Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
runner 125 #104945 üzenetére
Még a 700-ason sincs ABS -nekem az "utolsó" motoromon viszont kell hogy legyen.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
JoinR #104943 üzenetére
De a videóban azt mondják, hogy sokkal jobb a friss verzió, mint az eddigiek voltak, főleg a light terepes képességei. Na én erre a tulajdonságára vágyom leginkább - a jó öreg GS 500 után. Azzal nem lehet még egy murvás úton, földúton sem végig menni az instant pofára esés veszélye nélkül.
szerk: a GS földúton csúszkál, tolja az elejét, a legkisebb huplin is felüt - horror!
-
emre
veterán
-
Hauptmann
veterán
Sziasztok,
500 ezer-1 millió Ft között milyen kardános motor létezik a Yamaha XJ 900S-en kivül? Átülnék a robogóról rendes motorra, és több helyről hallottam, hogy ez a Yamaha annyira nem kezes, nem épp kezdőnek való. Kényelmes túragépben gondolkodom, chopper nem kell.
-
Geresics
addikt
TotalBike videó: Honda CB500X
-
Micsurin
nagyúr
Engem copat a jó isten....
Valamelyik vezérműlánc feszítő patron minden évben elfossa magát, most éppenséggel a hátsó henger patronja ment el vadászni és akadt meg valamiért... Pedig nem olaj nyomással operálnak... még jó, hogy tavaly kettőt vettem....
Ezekben a rugós vackokban mégis mi tud tönkre menni?
Plussz egy a Varta akkunak én tavaly dobtam ki hatéves korában, szintén Varta lett helyette.
-
Geresics
addikt
válasz
vendingo #104930 üzenetére
Nekem Varta Powersports AGM van!
-
vendingo
veterán
Varta akkumulátort mennyire ajánlanátok? Helyi boltban ez lenne, de mindenki az exide-ot mondogatja. Nincs kedvem rendelni, inkább vennék helyben. Most banner volt benne, nem tudom mennyi idős, de zárlatos lett.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
tboldi #104927 üzenetére
Hát igaza is volt most is. Egyébként szelep állíts, karbi szinkron, gyertya csere van terítéken és ha már ott volt, mondtam, hogy nézzünk bele, mégis eltelt 13 év. Felesleges volt, de így nyugodtabb vagyok, mert egy nehéz indulás után b.szott volna az ideg,hogy miért nem néztük meg.
-
Horvi
őstag
válasz
-Mosquito- #104923 üzenetére
Mit kellett a rugóstaggal csinálni? Vagy csak sima felújítás volt?
Egy kérdésem is lenne a nagyérdeműhöz. A hátsó rugóstagon van rebound állítási lehetőség és a manual azt írja, hogy állítsam be a kívánt poizícióba amíg nem érzek/hallok egy kattanást. Viszont nekem fokozatmentesen lehet tekergetni szóval nincs kattanás. Gondolom ez nem túl jó
Ezzel lehet kezdeni valamit? Vagy felújítás egyből és attól majd "megjavul"?
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125 #104915 üzenetére
Amíg garis a motor,addig kötelező oda vinni. (Nix gari akkor fájdalmas tud lenni 40-50eKm környékén előforduló szöghajtás hiba 850eFt és vadi új 1-2eKm de előfordul a ~25eKm vezérműtengely kopás is. Az előbbit természetesen gariban javítják/cserélik,de az utóbbinál nem volt garancia,így 3Milláért új blokkot ajánlottak fel a ~3éves 1200Rt-be.Nem vette meg,hanem megoldotta jóval olcsóbban,okosba. Prémium termék prémium árakkal..
Most az új Gs-re akár 5év garit is lehet venni,66eFt-ért. Hülye aki ennyiért nem veszi meg.Ui.
Most üzent Déczi,kész a rugóstagom. 40eFt lesz. -
runner 125
nagyúr
Alapmű, Herl Károly 90 éves.
Hatalmas forma!
Tessék megnézni az előző 3 videót is, aki még nem látta, pár perc csupán, de addig is, 3 idezet:
"..és ez a dob nem vót' rajta, csak itt a cső.., levettem, olyan hangja volt bazmeg, hogy ment a qrva anyjába mindenki.."
"...ezek Csepel alkatrészek, tudod?! Egy motorbicikli alkatrész, munkára vannak előkészítve, majd aztán ez lesz összerakva, ..oszt' adom el őket.. Mindig csinálok valami kis pénzt a nyugdíjhoz.."
"Csúnya nőt itt még nem láttam! Aszongya', 18 éves...így, becsukott szemmel, mind jöhet!"
Józan ésszel, élni akarással teli, tökéletes időskor ideális képe maga az öreg! Ettől él, ez tartja életben, a nők, motorok, történetek. Nagy tisztelet neki.
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
ismerősömnek egy 98-as kawa er 5 mocija van. Az a kérdésem, hogy az első fékbetét mikor kell cserélni, tehát mennyi a minimális ajánlott réteg mm-ben ami után ajánlott cserélni a betétet?Illetve nem tudja valaki mekkora az ajánlott láncfesség ?
-
2thletme2day
őstag
válasz
dellfanboy #104902 üzenetére
Nem volt még a fejemen C4 de mindenképp próbálok egyet rendelés előtt. A füldugózást unom már nagyon de kényszerből muszáj vagyok használni. A jelenlegi sisakom annyira gyatra hangszigetést illetően, hogy akármekkora távra megyek kell a füldugó. Mindamellett nem is szellőzik szinte semmit és már a plexi mechanika is ki van kopva.
-
runner 125
nagyúr
válasz
zgospel #104910 üzenetére
A technikai újítások megjelenését nem vitatom, a teljesítménymaximummal való büszkélkedéssel azért nem értek egyet. Az nem minden és a kezdeti RR-ek blokkjai hullottak is szép számmal szét.. ami akkor szintúgy "új irány" volt a literes sportmotorok körében..
Tehát, úgy gondolom, h a japánok mindig is próbáltak egy használható, tartós, kevésbé drága fenntarthatóságú motort gyártani. Nyilván, az erő folyamatosan nő a japánoknál is, de talán ők a racionalitást és az elveket kevésbé adják fel.Pocee
Félreértettél, nem kikeményíteni akarom teljesen, csak valamennyire keményíteni, h alap esetben se üljön be annyira, és jobban lekövesse az utat.
-
runner 125
nagyúr
válasz
-Mosquito- #104906 üzenetére
Ezeket az óradíjakat kötve hiszem h bármelyik magánszemély kifizeti garin túl.. pontosabban ha igen, akkor nagyon gyéri pénzügyi intelligenciával bír..
Nyilván, más az amikor valakinek van egy cége, s amúgy is kell a költségszámla, vagy eleve nagy cég az adott jármú tulajdonosa és akkor "nincs választás ki kell köhögni" elven elviszik.
Mindenesetre egyébként tudjuk h nem túl megbízható technika.. persze vannak kivételek, de azért szervizigényt tekintve abszolút az élen jár és ez nyilván egy kódolt, mérnökök által fejlesztett márka tulajdonság. Az is profit, az is bevétel.
DE, azért ilyen rezsióradíjak mellett baromi kíváncsi lennék, h arányaiban megérné-e bekockáztatni a garancia meglétét azzal, h az ember elfelejti a gyári szervizt és ezen összegekből inkább kifizeti az esetleges hibákat.
Bizonyos típusoknál lehet érné a tulajt némi meglepetés, pozitív irányba. -
-
zgospel
őstag
válasz
Khaosz55 #104909 üzenetére
Többnyire egyetértünk.
Kivéve a marketinges részt. Ducatinak meg a Harleynak sokkal jobb az életérzése amit árulnak
Amit, amennyiért és amilyen mennyiségben ők el tudnak adni, na ahhoz képest a BMW a kanyarba sincs
Távol áll tőlem hogy BMW buzi legyek, de azt nem lehet eltagadni hogy amikor az S1000RR megjelent az ledobta az atombombát a sportmotorpiacra. Ott a többi gyártónak erősen megremegett a kezében a toll. Elég megnézni hogy a japánoknak mennyi időbe telt mire hasonlóval jöttek elő, 2015-ös R1 személyében. A Hondának meg a Suzukinak csak 2017-re jött össze.
De ott van az R verzió: kanyar-ABS, elektromos futómű, lefele gyorsváltó elég sokára lett más hasonló kategóriás motorokon is elérhető. -
Khaosz55
addikt
válasz
zgospel #104908 üzenetére
Nekem most az mt09-en az olajcsere (motul 5100)+ szűrő munkadíjjal 20 K volt a hivatalos szakszervizben.
Vehetnék BMW-t, de nem veszek elsősorban érzem a túlárazást a terméken, cascon, és szerviz szolgáltatásban. Véleményem szerint vannak ár érték arányban sokkal jobb gyártók ezen a téren.
Engem sosem hozott lázba valamiért a BMW.
Egyszer egy srác mondta nekem, hogy a BMW-nek a legjobb a világon a marketing politikája. Aki vesz egy BMW-t az elhiszi, hogy a világ legjobb motorján motorozik.
Sok ismerősömmel beszéltem aki nem motorozik, sosem volt motorjuk, de lenne nekik az tuti BMW lenne. Más nem is jöhetne szóba. Hát erről ennyit.
-
zgospel
őstag
válasz
-Mosquito- #104906 üzenetére
Jó de ez BMW
Ott egy olajcsere+átvizsgálás 80 ezer
Yamaha márkaszervizben 8500 volt az óradíj.
-
-
zgospel
őstag
A lényeg hogy csinálj róla videókat
Dodor most hétvégente 5 ezerért csinálja az olajcserét, ami még márkaszervizben is csak 4 volt. Úgyhogy hajrá
Amúgy 7-9 ezer között simán van egy szerviz óradíja. Nem volt még szerencsém teleszkópolaj cseréhez, de gondolom nincs meg 1 óra alatt, vagy igen?
-
dellfanboy
őstag
válasz
2thletme2day #104901 üzenetére
volt mar a fejedeb c4? vagy igy latatlanba rendelnel?
amugy meg fuldugo
-
2thletme2day
őstag
Üdv
helmetcity.co.uk oldalról rendelt már valaki? Eddigi keresgéléseim alapján itt a legolcsóbb a bukósisak amit kinéztem magamnak (Schuberth C4) de csak akkor ha erre már nem jön rá semmilyen más költség. Mivel Angliából jön elvileg nem kéne lennie plusz költségnek de azért a megerősítés jó lenne.
Egyébként használ valaki Schuberth C4-es sisakot? Kíváncsi lennék a tapasztalatokra vele kapcsolatban. Jelenleg egy olcsó Lazer Bayamo sisakom van de egyrészt már öregecske/kopottas szegény, másrészt meg rohadt hangos. A zajszint miatt kacsintgatok egyébként erősen a Schuberth felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest