Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • x1port

    addikt

    válasz #79335424 #28354 üzenetére

    Mire vonatkozik az ingyenesség?

    Az ingyenes internethasználat érvényes internet szolgáltatásokra, adatkeretet tartalmazó tarifacsomagokra, valamint internet tarifacsomagokra is. Amennyiben az előfizetőnek nincs semmilyen aktív internet szolgáltatása, nem aktiváljuk a szolgáltatást, azonban ha december 26 előtti időszakban megrendeli valamely csomagunkat, rá is automatikusan érvényes lesz az ingyenesség december 24. és 26. között.
    Az ingyenes adathasználat érvényes a Deezer és a MyTV forgalomra is.
    Az ingyenes internet belföldi használat esetén érvényes. Külföldön történő adathasználat esetén a roaming árazás van érvényben.

    Milyen sebességű lesz az internet?

    Amennyiben az előfizető forgalma lassítva van - pl. már elérte a tarifájában lévő havi adatkorlátot -, erre az időszakra a korlátozást feloldjuk (a korlátozás feloldásához azonban szükséges lehet a mobil adatforgalom újraindítása, mely a készülék újraindításával vagy a Beállítások menüpont alatt található mobil adatforgalom ki- és bekapcsolásával érhető el), és december 24. és 26. között a szolgáltatása/tarifacsomagja szerinti sebességet használhatja. 2014. december 27-én 00:00-tól ismét az ajándék időszak előtti sebességű internet áll rendelkezésre.

    Hogyan jelenik meg a számlán az ingyenes időszak?

    Számlás és Új Generációs Kártyás előfizetők számlazárási ciklusát követő számláján a december 24. és 26. közötti ingyenes forgalom a „Karácsonyi ajándék Hipernet” számlaszöveggel jelenik meg.
    Feltöltőkártyás előfizetők esetén sem számlán, sem hívásrészletezésen nem különböztetjük meg ezekhez a napokhoz tartozó napi forgalmakat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés