- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #5054 üzenetére
ez csak pénz kérdése és akarat, csak ismételni tudom magam
főleg a hondánál, mivel nem csak motor és autó gyártásból él.
mentségemre legyen mondva, éveken át dolgoztam autóiparban és most is olyan cégnél gürcölök, ahol bizony van rálátásom menedzsment döntésekre (jelenleg csak kontinens szinten), mivel én is befolyásolom őket a véleményemmel és a tanácsaimmal, nem ismeretlen terület és egyre inkább e felé orientálódok hosszú távon. szóval többé-kevésbé tisztában vagyok az érdekekkel, a belső feszítésekkel, büdzsé ellentétekkel, budget cut-tal etc. én nem tekintem magam kocsmás talponálló okoskodónak ebben a kérdésben, ha az lennék, nem tartanék itt.egyszerűen nem vagyok kishitű, ez egy iszonyú rossz magyar szokás. tudod, hogy csak a magam nevében beszélek, és nem szent írás amit mondok, ennyire ismersz azért, de a saját tapasztalataim alapján tartom magam ehhez
amúgy meg már kéne tolni egy pár sört, motormentesen valamikor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Kugoo Kirin G1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest