Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
zgospel
üzenetére
sajnos ott ha nem is kell, de érdemes, legalábbis bmw-nél. Nem szép a váltás ott, és visszafelé még inkább így van, pl nem figyelek és rátaposok, de csak üresig megy le, nem veszi az egyest..
A bmw-k gyorsváltója elég darabos némelyik japánhoz, pl konkrétan a 23as suzuki v-strom 1050 váltója és az én 2017es bmw váltója között olyan volt a különbség mint ránézésre a 70+ éves Z.Cini és Jessica Alba 20-as éveiben között (a suzuki javára)... és szerintem ebben semmi túlzás nincs.
Az a baj, hogy én kipróbálnám pl a bmw kuplung nélküli váltóját, de hogy nem szeretnék - legalábbis egyelőre ilyet birtokolni, az szinte biztos. Nem lehet annyira jó !
Én mentem az 1300-al is, és nem szerettem bele, határozottan jobbnak éreztem sok mindenben a saját öregebb 1200-asom.
Az egyéb teljesen automata v. kormányról váltogatósakra meg még annyira sem vágyom.
Én rengeteg féle autót vezettem, automata váltósból is volt a teljesen buta 3 gangos 1980-as évekből pl opel senator, meg a legújabb 8 v. 9 gangos zf váltós mercedeszt, sőt ugye ott vannak az elektromosok is.. (de kis és nagypolski, összes lada, volgák, zastava, kormányváltós trabant, wartburg, amilyet a fiatalság még nem is látott) Nekem az autózás ma már annyira nem élvezet, hogy tulajdonképpen leszarom a váltót, mert ez már nem tesz hozzá v. vesz el. Ha manuális akkor az, ha automata akkor az. Persze a dugóban egyértelmű az automata váltó kényelme, de egyébként én észre sem veszem, hogy váltani kell. Egyébként 3 manuális autóm van, mert nem ért meg annyi felárat - a mi használatunkban - hogy egyáltalán meggondoljam az automata váltót.Ez a váltás a motoron is így van, nem gondolkozom, hogy váltani kell, annyira automatikus, mint amikor eszem és megrágom a falatot mielőtt lenyelem. Nem gondolnám, hogy a pépes étel azért jobb, mert ott nem kell rágni
, pedig kétségtelen az előny amikor még rágni sem kell....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én mentem az 1300-al is, és nem szerettem bele, határozottan jobbnak éreztem sok mindenben a saját öregebb 1200-asom.
, pedig kétségtelen az előny amikor még rágni sem kell....