Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
Profon kívűl van olyan topiclakó aki 250/400-as sor4-est birtokol?
-
vendingo
veterán
-
veterán
válasz runner 125 #7396 üzenetére
Ez Chuck szuper-ereje! A tartálykocsi LasVegasban, Chuck NewYorkban, megmutatták neki az élő képet, Ő ránézett, és... ez lett!
Philadelphia experiment Chuck módra!A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
runner 125
nagyúr
Nagyon off, de ezt h csinálták?
Mármint úgy értem, h gyanítom vidiból lett gif-ről van szó. Ahogy nézem rá van kötve egy cső. Folyamatosan szívták belőle ki a levegőt?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Prof01
veterán
The Expendables 2
Na ez az amit, biztosan megnézek a moziban! Már nagyon várom! NORRIS!Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
stifi
senior tag
-
ALI_G
veterán
válasz Topiccsendőr #7378 üzenetére
Amcsi filmből csak a darálósat szabad megnézni. többit mi úgy se érthetjük
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
nálam 2 csavar fogja a tükröt a fejidomhoz (ezek nem látszanak, csak ha benézek alulról a fejidom alá) ha ez segít, más csavar nincs benne, egy csukló van amivel le tudom hajtani, ennyi.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
.mf
veterán
válasz Topiccsendőr #7380 üzenetére
Ezt most nem éppen értem, mi mi mögött van?
A tükör (az üveg) háza, ami egy gömbcsuklón van, az a gömbcsukló lazult ki. Egy gumi borítás van ráhúzva, de csak felül látok egy bemélyedést a gömbcsukló közelében, viszont csavart nem. A tükör karjának tövénél van még egy imbuszos csavar, az viszont nekem úgy tűnik, hogy a teljes kar szögét állítja.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
vakondvok
tag
Ha többlet van arról is szépen jegyzőkönyvet írnak és ha senki nem jelentkezik, akkor a postáé ja, nem hogy egy elévülési idő után hozzácsapnák az egyik hiány kiegyenlítésére. Amúgy ilyen kutas megoldással én is találkoztam, tényleg százasra kerekítenek , tökre zavartalanul.
-
stifi
senior tag
válasz vakondvok #7382 üzenetére
ha plusz van, azt meg gondolom nem tolják hozzá a fizuhoz...
viszont (csak hogy ellentmondásban legyek önmagammal) a benzinkúton kurvaélet, hogy nem szólok ha rosszul adnak vissza.. eleve divat már hogy 100 Ft-okra kerekítenek (nem az a pár forint a lényeg, hanem az hogy szemrebbenés nélkül 4075 Ft-ra 4100-ból ad vissza, legalább mondaná hogy nincs aprója vagy valami, de helyette tök természetesnek gondolják..) néha ilyenkor állunk és nézünk egymásra bután, majd amikor rájön és előkaparja az aprót, otthagyom a picsába az asztalon.. az ablakot meg összemázolják és utána tartják a markukat, ha csak százast adsz akkor meg pofákat vágnak.. komolyan olyan betegek néha az emberek hogy az agyam lerakom, főleg a kutasok meg a taxisok kiábrándítóak a hétköznapokon, bunkón vezetnek, ahol lehet átvernek.. blokkot próbálnak nem adni, de szájhúzva csak kinyomtatják amikor ott állok és várok.. mert majd hagyom hogy elrakja a 27%-ot a tulaj zsebbe nem? akkor kérjen annyival kevesebbet a tankolásért és jók vagyunk, de én teljes árat fizetek.. na mindegy, a lényeg hogy a kúton is kaptam már vissza többet, el is raktam, majd összelopkodják a hiányt mástól..
de a posta valahogy más.. általában normálisan viselkednek velem, így én is. de mindig van kivétel, olyankor igyekszem nem előítéletesen viselkedni és alkalmazkodnibudapesten már tombol a szél, és hűvös van
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
vakondvok
tag
Én is motor tulaj lettem . Ma elmentem Monorra kollégához, szétszedtük, kitakarítottuk és átfújtuk itt ott matt feketével, ahol ráfért. Hazafele nagyon küzdött szegényke, végig tökig szembe szélben jöttem és a benya is éppen elég volt egy kútig (addig is a semmi közepén izgultam, hogy kitartson a tartalék )
Na nem egy nagy szám, de most nincs sajnos pénzem, hogy rendes rendszámos nagy mocit vegyek, de a bkv-nál még mindig 1000x jobb.
Nagyon dögös lett fekete kipufogóval
más-OFF:
(#7353) stifi: "bezzeg én meg a postán szóltam a néninek, hogy túl sokat adott vissza, mert tudom hogy műszak végén az ő seggét világítják át ha nem stimmel a kassza.. fene a becsületes pofámat..."Mivel pontosan ezt (is) csinálom (fiú létemre), így annyit elmondhatok, hogy nem nagyon világítanak át...simán levonják a fizetésedből és nagyon sok ember nincs ezzel tisztában, azt gondolják, hogy a postát b*szták át, de nem, hanem minket dolgozókat. Múlt hónapban volt 13 ezer minuszom, tegnap meg "csak" 6.000. Simán levonják az amúgy sem túl sok fizumból és most nincs is egy forintom a hónap további részére (hazafele eltankoltam az uccsó 900 Ft-om, hogy hazaérjek )...Annak ellenére, hogy mindenkinek visszaadom, ha többet adott. Szóval csak maradj ilyen becsületes és az az 1-2 ember igen hálás lesz a nap végén [elég off, bocs]
-
.mf
veterán
válasz Daywalker #7369 üzenetére
Én pedig most jöttem vissza
Kicsit ijesztgetős volt kívülről nézni a fákat és az eget, de motoron elviselhető volt. Viszont elkezdett csöpögni, úgyhogy hazajöttem, különben mentem volna még.A tükörnél pedig csak a rögzítésre szolgáló csavarok vannak
Lehet, hogy a tükör (üveg) mögött lenne?Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
.mf
veterán
válasz boogie84 #7356 üzenetére
Franciaországban láttam egy párat. Úgy mentek az álló autók között (mármint nem csak egyenesen, hanem autók között szlalomozva), mintha robogón ülnének... asszem írtam is anno. Én sem gondoltam volna.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
doc
nagyúr
válasz runner 125 #7373 üzenetére
nyilvan nem is arrol beszeltem, hogy tarts otthon privat benzinkutat
a mai benzinek "romlandosagat" figyelembe veve ez nem is tul jo otlet
bar par honapot azert kibir (tavasszal siman ment az osszel beletankolt benzinnel a moci) -
stifi
senior tag
válasz runner 125 #7373 üzenetére
mondjuk itt most gondolom nem arra célzott, hogy vegyek néhány köbmétert vagy töltsem fel vele otthon a kádat, csak arra hogy nem hülyeség előre tankolni..
igazad is van, ha megtehetném hogy mindig tele legyen a tank, valószínű tele lenne, de én úgy nőttem fel hogy nem szoktam többet felhalmozni dolgokból mint amennyire szükségem van... megfontoltan vásárolok, csak olyan dolgot veszek amire szükségem van, mert utána nem szeretem kidobni vagy látni használatlanul elrohadni.. igaz ez a kajára is, de az üzemanyag tipikusan ilyen nálam, ez van sajna..Nincs időm kedvesnek lenni!
-
runner 125
nagyúr
Jah, csak mivel az üzemanyag jövedéki adós, így korlátozva van - meg nem mondom fejből a max. litert - az otthon, legálisan tárolható mennyiség.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
stifi
senior tag
nem hülye vagyok, minden csak nézőpont kérdése. 10 éve csinálom ezt és még nem kellett tolnom, gondolom azért ez így nem vitatható el tőlem, hogy a módszer működik...
rég nem láttam egy teli tanknyi pénzt egyben, sajnos ez van, válság van.
nem szeretem ha a motorban / autóban áll a pénz, márpedig az autó tankja 60 literes... és véletlenül most éppen úgy adódott, hogy több mint 3 hete nem ültem autóban.. sajna megérezném azt a 25k hiányt ha gázolajban rohadna a napon a kertben...Nincs időm kedvesnek lenni!
