Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#114862) Micsurin


Micsurin
nagyúr

[link]

Tisztelt Zách Dániel!
Tájékoztatjuk, hogy a gépjárművek mozgását nem korlátozza a rendelet. Egy gépkocsiban az egy háztartásban élők tartózkodhatnak. Szabadtéren minimum 1,5-2 méter távolságot kell tartaniuk az embereknek egymástól. Ajánljuk figyelmébe továbbá a kijárási korlátozásról szóló rendeletet, valamint az országos tisztifőorvos állásfoglalását.

Ha bünti lesz ha nem ezt fontosnak érzem, hogy kint legyen egy motoros csoportban most. :) :U
------------

Egyébként én is a kisebb sportmotorokat és meglepő de a supermotokat tartom gyanúsnak, hogy elhalnak utóbbiakat is azért rugdossa rendesen az euró szabvány. :K

A literes sport gépeket egy darabig nem félteném attól, hogy elektromosak lesznek egy jó ideig. A kisebb robogók és motorok (50-125) viszont szerintem elég hamar kiváltható lesz elektromos alternatívával már csak amiatt is amekkora hatótávra használják ezeket általában.(Ingázás) Főleg, hogy a Kymco is elkezdett dolgozni az elektromos motor felhozatalán --> nyomja le az árakat viszonylag hamar.

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.