Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zgospel

őstag

válasz Topiccsendőr #96075 üzenetére

Kurvajó, akkor adhatom el... :D

Nem volt még a poweren kívül más gumim, úgyhogy nem tudom hogy mi a jó vagy mi a szar. Most van először hogy párban kopik el a szett így tudom cserélni az egészet, plusz az első 1-2 évemben nem is igazán számított hogy milyen gumi van fent.
    Amit éreztem mindig is hogy utcán semmiféle magabiztosságot nem adott, nézelődős tempóban folyamatosan mászkált, ha hirtelen egy nagyobbat ráborítok egy kanyarra akkor azonnal megindul kifelé, párszor már összeszartam magam emiatt, ami főleg kezdőként mégjobban elbizonytalanított, pedig bátrabb tempóval szerpentinen felmelegítve igazából jó volt, úgy nem volt vele bajom.

Pályán pedig amíg nagyon kezdő voltam akkor szintén jó volt, biztos nem terheltem annyira. Tavaly nyáron amikor már bátrabban mentem viszont kb 10-15 perc után elkezdtem érezni hogy kicsit sodródok a gyors kanyarokban kifelé, és féktávokon néha "kúszott" az első.
    Lehet hogy hülyeség, nem értek hozzá, de nagyjából ezeket éreztem.

Szóval kíváncsian várom hogy milyen különbségeket fogok érezni. Ha lúd legyen kövér alapon Rosso Corsa 2-t rendeltem :D

Hab a tortán: szintén az FZ6-os videóban power kettesek kerültek fel a motorra, azokról is elmondta Tasi hogy a világ legjobb márkája a Michelin, és ezek kibaszott jó gumik :DDD :C

Új hozzászólás Aktív témák