Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Kurvajó, akkor adhatom el...

Nem volt még a poweren kívül más gumim, úgyhogy nem tudom hogy mi a jó vagy mi a szar. Most van először hogy párban kopik el a szett így tudom cserélni az egészet, plusz az első 1-2 évemben nem is igazán számított hogy milyen gumi van fent.
Amit éreztem mindig is hogy utcán semmiféle magabiztosságot nem adott, nézelődős tempóban folyamatosan mászkált, ha hirtelen egy nagyobbat ráborítok egy kanyarra akkor azonnal megindul kifelé, párszor már összeszartam magam emiatt, ami főleg kezdőként mégjobban elbizonytalanított, pedig bátrabb tempóval szerpentinen felmelegítve igazából jó volt, úgy nem volt vele bajom.Pályán pedig amíg nagyon kezdő voltam akkor szintén jó volt, biztos nem terheltem annyira. Tavaly nyáron amikor már bátrabban mentem viszont kb 10-15 perc után elkezdtem érezni hogy kicsit sodródok a gyors kanyarokban kifelé, és féktávokon néha "kúszott" az első.
Lehet hogy hülyeség, nem értek hozzá, de nagyjából ezeket éreztem.Szóval kíváncsian várom hogy milyen különbségeket fogok érezni. Ha lúd legyen kövér alapon Rosso Corsa 2-t rendeltem

Hab a tortán: szintén az FZ6-os videóban power kettesek kerültek fel a motorra, azokról is elmondta Tasi hogy a világ legjobb márkája a Michelin, és ezek kibaszott jó gumik

Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest