Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
haddent
üzenetére
Másodrendű hiányos diffegyenleteknél nincs jobb. Az integrálás a cipőfűzőjét sem foghatná meg.

És akkor még hol van a polár koordinátás kettő deriválós integrálós kismiújság meg a hesse mátrix.
Annak idején vizsga előtt pár nappal füzeteket írtam tele és tollak fogytak ki gyakorlás közben. Tinta szag volt a szobámban. De behúztam az 5 kredites tárgyat 4-esre. Vagyonokat kaptam tanulmányiként következő félévben
-
hódmaci
senior tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Ahogyan írod.

Pont ezért szeretnék valami normálisat.Nem olyat ami ha egyszer kimosok és kinyúlik az anyag mert egy f@s.Különben meg ha az olajcserére gondolsz szerintem tök rendben van egy öregebb autónál az olcsóbb oil.
Van ismerősöm aki a 99-es corsába 4 éve nem cserélt olajat mondván,hogy ő nem költ rá mert már öreg meg nemér annyit az autó.Szerinted(tek) a motor miért lett neki rosszul a sziruptól?
Na ő sem tudtadiablo1984
Esetleg valami hasonló nem segítene? -
Calogero
addikt
válasz
üzenetére
Én 2007 csináltattam, 35 000-ért akcióba (bocsi ez lemaradt)
Most néztem az oldalon az összeállítóba olyan 50 000-60 000 forintra jött ki.
diablo1984: Az enyém nem húzott ívet minőségi anyag volt (jobb volt mint a gyári anyaga)
zolikaDB:: Nálam a gyári huzat csak a vezető oldal volt használva (amíg haza hoztam a szalonból). Vásárlás után egyből ment rá a huzat.
Így is lett eladva. -
zolikaDB
veterán
válasz
hódmaci
üzenetére
G Astrába vettem Auchanost - gány, gáz, okádék 4 év után, legalábbis, ami nem racsing és pléboly feliratú szvarovszki köves.
Szarok bele alapon vettem tavasszal egy garnitúrát a Lidl-ben, bízva benne, h a Tesco-Auchan-Metro tengely színvonalát nálam sokmindenben überelik. Jelenleg elégedett vagyok vele, és mind a felrakást nézve, mind a kialakítást, igényesebb megoldások vannak rajta.
Más kérdés, h ez egy kommersz tucatautó, és mint láttad nálam a szervíz is elég sovány összegből megy. Ennyit szánok rá, nekem megfelel, az elején nagyon sokat költöttem a kocsira.
Persze ha te 10 évre vettél új autót, azon a 30-40k-n már ne spórolj. Megnyugtató lesz, amikor veszed ki mosni a huzatot, és látod, h a gyári kárpitba nincs beledörgölve a mocsok. -
hódmaci
senior tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Calogero;lsebestyen
Köszönöm.
Már kezdtem megijedni,hogy mindenki csak Madaras boltba jár.
Találtam én is googliban párat,
Sajnos mivel csak képek vannak így érdeklődnék(tem) volna tapasztalatokról.
Hogy ki az aki (illetve van-e ilyen) "minőségi" munkával dolgozik megfizethető áron? -
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
Megnyílt a legnagyobb magyar Opel-szalon
Ide kéne egyszer benéznem és venni valami jó gépet.

-
lsebestyen
addikt
válasz
hódmaci
üzenetére
Na az astrába meg a skodába pont ilyen helyekről van üléshuzat, tök igénytelen és ronda. Szerintem keress valamit ahol valóban méretpontos üléshuzatot csinálnak. Mondjuk biztos jóval drágább. Googlebe beütöttem mikor először kérdezted, első találtra is adott valamit, egész jó referencia munkákat láttam. De J Astrába biztos nem vennék áruházi üléshuzatot. F Astrába is totál gáz amúgy.
-
törölt tag
köszi uraim. Ha működni fog, jövök egy virtuál sörrel

-
törölt tag
Szevasztok!
Kulcs probléma !!
Adott egy G astra aminek nem volt jó a távirányítója. Szétszedtem, az elem tartó le volt szakadva. visszaforrasztottam, kapott egy új elemet , és nem működik. Bármilyen tippet, vagy ötletet szívesen fogadok. Mire mérjek rá? Egyáltalán javítható? nincs rá valami trükk, vagy valami hogy hogyan lehet működésre bírni? Márt vagy 1-2 éve nem működik. Mitévő legyek ?
-
Phobion
addikt
Mmm, de szép az az Astra!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
trassher
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
Akkor heti rendszerességgel jönnének a csekkek.
Ha erős autó van alattam nem tudom megállni hogy ne toljam neki.haddent: Ki kell majd próbálni mindkét motorral aztán kiderül. Kérdés hogy melyik problémamentesebb.
Mellesleg ma úgy tűnik megoldottam a vízfolyást az anyós oldalon. Gumikédert levettem, az élt amire fel kell tolni bekentem fbs-el majd kédert vissza. Láss csodát ahol eddig bejött a víz ott már semmi sem jön be, kétszer is leteszteltem. Azon már tényleg csak nevetni tudok hogy a tubus ragasztó 760 forint volt és az 1/10-ed részét használhattam el. Szóval 76 forintba került volna megoldani ha időben észreveszem. -
haddent
addikt
válasz
trassher
üzenetére
Dehogy gáz. Bár nekem a GTC hátulja annyira nem szimpi, de nagyon jó kis autó és semmivel nem problémásabb (mert hogy "újabb") mint a G -éd. Sőt., ugye

Motor: én csak az enyémet ismerem (Z16XER vagy A16XER), ez teljesen jó, megbízható és szerintem mindenre elegendő motor (nyilván "deicide üzemmódra" nem
de egyébként teljesen kellemesen lehet vele agyvérzést is kapni ha éppen olyan kedved van)zolikaDB Persze, van 2.0 turbó is, 200+ lóerővel. De biztosra veszem, hogy turbóst nem akar, és szopórollert sem akar a G -je után. Márpedig szerintem ezerszer több 1.6 (de még 1.8 is) alkatrész van, mint 2.0
-
Borokafa
őstag
válasz
#TOTTI
üzenetére
De mekkora butaság már, hogy a gyári adatoknak közük sincs a valósághoz. Ahol viszont többet adnak meg a tényleges súlynál azt már végképp nem értem. Na mindegy...az enyém a forgalmi szerint 1318kg (lehet ez sem igaz), a pótkereket már ki is hagyták belőle az is vagy 20-25 kg lehet.

-
trassher
addikt
Az mennyire gáz ha elkezdtem nézegetni a h astra gtc-ket?
Szívesen átülnék egybe ha a g megy a háztól, kb 1-1,5 év múlva. -
#TOTTI
őstag
válasz
realmadrid
üzenetére
A valós mérések alapján, nem a gyári adatokban.
-
realmadrid
aktív tag
válasz
Borokafa
üzenetére
Itt nézegettem súly adatokat: [H Astra 1.4][J Astra 1.4][K Astra 1.4]
Tehát hol is van a súlycsökkentés ? -
-
zolikaDB
veterán
Kis őszi szervíz: [link]
Csak szerényen. De inkább ez, mint fekete olajjal járni 3 évig
-
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék méretpontos üléshuzatot venni Opel Astra J Sports tourer-be.
Tudnátok boltot ajánlani ahonnan tudnák rendelni?
Milyen Anyagból érdemes választana vagyis melyik ami szép no meg bírja a kopást?
Ja ha lehet Borsod illetve Heves környékéről kellene de ha tudtok valami megbízható boltot az országból ahonnan lehet neten rendelni azt is megköszönném. -
Declare
őstag
válasz
Findzs
üzenetére
Ha valaki a lehetö legolcsobb megoldast keresi, akkor a K astra az 1.4 szivoval adja ezt egyedül. Hasznaltan az 1.2, 1.0 tsi azert neccesebb lehet......
(#47257) Borokafa 100-200kg a suly elöny, de ez a turbos motoroknal fog kijönni, meg talan a dizelnel is. Azok az uj fejlesztesek, az 1.4 szivobenzin a hozza illö valtoval a regi szerintem...ott is kellene lennie egy minimal különbsegnek, de ez felszereltseg függvenye is. jo kerdes mindenestre, hogy lehet nehezebb, ha alapmodellekröl beszelünk

-
Findzs
addikt
-
deicide
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
És vannak az agyilag is alkalmatlanok. Tegnap Oktogonnál 50-es nő, láthatóan fogalma nem volt róla, hogy ott egy piros lámpa volt, ahol meg kellett volna állnia. De annyira piros volt, hogy én már ott voltam a kereszteződésben és nulláról indultam. Duda, értetlen fej. Ezzel mit lehet kezdeni? Semmit. Szerencsére céges autóval voltam, nem sajáttal, ha összetörte volna az opc-t, lehet, hogy agyonverem puszta kézzel.
-
AMD Power
titán
Szinte Minden amit az új K Astraról tudni kell!
Oda tették magukat az Opelnél. 
Opel-kronológia: hagyomány és innováció – az új Opel Astra K folytathatja a sikersorozatot
Új Opel Astra K: íme, az IntelliLux LED mátrixvilágítás
Komfort- és asszisztencia rendszerek a 2016-os Opel Astra K-ban
-
haddent
addikt
Vannak ilyenek.. meg úgy vált hogy 5 méterre mögötte zárt ablaknál hallom hogy recseg az egész. Tényleg nem arcoskodni akarok, de aki (ennyire) képtelen vezetni az ne vezessen, mert erős kétségeim vannak afelől, hogy amúgy a forgalomban magabiztos és biztonságos sofőr, csak atechnikával gyűlik meg a baja...
-
concret_hp
addikt
olyat látott valaki, hogy a kesztyűtartó alatti "polc" beázik, de a kesztyűtartó nem? vajon honnan került oda a víz? B corsa az áldozat
-
beg
veterán
válasz
deicide
üzenetére
Hát ha hétezres fordulatnál leugranék kétszáz paci hátáról, hogy kotorjon, akkor nem csodálkoznék

Bár ugyanennyi idő alatt a szomszéd ház matizos nénije is megöli. Üveghangon üvölt a 3 henger, majd szépen lassan 100 méter múlva sikerül lekeveredni a bal szélső pedálról. Addig csúszik végig.
-
F_Gergely
őstag
Srácok mikor lesz az opel tali? Dobjatok már pm-et ha lesz mert mindent elfelejtek

-
Declare
őstag
ok, ez esetben: Ha van egy termek, amin a QR kod nem olvashato, az a megdönthetetlen bizonyitek, hogy eredeti....en nem is vennek olyan termeket, amin olvashato a qr kod
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
minden, ami szokatlan, elterö az gyanussa tesz egy termeket....kupak zaras/cimke/hologram....minden...
-
Skizz
addikt
Beolvashatatlan QR-kódú olaj az utalhat hamisítványra vajon? Ti szoktatok ezzel szórakozni?
-
gban
veterán
válasz
vzsryl
üzenetére
Nekem 250k van benne, és gyári a kuplung, igaz, nem ez a jellemző.
Azt mondták, ha a mechanika szétesik, az nagyon nem egészséges, mert azért én is érdeklődtem hogy mire számítsak, elvégre már így is erősen túlteljesítette a normáját.
Nagyon óvatosan használd.
Pont ma láttam egy I-s szép kék kombit, a cégnél a mélygarázsban, sárga indexszel, mondtam is, ez behozott
-
vzsryl
nagyúr
I-s rendszámú, németből behozott darab. Kereken 5 éve van meg, azóta kereken 50k km került bele, a többiről semmit sem tudunk. A szerelőm mindig dicséri. Állítólag 125k km-ral vettük, ami szinte biztos, hogy kamu, de ettől függetlenül tényleg eddig a rozsdán kívül semmi baja nem volt (kop-kop), ami szépen ki lett javítva. Olajat mindig megkapja és mindig a legjobbat, vezérlés is lett cserélve a vásárlás után, és 2k km-rel ezelőtt. Elvileg 175k km van benne, de nem hiszek a mesékben. 92-es évjárat amúgy.
Nekem is olyan érzés ez a rezonancia, mintha a kuplung kezdené feladni a küzdelmet. Nem probléma, megérdemel abból is egy új, bitang jó darabot. Tegnap ültem egy 2002-es majdnem full extrás stiftben, hát ég és föld, a 10 évvel öregebb Astra javára. Ezt is csak tankolni kell kb, és gombokért van minden hozzá. 25k volt a fullos vezérlés+vízpumpa.
Nekem csak az a lényeg, hogy amíg nem tudok elmenni a szerelőhöz, addig ne legyen életveszélyes állapotú. Nem vagyok túl tapasztalt, és remélem az ilyen remegés nem túl veszélyes, ha óvatosabban vezetek. -
vzsryl
nagyúr
válasz
HoaryFox
üzenetére
Dinamikusan vezetek. Nincs fordulatszám mérőm, de akkor váltok 3-ba, ha már legalább 40-et mutat az óra, illetve ha már elkezd kicsit bögedezni a motor. De amúgy minden fokozatban csinálja, főleg a kisebbekben. 3-ban viszont hozzá sem érhetek a gázhoz, amíg teljesen el nem engedem a kuplungot. Eddig 1-ben csinált ilyet, még néha-néha picit 2-ben is, de érezhető volt, hogy kisebb fordulatnál jön elő, viszont 3-ban ha sikít a motor, akkor is csinálja. Tegnap óta van ez, eddig 3-ban meg se röccent.
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
F Astra, 1.6i Caravan.
Hibajelenség leírása:
Főleg 3-asban kuplung óvatos felengedésénél, amikor fog, enyhe gázadásra orbitális remegés kezdődik. Ha nem adok gázt, csak teljesen felengedem a kuplungot, akkor nincs probléma, csak úgy nem elég dinamikus a haladás, és érezhető a váltás. Jobban szeretem összhangba hozni, de gondolom ez egyértelmű. Más fokozatokban is csinálja, de abszolút nem ennyire intezíven, mert 3-asban valami eszméletlenül nagy a remegés.
Felhívtam a szerelőm, aki vasárnap tud fogadni (jó ismerős) és így elmondásra féltengely csukló kopást tippel. Nektek ötlet? Lehet ezzel így közlekedni? Minden nap kocsival járok munkába, pár km-t. -
zolikaDB
veterán
válasz
trassher
üzenetére
A hátsó sárvédő, amit látsz, sérült, belémjöttek, akkor lett színrefújva.
Egyébként ez a kinézet mosás után verőfényes, nem szeles, nem poros időben tart ki így, kb 2 napig.
[link]
[link]haddent: amikor én megvettem, volt rajta egy garnitúra szétrepedezett 185/65 R15-ös Kleber, nem rávaló felnin, rázott vele a kocsi... Úh az új gumikkal méretet is léptem, ez még a bőven használható méret, szélesség, és Debrecenben is bőven jó a utakra. Plusz 4 éve ez a méret jó árban volt. De lehet a 17 sem lett volna túlzás, mindegy, tán sose tudjuk meg
Lehet legközelebb csak 185-öt vennék. -
haddent
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Fogalmam sincs. Nekem a nyári Kleber, én szeretem, dehát nyilván nincs viszonyítási alap nagyon, nem is lehet, csak ha 1 órán belül átülsz 5 ugyanolyan autóba másik gumival.
Nem tudom, hogy lehet-e gond, illetve lehet, hogy csak elnéztétek/én a számokat, de nekem úgy tűnik, hogy szélesebb gumival nagyobb kerék van rajta, mint a gyári. (Nagyobb kerék úgy, hogy az egész kerék átmérője, nem csak a felni!) Nyilván szoktak ilyet rengetegen tuning szempontból, hogy jó-e fogalmam sincs. Majd valaki okosabb megválaszolja, vagy kérdezz direkt gumist. -
haddent
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
Nem hogy viszonylag, hanem szerintem a legszebb G, H Astrán, de szvsz. sok kissebb termetű BMW -én stb -n is. Én szeretem ha van egy kis gumi is
Mindegy jó nekem a 15". Ha meg felmennék 16" -ra akkor már szélesítenék is, 195 marad csak nagyobb, akkor kidobok rengeteg pénzt 100% -ban csak 1" -nyi kinézetre 
Télire meg fehérre fújt acél van. Mocskos koszos savas sós utakra jó az

-
haddent
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Ami izgalmasabb, hogy 5- el magasabb (65 vs 60) van fennt. A szélesség (195 vs 185) szerintem kevésbé jelentős, max. kicsit masszívabban néz ki, nem is baj, úgyis olyan "magas" az az autó. Bár a futómű nem tudom mit szól hozzá.
Én személy szerint 195-65-R15-ET35 -el kaptam (téli-nyári) az autót, és szerettem volna majd 16" vagy netán 17" -re felkúszni a nyárival, de nem fogok. A 16" nem hiszem, hogy leterhelné, annyival nem is drágább a gumi de nem baj nem zavar. 15" -ös alufelni és dísztárcsa közt ég és föld van, 15" és 16" közt meg "hmmm hát igen jobb lenne de leszarom"

diegho igen, gondoltam. az rendben van hogy te pontosan mértél (tegyük fel..), de a nívó beosztása baromira csak közelítőérték. Nekem amikor hisztis akkor teljes csíkok tűnnek el majd jönnek elő, tér-idő-kontínumot hajlígatva

-
trassher
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
Köszi, a héten akkor elmegyek majd valamikor.

Az a K2 tömítő elég hétköznapi dolog. Abban az autósboltban vettem ahol vásárolok, vásárosnaményban. Szerintem bármelyik autósboltba bemész lesz nekik. Én a feketét vettem de van belőle piros is. Mindkettőről ugyanezt írják pedig mikor a boltban voltam úgy emlékszem abban tért el a piros hogy magasabb hőmérsékletet bír.
-
zolikaDB
veterán
válasz
trassher
üzenetére
Debrecen, Óvoda utca! Én ott vettem 3 éve, igaz szélvédőragasztót. Valami mezőgazdasági gépes cég, vagy mi.
Most én kérdezném meg, h te anno a K2 fekete szilikon tömítőt hol vetted a fojtószelepházhoz? -
trassher
addikt
válasz
haddent
üzenetére
Nincs mit.
Eddig nekem minden szerelő ezeket ajánlotta. Meg is vettem anno a conti szettet és a ruville pumpát de mondta a szerelőm hogy felesleges kicserélni még. Gates van benne de még a felirat sem volt kopott, szerinte nem rég rakták fel.Szerk.: Debrecenben tud valaki helyet ahol tudnék venni Sika 710-et vagy más hasonló tömítőt? Az ajtókédert akarom "beragasztani" vele és megnézni hogy továbbra is bejut e víz.
-
haddent
addikt
válasz
trassher
üzenetére
Akkor a vezérlés meg is van, pumpa ruville, hosszbordás is conti, hosszbordás feszítők? Ami van? Ina jó oda is akkor már gondolom
KösziDeclare túl hát. jellemző rám. Max. 100 ezret maradhat benn, többet semmi képp. De 70 ezer, azaz kevesebb mint félúton szerintem midnig cserés lesz, most is. (150k a gyári periódus)
-
Declare
őstag
válasz
haddent
üzenetére
Szerintem csereld a vizpumpaval, ezt mondjak a nagyok
ezen en nem sporolnek, több nyüg ha 3 honap mulva ujra szerelni kell szvszTulragozod a kerdest szerintem
akarmelyik nevesebb gyarto, nem low costos termeke teljesen jo kell, hogy legyen....nem akarod ugy sem gondolom 300k km t hasznalni, 90 km t akarmelyik elmegy es egyiknek sem lehet baja....ez nem egy müszaki cikk, hogy mit tud vagy mit nem 
jah a mm ene en is fennakadtam, csak nem akartam mindig en az okoskodo lenni, inkabb nem szoltam

-
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Szép - szép de az omegát mikor hozzák már vissza a calibrával együtt

Más: már jó fél évvel előre a vezérlésen agyalok, hogy miként legyen és milyen. A cél egyszerű: mindenből a lehető legjobb minőséget és biztonságot ár nem számít egy kicsit sem vezérlés terén.
Vezérlés nevezők: Ina, SKF, Conti. Az SKF kieső, mert a fene tudja miből van a szíj, lónyálból vagy miből... Az Ina kieső, mert nem Conti és most mindenki a Contit isteníti.
Szóval röviden én Conti szettre gondoltam.Hosszbordásszíj -szett sajna nem nagyon van, ott majd kell valami görgő (SKF, Ina valami), a szíj tuti, hogy Conti, a vízpumpa meg megint valami jobb, talán az van SKF -ből megint.
javaslat, ellenvetél? Sokan azt mondják hogy mivel nálam külön van a vízpumpa a hosszbordáson, ezért igazából azt nem is kell cserélgetni, majd ha csöpög. És valóban, nem kockáztatok nagyon sok mindent, de nem tudom na... Nekem nem szimpi, hogy ne cseréljem. Tehát újra: külön van, nem a vezérműszíj hajtja.
diegho az kizárt dolog, hogy te mm -re megmondod az olajszintet
centire, talán 
-
Findzs
addikt
válasz
F_Zolee
üzenetére
ez nem jó

hátha segít
de van aki azt írta, hogy nem tudta kód mellett sem működésre bírni
"Tedd gyujtásra az autót, kapcsold be a rádiót az AS gomb megnyomásával együtt, hallani fogsz egy sipolo hangot, akkor jó vagy, és kiirja a 7 SAFE vagy amennyi probád még van.
Na itt várj 10 percet hagyj ugy mindent, a 10 perc után automatikusan adja a kód beirásának lehetöségét - - - - ha beirtad akkor AS gombot nyomva tartod sipolás rögzitette a kódót ha jó akkor mükszik minden ha nem akkor egy mester kód kell ami felül ir mindent"6 ezerért lehet már venni usb -s, kártyaolvasós rádiókat
[link]F_Zolee:
akkor jó örülök hogy összejött
-
gban
veterán
válasz
Markizmark
üzenetére
Az enyémen meg 175/70 R13, azzal is 10-et csal

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)