Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyli
senior tag
Sziasztok! Ha most kérek simkártya cserét, akkor az új nfc képes lesz? Illetve ha nem, akkor később ingyen cserélik majd nfc képesre 2 éven belül is? A jelenlegi simem nem tudja se az nfc-t, se az lte-t.
-
dellfanboy
őstag
dolgozik vki a telenornál? lenne egy állással kapcsolatban privát kérdésem
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Oh, van ilyen topik is!
Ez a válasz ugye ma is megállja a helyét?
Jelenleg Hipernet L-em van, de azért, ha mondjuk emelnének valamit rajta a 2 év hűség alatt, nem bánnám, ha a tarifacsomag megtartásával én is részesülhetnék belőle.
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
válasz csernak75 #27263 üzenetére
Jaja holnaptól már megy nálad is 2,6GHz-en az LTE. Szerintem a telenor is hamarosan aláírja a papírokat aztán ők is bekapcsolják.
Kazincbarcikán is 2,6-on szolgáltat majd a T. Ami viszont érdekes, hogy nekik kevés cellájuk van a városban. Azaz nem biztos, hogy az egész várost lefedik holnaptól.[ Szerkesztve ]
-
borbas666
aktív tag
Én is reménykedem, hogy a környéken csinálnak valamit, mivel elég sokszor még a 2g is akadozik....
Helyenként van 3g de leginkább csak kültéren.
Így a telefonom is csak 2g-re van állítva, mivel a folyamatos hálózatváltogatás miatt, rettentő gyorsan merül.
2g 3g között ugrál...[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
nash2
tag
Sziasztok,
tudna esetleg valaki segíteni hogy Bp.-en és vonzáskörzetében hol tudnék 300 Ft-os Praktikum (+net) mini expressz sim kártyát venni, hol van még készleten ? Előre is köszönöm...
Nash
-
apaszka
veterán
válasz Viktor0610 #27262 üzenetére
Nekem Smart extra 1 csomagom van, de nem telefonálom le még azt stb. ni benne foglaltatik. Én ezen a telefonom csak netezek, vagy azon keresztül kommunikálok.
Jobban örülnék olyan csomagnak mi több adatforgalmat biztosít, és nem kell a lebeszélgethető perc .
Persze tudom nincs ilyen.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
darvinya
titán
válasz BomiBoogie #27270 üzenetére
Azért annyira nem mondanám.
Amennyire előre haladott a technika, igen csak a net már nem méret korlátosnak kellene lennie.
Hanem sebesség korlátozásos pl:
alap max. 500kbps 1000Ft/hó
közép max. 2Mbps 2500Ft/hó
felső max. 10Mbps 7000Ft/hó
Hipernet max. 42Mbps 11000/hó
LTE hipernet max. 100Mbps 16000Ft/hó[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz BomiBoogie #27273 üzenetére
Már több éve ezért b… őket, hogy térjenek már át erre, mert ezek a csomagok szánalmas.
Mint kiderült, hogy LTE min. csomagja 500MB.
Amit akárhogy nézem egyáltalán nem felel meg az EU követelménynek.
Arról nem is beszélve, hogy EU a mennyiséget Mbps-ba határozta meg, és 0 Mbps nem mérhető mennyiség.
Tehát 1 Mbps kellene a min. lennie.A témahoz, pedig annyi köze volt, hogy az extra ár/érték arányban drágább, mint a sima.
A több net-ért 1½× többet kell fizetni, de net mennyisége csak 1×-es.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
club1
veterán
válasz BomiBoogie #27275 üzenetére
Elég nehéz rádiós adatátvitelnél az esetek 100%-ára 0 Mbps-tól eltérő minimum sebességet garantálni. Pl. azért, mert nincs 100%-os lefedettség sehol, semelyik frekvencián sem. Az NMHH rendelet pedig ezt várja el a szolgáltatóktól.
-
darvinya
titán
válasz BomiBoogie #27275 üzenetére
Deezer miért jó, azonkívül, hogy azt is fizeted.?
(#27276) club1
De az nem mérték egység, mert 0-val való szorzás 0-át eredményez.
Azaz, amit mi fizetünt a nagy 0.
A villany sem 0 kWh-s mértékegységű.[ Szerkesztve ]
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Telenor köteles cserekészüléket biztosítani ha garanciális javításra leadom a telefonomat? Mert délután lekell adnom valahol, mert meghalt a ketyere, viszont nincs mibe tenni a kártyámat. -
club1
veterán
válasz Yiggdrasil #27278 üzenetére
Garanciális javítás idejére sehol nem kötelező a cserekészülék.
-
club1
veterán
válasz Yiggdrasil #27280 üzenetére
Szokott lenni üzletenként egy-egy egyszerű cserekészülék, de mivel egy-egy van, javítás alatt meg több készülék, kicsi az esély, hogy hozzájutsz. 3-4 ezer Ft-tól kaphatóak gagyi prepaid készülékek, ha ennyire nincs másik készüléked, vegyél egyet.
-
skyli
senior tag
Nálam az lte 500MB semmivel sem gyorsabb mint a hspa+. sőt...
-
darvinya
titán
válasz BomiBoogie #27284 üzenetére
Mondjuk, aki szereti ami azon van.
(#27283) skyli
500MB LTE-n kb. annyi, hogy bekapcsolod és 1-2 oldalt megnézel, máris leforgalmaztad.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz BomiBoogie #27286 üzenetére
Ízlést nem vitatom, mert mindenkinek más.
-
dptrsk
addikt
válasz darvinya #27285 üzenetére
Ez nem igaz!
Ha nézed pl a telenor.hu-t, akkor 4Gn is pontosan ugyannyi adatot mér fogyasztottként, mint 3G-n.
Ha van egy trabant és 30as övezetben van, akkor ha Audival mennek oda, pont ugyan annyi idő alatt érnek el Aból Bbe mint a trabanntal.(trabant=3g, audi=4G, idő=adatmennyiség, 30as övezet=a te díjcsomagod elméleti max sebessége, az audi "modernsége"= a 4G hálózat előnyei)
Maximum azt veszed észre, hogy hamarabb betölt az oldal, de emiatt nem fog több adatot használni.
-
rgeorge
addikt
Bónusz programmal van már megint gondom, azaz az online felületen való keresgéléssel. Több hete nézek folyamatosan ajánlatokat, mert már jó régen nem váltottam telefont, és kb. egy hete csak az All-In M tarifára kapok váltásra ajánlatot, a többire nem (de legalább most már IE11-en is működik a MyTelenor).
Azért erőltetem az online-t, mert ott további kedvezmények is vannak.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
skyli
senior tag
4g:
Le: 7,4-7,6 Fel: 1,7-2,64
Ping: 24-343g:
Le: 6,7-7,7 Fel: 1,6-2,19
Ping: 44-51szóval csak a ping jobb, de amúgy szinte semmi különbség nincs. Ez most így 4 mérés eredménye.
-
zeon.hu
nagyúr
ezek a sebességtesztek mennyire megbízhatóak?
mifiről a noti többszöri mérésre átlag csak a felét, ritkábban a kétharmadát mutatja a telefonon mért értéknek (szerver ugyanaz).#?*@&!
-
Szakiii
addikt
Üdv, van ez a részletfizetős dolog új előfizetés megrendelésénél is. Kérdésem az lenne hogy ha így rendelem meg a telót neten és ott van hogy 100%-ban használható előleg 70k kb akkor azt ki kell fizetni amikor megjön a futár? Vagy mit takar ez az előleg. Mert amikor kiválasztom a terméket az van írva hogy nem kell fizetni a telóra előleget de rendelésnél meg már 70 ezer van.
-
Ryder1
senior tag
válasz Szakiii #27296 üzenetére
Előleget ki kell fizetned a futárnak, majd ha jól emlékszem, akkor a 4. hónaptól jóváírják neked. Szóval egészen addig nem lesz havidíjad a 4. hónaptól, amíg az előleg összegét jóvá nem írták. Pontosan nem tudom, hogy csak a tarifacsomag díját írják jóvá, vagy minden forgalmat, de ezt a többiek majd elmondják.
-
apaszka
veterán
válasz BomiBoogie #27284 üzenetére
Én is aktív használója vagyok.
Itthon wifi-ről szinkronizálom le a zenéket, és a munkahelyen hallgatom őket.Az ötszáz mega semmire sem elég, nem zenehallgatásra.
A my-tv meg pont ezért nem használható csak itthon
,ahol meg tök felesleges.
105 centin jobb nézni mint a Note3 on.
Max buszon lehet jó ahol van wifi.
Ezért nem is értem minek találták ki ilyen formában. Ezt több ízben így jelzetem már nekik!Viszont a korlát nagyon vacak dolog így tényleg, hogy megához kötik.
Én várom, hogy s roaming legyen eltörölve, aztán valami Román vagy mély kártya már megy is bele.A telóm független, és nem telefonnal kert véve az előfizetés. Feltöltősről tértem át.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
rgeorge
addikt
válasz rgeorge #27289 üzenetére
Valaki erre esetleg? Kipróbálná, akinek van online hozzáférése? Igazából a sima telefonszám-beírás + ellenőrzőkód is megfelelő, ott sem ajánl fel más tarifát. A telenor először egy semmilyen választ küldött, a második, képekkel tűzdelt válaszomat pedig visszadobta a rendszerük, mert csak a weblapról lehet küldeni emailt.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App