-
-
Daywalker
addikt
El akartam menni délután motorozni, csak úgy...de olyan rohadtul fúj már a szél, hogy inkább maradok.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
stifi
senior tag
én mindig az utolsó pillanatban tankolok, akkor sem tele, autót sem
egyrészt így általában tudom mérni mennyit mentem el egy összegből és mennyi a fogyasztásom, másrészt már beszéltünk róla, hogy lassan olyan drága az üzemanyag hogy egy teli tankolt autót összetörni nagyon fájó tud lenni (és nem mellesleg ha szétfolyik a sok drága üzemanyag, az környezetszennyező is)ha nem megyek messzire 4-5ezerért szoktam általában tankolni autót is, motort is, mert mindig van kút a közelben
-
Djuree
félisten
válasz runner 125 #7362 üzenetére
itt szolnokon még nyoma sincs a viharnak, elmentem kecskemét felé, ott sem volt még semmi, szél is alig. a benya majdnem kifogyott, franc se gondolta hogy tiszakécskéig nem lesz egy árva benzinkút sem, de még ukrán kút sem volt mondom nem tankolok itthon, majd útközben. aha persze. legközelebb itthon tankolok még indulás előtt
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
runner 125
nagyúr
válasz vendingo #7360 üzenetére
Nálunk (Sopron mellett) is fúj a szél. A Nap még süt, felhőt nem nagyon látok, de a 'vihar' előjele már megvan. Legalább most nem kell öntözni.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Djuree
félisten
na asszem elmegyek egy körre amíg meg nem jön a cunami, és kipróbálom az új gumikat
-
boogie84
veterán
válasz runner 125 #7355 üzenetére
Általában az extrém eseteket szokták feltenni youtube-ra. Gyanítom h átlag ember nem így közlekedik a csónakokkal.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
runner 125
nagyúr
Ok, köszi mindenkinek.
Biztos így van, csak számomra tényleg hihetetlen h így lehet ezekkel menni. Nem is a kigyorsítás, a tempó, hanem ezek a gyors, piszkosul határig döntött kanyarbevételek.
-
shiNIN
tag
Bőven megdöntöttem az egyéni rekordomat. No meg Alvaro is, bár ő kevésbé erősen, azt hiszem. Ma kb. 780 km-t mentünk, reggel 9-től éjjel fél 2-ig, rövid pihenőkkel. Egyszer tankoltunk is . Volt magyar és osztrák szerpentin, főút és keskeny utacska is. Most egész jól vagyok, szerintem a felkelés lesz fájdalmas nagyon
-
stifi
senior tag
szerintem vagyunk még egy páran ezzel.. mégsem csinál senki semmit, ha elkapod és önvédelemből 12x hátbaszúrod, elásod, megcsonkítod, a fejét kitűzöd az ajtó elé, akkor még téged vesznek elő önbíráskodásért..
a lakásomra és a nyaralóra (utólag) tudtam biztosítást kötni, de azok sem térítenek 100%-ban, csak a nyűg meg az idegeskedés van állandóan.. rácsok között élünk, és ha elejtjük a pénztárcánkat le sem esik a földre már elkapja valaki..bezzeg én meg a postán szóltam a néninek, hogy túl sokat adott vissza, mert tudom hogy műszak végén az ő seggét világítják át ha nem stimmel a kassza.. fene a becsületes pofámat
és még sorolhatnám, de nem akarok sírni.. a motorom elvittem az asszonyhoz, hétfőig ott alszik biztonságban, hétfőtől meg lesz pageres riasztóm, a legkisebb fingásra az egész környék vinnyogni fog, én meg alsógatyában ásóval, késsel, gázpisztollyal, mérgezett dárdákkal a kezemben fogok az erkélyről leugrani (a harmadikról), üvöltve mint egy sakál..
aludni úgysem fogok, mert jön a Diablo3..
-
yodamastah
őstag
válasz runner 125 #7348 üzenetére
Ennek amotornak alacsonyan van a sulypontja. Emiatt konnyu dontogetni. A sulya miatt valojaban nagyon lassu a kanyarban, es a nagy szeles gumik meg az alacsony sulypont miatt mar egeszen kis sebessegnel is "lapon" kell menni vele. De ez nem jelenti feltetlenul azt hogy nehez vezetni...
Egy motor kezelhetosege nem feltetlenul jo vagy rossz csak a sulya miatt. Jo pelda erre pl a BMW R1200RT. Az ember azt gondolna hogy egy bohom nehez turamotor, de kozben hihetetlen koonnnyen lehet terelgetni. Egy haverom vett egyet, es azt mondta olyan konnyu lapra donteni, mint a 250es 2T aprilia palyamotorjat. Es atom stabil akarmit csinalsz vele.
-
stifi
senior tag
ez nem kamu, ez tudás, ennyi.
szalagos kamerával felvett videót nem olyan egyszerű machinálni, ráadásul számtalan videó van fenn a neten ahogy goldwinggel pályáznak (térdelve), csapatnak vele szerpentinen..
a kamerás is goldwinggel tolja, ott van a szövegben - "on his tail also on a goldwing.."
dönteni meg addig lehet amíg leér a lábtartó.. a kamerás goldwing is állandóan cicereg és hasonló tempót diktál mint az első. számomra teljesen hihető és le a kalappal.
kiváló minőségű utak, szerpentin, jó pilóta. más nem kell az élvezethez, de ha egyzer hibázik és az 500kg megindul, az jó időre elveszi a kedvét a motorozástól...[ Szerkesztve ]
-
veterán
ami mögötte megy az is GW
ugyanúgy lehet, mint ez, meg ez
van benne egy 1800ccm-es 6hengeres boxer majdnem talajszinten, ami nyomatékból 1200rpm-ről kilő. nincs ebben semmi csoda, fizika[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
runner 125
nagyúr
Érdekes. Hang alapján valami sport, vagy sport túra megy utána. A lábtartója karcol minden egyes kanyarban, és a GoldWing folyamatosan előtte van, sőt - kigyorsításkor el is húz.
Ilyen széles és majd 500kg-s motort szerintem fizikailag lehetetlen így dobálni, pláne így ledönteni.Nekem kicsit kamu szaga van.
-
geree@bl
senior tag
válasz Daywalker #7343 üzenetére
Sok összehasonlítási alapom nincsen, de sztem nem rossz. Egyedül az a baja h a kis plexi pont rátolja a menetszelet, és bizonyos sebességnél "fütyül". De ez hamar meglesz oldva mert a plexit úgyis le akartam szedni.
''Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.''
-
TayRol
nagyúr
válasz runner 125 #7344 üzenetére
még az is lehet!
-
-
geree@bl
senior tag
Na srácok... tegnap óta én is motor tulajdonos vagyok :
[link]Egy-két apróbb javítás majd ráfér de amúgy jó állapotban van
És mégegyszer köszönet persuader-nek
[ Szerkesztve ]
''Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.''
-
stifi
senior tag
válasz vendingo #7340 üzenetére
a D-linknek van wifis routerhez való wireless kamerája, csak az a baj hogy kültérre nem javasolja.. lehet ettől függetlenül nyárra megérné beruházni egyre a riasztó mellé, télen meg úgyis lebetonozom a motort, nem baj ha a kamera nem bírja a hidege, addig felviszem a lakásba..
nyáron viszont a sátorba lehet beszerelek egy ilyet ezek közül..
a pláne benne, hogy wifis, online streamen nézhető az aktuális kép a neten keresztül és bizonyos ideig visszamenőleg tárolja is a felvételeket ami menthető... e-mailben üzenetet küld mozgás esetén, ha valaki besurran, hiába teszi tönkre a cuccot, a weben már fenn van a felvétel, van közte éjjellátós kivitel...
a probléma csak hogy nem tudok neki 220-as aljzatot biztosítani, elemes verzió meg nincs ezekből...kiábrándít hogy ilyeneken kell törni a fejem, hogy védhetem meg a munkával megkeresett saját tulajdonom az eltulajdonítástól.. néha úgy fel tudom baszni magam ezen..
-
vendingo
veterán
Nekem melóhelyemnél buzerálták mindig a motort. Kapcsolgattak mindent, váltogattak a váltóval, szerintem rá is ültek. Kár, hogy egyszer se értem tetten őket. Vettem egy tárcsazárat, hozzá ilyen uv sárga kábelt, betekertem vele a motort, átálltam kevésbe forgalmas helyre és azóta nem buzerálja senki.
Ha úgy is van rálátás a motorra, akkor ha van rá mód, irányítsál rá egy kamerát, webkamerát és egyből kiderül ki a tettes.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
stifi
senior tag
válasz Daywalker #7335 üzenetére
de nem költözhetek le a kertbe... társasház, az erkélyről látom a sátrat, ha lesz pager bármi van 1 sec alatt ki tudok nézni, és 10 sec alatt le tudok menni konyhakéssel és ásóval, a sátor alá fogom eltemetni a fejetlen tetemet ha sikerül elkapni és hátbaszúrni..
nem lepődnék meg ha a közvetlen szomszéd galerihez köze lenne a dolognak, nem vagyok rasszista de simán rájukzárnám a házukat és alájukgyújtanék, legalább csend lenne utána éjszakánként...viszont ha nincs riasztóm, simán elviszik hangtalanul ha nagyon akarják... tudom hogy nincs 100%-os védelem de a maximumot meg akarom adni magamnak és a motornak, ha így is elviszik akkor legalább mondhatom hogy én mindent megtettem.. csak mi az a maximum amit tudok tenni?
