilyen jófej jegyvizsgáló lenne akkor sokan dobna az a máv image - n . -
Péntek este elmélkedtem Rákoson, elütve a 10 perces késést.
Érdekes az emberi logika.
Jött az egri IR, hangos közli, hogy az 5. vágányon vonat halad. A két kirendelt hóeltakarító elindul a 3. mellöl az 5.-hez
Telibeverte őket a vonat szele.
A másik zseni, a kifelé tartó csabai közeledtével áll neki telefonáli a 2 mellett, úgy hogy a hó miatt, kb lopakodó módban jött a szerelvény.Felvetődik bennem néha, hogy ezek a dolgok, csak én szemem báncsák...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Fűnyíró topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Medence topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- X13 Gen4 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó PS3 slim + 26 db játék
- Asztali PC , 13100F , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Párod hogy bírta a vissza állást nappalra, vagy maradtatok éjjeli bagjok?