-
stifi
senior tag
ma valami fattyú az éjjel kinyitotta a motorom ponyváját (ahogy elnéztem nem nyúlt hozzá), és úgy is hagyta, nem tudom eldönteni hogy csak mozdítható dolgot kerestek a sátorban vagy feltérképezték a terepet egy esetleges jövőbeni lopáshoz.. (szerintem ha feltérképezték volna, akkor nem hagynak nyomot maguk után, hogy felkészüljek a fogadtatásukra...)
szóval most beparáztam, és beszereltetek egy pageres riasztót, valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? nincs túl nagy választék, de szereléssel 35K-ból megúszom a dolgot, rezgés, emelés, döntésérzékelés, 2 irányú folyamatos státuszjelentés 1000m-en belül, 100 decibeles vinnyogó, indításgátlás.. mi a faszt lehet még tenni azért hogy a paripát ne kössék el? kormányzár, tárcsazár és lakat van a gépen, viszont sajna garázsom nincsen.. az elmúlt 2 évben 3x törtek be hozzám vagy a családi telekre, kezd a faszom kilenni eléggé, miközben bécsben az utcán tárolják a motorokat a népek, komolyan el kell költözni más országba a nyugalomért, vagy csak simán ki kéne irtani az itthoni enyveskezű kisebbséget hogy nyugodtan aludhassunk?
-
Daywalker
addikt
válasz yodamastah #7332 üzenetére
Mire lehet ebből következtetni?! A magyar nyugdíj átlagon felüli
-
yodamastah
őstag
válasz Topiccsendőr #7327 üzenetére
F*szt. Elektromos R1-ed lesz majd 85evesen
-
Prof01
veterán
Kawasaki ZZR1400, ha öreg leszek...
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
törölt tag
válasz Daywalker #7328 üzenetére
goldwing az a batortalan oreg szaroknak, a gs meg a vaganyaknak
en eddig csopperben gondolkodtam, sorhasamat ratamasztom a tankra, lobogo szakallamat neha kisoprom az arcombol aztan csattogok boldogan. de valoszinuleg inkabb egy fzr1000. majd arra gyurok h fent tudjak maradni rajta fel oranal tobbet. es aztan le is tudjak szallni segitseg nelkul -
Daywalker
addikt
Semmi Honda?! Sorry, nem tudtam kihagyni Egy kis finom Gold Wing...
[ Szerkesztve ]
-
-
TayRol
nagyúr
tegnap a vaci uton vfr1200, csodaszép piros szinben, ellenben a motoros aki rajta ült rapper melegítő, sportcipő, hofeher kapucnis pulcsi es bukosisak. amilyen vastagnak tűnt a ruhája még egy bőrcuccban is kevésbé izzadt volna.
-
Daywalker
addikt
Nem kéne ilyen nagyra nőni Vagy nagyobb motort kell venni Én nem szeretek 130-nál gyorsabban menni, ha ketten vagyunk, mert akkor nem tudok rádőlni...amúgy meg igen - szigorúan versenypályán és német autópályák korlátozástól mentes szakaszain
-
Djuree
félisten
válasz Topiccsendőr #7307 üzenetére
engem már 140-nél majdnem lekap a szél, 130 a kényelmes még egyenesen ülve, gyorsabban nem szoktam menni, csak ha sietek, vagy kicsit elszáll az agyam
-
vendingo
veterán
válasz Topiccsendőr #7310 üzenetére
Nem az autósoktól kell félni, hanem egy váratlanul 270-el érkező 1000-es gyorsasági géptől.
Én már majdnem csattantam így. 170-el mentem, már régen találkoztam a sávomba autóval, nem számítottam rá, hogy azóta egy 1000-es ninja 250-el simán beért, én meg egy autó előzésekor kivágtam elé, mert nem néztem tükörbe. Tükröt mindig használni kell, ingyen van!Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
doc
nagyúr
válasz Topiccsendőr #7310 üzenetére
azt majd a nemeteknel
bar a VFR vegsebessege gyari adat szerint a 240-et sem eri el, nemhogy 250... -
vendingo
veterán
-
doc
nagyúr
válasz Topiccsendőr #7307 üzenetére
autopalyan siman letolnak a 'meg nem buntetendo' 150-nel, es nem 20 km/h kulonbseggel erkezik a boszen fekezo es villogo {tetszoleges nemet premiummarka}
-
Djuree
félisten
-
Daywalker
addikt
-
Djuree
félisten
"alacsony-közepes sebességnél egyenes háttal, és magasabb sebesség kuporgás "
legalább menet közben állítgatod?
érdekes, nekem úgy van beállítva hogy mindkét pozícióban látok benne[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- Need for Speed: World Online
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest