Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
etnies
senior tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Én csak papucs és rövidnadrág. Napolajjal protektorálom a bőröm.
Viccet félretéve 25 fok alatt teljes kordura szerkó, ha meleg van, akkor elkezdek leadni egy-egy réteget, városban simán mehet a rövid nadrág és póló, persze ilyenkor kicsi a tempó is. Túrázni 30 fok felett csizma, farmer + kordura kabát volt idáig, de most télen vettem szellőző nadrágot is, meglátjuk.
A kabátom egy Alpinestars Andes v2, tényleg iszonyat jól szellőzik, remélem a Bering nadrág is beválik, ezen is van szellőző.Cannibal, a bukóról: IS-17-hez hasonlítva:
-súlya hasonló, könnyű mind a kettő.
-RPHA-70 "prémiumabb", mindenén érződik, hogy jobb anyagot használtak.
-a napszemcsi mechanizmust szokni kell, fel és levételnél pont ott fogom meg a bukót, ezért néha akaratlanul is lenyitom.
-van az RPHA-70-en "emergency" funkció, kilehet rántani a párnákat egy mozdulattal, ezáltal könnyedén le lehet szedni a bukót, ha gond van.
-pinlock jó mind a kettőn, napszemcsi ugyanaz, talán az RPHA-70-é kicsit sötétebb.
-sokkal jobb az RPHA-70 szellőzése, a fején nem is tudom kinyitni 20 fokban teljesen, mert lefagy a fejem konkrétan. Elől is több levegő jön, majd nyáron kiderül mennyi az annyi, de egyelőre ebben sokkal jobbnak tűnik.
-zaj szempontjából nem tudom megítélni, mert Givi airflow plexim van, teljes csendben ülök
- RPHA-70-ben jobban elférnek a füleim, kicsit Dumbo vagyok és nem kellett belefaragnom az intercomot, 3 perc alatt beleraktam.
-az RPHA-70 tele van bogárszűrővel, ide bogár be nem jön lentről, az tuti. Ez nem hangzik fontosnak, de 3 éve Olaszországban 130-as tempóbál landolt egy darázs az orromon, nem volt vicces.Az IS-17 itteni ára 170 Font körül van, de akciósan 90 Fontért is elhozható, az RPHA-70 360 Font körül van, 220-240 az akciós.(nem tudom már otthon hogy van, de itt ugyanaz a bukó néha feleannyi egy kevésbé népszerű festésben).
Nekem megérte a váltás, de 360 Fontot szerintem nem ér, 240-et viszont igen. -
Mentolka
senior tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Rajtam csak egyszer volt bőrgatya, de elég is volt. Jellemzően, 5 Cfok alatt nem nagyon indulok el, a szezon nagy részében pedig 30 Cfok a jellemző. Már csak a próba alkalmával fogytam vagy 10kg-ot, illetve tiszta nedvesség (izzadtság) lett mindenem. Elszégyelltem magam, amikor visszaadtam a boltosnak a felpróbált cuccot.
-
Xero
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Na most ez érdekes kérdés. Pont a napokban nézegettem a protectoros farmerokat. Pannonia óta világ életemben egy-két részes bőrökben mentem.
Vajon mennyire van létjogosultsága egy ilyennek? Csak úgy mászkálni jobb lenne néha a dzsekivel. -
gergobaby
aktív tag
Köszi srácok, sok szavazat érkezett az asesso-ra, úgyhogy szerintem hétfőn felpróbálom valamelyik üzletben

Bogyó bá' Nem követendő példa, de én is inkább farmerban (+probiker cipő) megyek, ha nem húzom fel a teljes bőrruhát. cordura nadrágok sosem voltak kényelmesek eddig, amiket próbáltam/vettem

-
törölt tag
válasz
gergobaby
üzenetére
én ilyet használok: http://asesso.hu/termekkategoria/terdvedo/
-
etnies
senior tag
válasz
z123456789
üzenetére
50 km után zsibbadni fog a kezed, városi szaladgáló motor. Ha kicsit akarsz, akkor Ninja 300 vagy Versys 300.
Ne lelkesedd túl az emblémát. -
gergobaby
aktív tag
válasz
z123456789
üzenetére
Szerintem ha már túléltél 3 szezont a motorral, kicsi az esély rá, hogy a "nagysága" rontana a fejlődéseden

más
Ti hogy oldjátok meg ilyen tavaszi/őszi időszakban, hogy ne fagyjon le a térdetek? Ma reggel sikerült legyűrni 250+ km-t ilyen 2-6 fok közötti hőmérsékletben, előre felszereltem magam minden okossággal (nyak, vese melegítés, vastag zoknik stb.), de a térdem még nagyon fázott
-
zgospel
őstag
+1 tőlem is, és szerintem azzal a motorral pályaoktatásra (is) menj mindenképp, még akkoris ha se száguldozni se pályázni nem akarsz sosem. De ott legalább át tudod szakítani a fejedben a kanyarodással és fékezéssel kapcsolatos gátakat és sokkal kintebb tolódnak a határaid.
Ha szerencséd van akkor ezalatt a pályázást is megszereted
-
z123456789
addikt
OK, megfogadom. A lustaság amúgy is legyőzi a vágyamat, pontosabban az idő rászánása, no meg persze a pénzt is sajnálom most rá. A motort élvezem, csak tudom, hogy azért tudok vele közlekedni, mert autóval meg marha sokat mentem már, és az onnan jött rutin segít. Ami tudom, nem ugyanaz, mint motorral közlekedni, de ha másban nem, a másik kiszámíthatóságában sokat segít.
Köszi srácok.
-
ath
senior tag
válasz
z123456789
üzenetére
szerintem tanulj meg motorozni azzal. van egy olyan motorod, amit tudod hogy van karbantartva, költöttél rá, eladni csak bukóban tudod (az is bukónak számít, ha ugyan olyan áron adod el mint amennyiért vetted). a másiknál fellépő költségek (eredetvizsga, átíratás, stb), annak rendbetétele kiad 2-3 motoros oktatást.
ha alapvetően szereted és jó neked az a motor, akkor magadba invesztálj, az mindig kifizetődőbb. -
Geresics
addikt
Értem a viccet, értem a feszültséget, értem, hogy süt a nap, és nekünk ma még dolgoznunk kell, de szerintem lassan engedjük el ezt a dolgot, és ami tegnap lezárult, azt kár volna ma újra felhozni.
Eddig nem törölgettem a napokban elszabadult kommenteket, mert úgy gondolom felnőtt emberek is kiengedhetik néha a fáradt gőzt, és tudják mikor kell abbahagyni.Tisztelettel kérek mindenkit, hogy egymás kóstolgatása helyett inkább örüljünk annak, hogy jó idő lesz hétvégén! Köszönöm az egész topik nevében!

-
baboss
őstag
Videó 1:10
-
baboss
őstag
Lehet, hogy hülye kérdés. Mi van akkor ha elszakad a lánc ?
Simán lefut, vagy beakad hátsó keréknél és blokkolja,befékezi, vagy beakad a blokknál és ott blokkolja le a motort ?
Itt elesik a motoros. Itt csak 60-al megy kb, mi lett volna mondjuk 120-nál, vagy ha pont kanyarban döntés közben szakad el. -
z123456789
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
A napokban konfiguráltam magamnak egy BMW G310R-t játsziból.

Tettem ezt azért, mert az utcán megpillantva azt mondtam "akurva, ez jól néz ki, pedig tuti valami kicsi".
2004-es Z750-em van. Az első motorom, 3. szezonom jön. Tavaly mentem 2000 km-t. Nem kell mondjam, hogy nem tudok vele normálisan menni, ugye?
(Ez azt jelenti, hogy nem is cibálom ökör módjára, csak simán piperkőcködöm vele.
).
A lényeg, hogy szerintem boldog lennék egy kisebbel is, és töröm is a fejemet azon, hogy kisebbre váltsak, mert a fokozatosság kihagyásával szerintem valami borzasztó torzulás keletkezik a motoros vezetési tudásomban.
Ez csak ez én véleményem, nem kell vele egyet érteni, és vitatkozni sem akarok róla, a mondanivalóm az volt, hogy én pl. visszaváltanék kisebbre, lassabbra, könnyebbre, pedig szeretem a motoromat.
-
coccolino
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
Figyu már, lehet, hogy valakinek egyrészt elkerülte a figyelmét, esetleg nem olvasott vissza a kérdésemig, így bátorkodtam egy nyílt fórumon feltenni még egyszer a kérdésemet, mert most aktuális
Azoktól, akiket esetleg sértett, vagy zavart, tényleg elnézést kérek
Ami a frusztrációdat illeti, megértem, de kérlek óvatosabban motorozz így, nem tesz jót a figyelemnek a feszültség -
KoVee84
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Most örököltem egy céges sh300-at 😊 tavaly év végén akartam venni egy 500-as mp3-at (csak aztán szóltak, hogy nehogy vegyek, mert ezt használthatom), próbáltam is kettőt, de komolyan mondom a Honda megeszi. 4 éves eddig 2000 km van benne. Úgyhogy lett az autó mellé egy cégea robogóm is

-
törölt tag
(#105545) whYz
Egy ilyen Xciting 500 szerintem jó lenne Neked. Autópályára is elég, a ruhádat is védi, jól ki is szállhatsz belőle. Az ajánlott GS500 is jó.
(#105560) etnies
"Ezek buta emberek, nem kell foglalkozni velük, jót motorozni mindennel lehet."
Ez bizony így van. Nekem például a boldogságfaktor része, ahogy átfűzöm magam a városi dugókon, pedig csak egy SH300-on ülök.
-
runner 125
nagyúr
-
coccolino
aktív tag
Motoros társak, testemet adom egy Motorline törzsvásárlói kártyáért

-
Micsurin
nagyúr
Mindenesetre azért jó lenne haverokkal egyszer megpróbálni.
Nem az eredmény a célunk. De marha nagy poén lehet kompletten egy napot hajtani egy kis 50-es kétütemű vackot....
Kis off, nagy off:
Na indul a stopper... tegnap leért a moci gandalfhoz. Sajnos nem saját lábán. Minden jel arra utal, hogy ugrott a vezérlés elől*, tippre 4 szelep + dugó lesz... önindítónál hallani lehetett már egyet forgatott hagytam is...
Fesszab biztosan cserés, szvsz az lett a döntés motor témában, hogy levisszük és teljes felújítás nem csak az ami feltétlen cserés; nézze át az öreg ha kellene valami a közeljövőben akkor az most csere. (Elől - Hátul vezérműlánc, elől ugye ha gáz van akkor a fentebbi, töltést megnézzük. Közben megjött hozzá egy új lánckerék takaró idom a karcos helyet és jövő hónapban jön két új faridom is a karcos napon picit merevvé váltak helyet.)
Hülyeségnek tűnhet, de ennek a mocinak legalább ismerem az előéletét tudom mennyi és, hogy van benne. Ha megkapja ami kellhet neki van még benne legalább 4-5 kellemes év.Míg 500-600 közt vehetnék valami a franc tudja honnan jött és kérdéses állapotú cuccot. A kis Duke meg hiába marha nagy királyság az árához arányaiban nem kell már nagyon hozzá tenni, hogy egy új SV650 is jöjjön akár. Így marad a kis sárgaság egyetem / a következő 4 évre közben félrepakol és a következőt már szalonból majd.
*Jövő hétfő találkozó Pesten lehet korbácsolni ugyanis on my own f*szság eredménye kicseréltem a feszítő patront, mivel volt egy a régebbi szériából ami hosszabb 2mm-vel így jobban megtudja feszíteni a nyúlt láncot. Sikeresen kiugrott a tekerős végű csavarhúzó (ezért még ütni is lehet, hogy itt ilyen akadt a kezem ügyébe.
) és mint a későbbiekben kiderült amikor becsúszott a rugó erejével a feszítő megugrasztotta a láncot az az apró rácsattanás. -
csoki46
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Látom még mindig nem megy.
Semmi gond, neked jó pályázást a továbbiakban, én is teszem azt amitől fülig ér a szám!
-
etnies
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Értelemszerű, hogy a pálya- és terepmotorosokra nem értendő.
Szintén téma, a londoni motorosok fórumra felírta valaki, hogy ki mivel fényesíti a blokkot. Erre én megkérdeztem, hogy minek azt fényesíteni, erre leigényteleneztek.
Hát nem tudom, múltkor volt három hét, amikor esőben mentem, nem túl fényes a blokk, igénytelen vagyok.
Szóval, ti mivel fényesítitek?
-
etnies
senior tag
Ezek buta emberek, nem kell foglalkozni velük, jót motorozni mindennel lehet.
Otthon van ez a kivagyiskodás a járművekkel, nevetséges.Amikor futárkodtam, olyanokat csapattam a szaros Innovával is, hogy csak vigyorogtam..
Jót motorozni minden motorral lehet, még robogóval is. -
veze
őstag
én akkor már inkább nem is okoskodok

-
csoki46
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nyilván azért gyártanak ennyi féle motort, mert mindenkinek más okoz örömet, ezzel nincs semmi gond. Kívánom, hogy mindenki találja meg azt ami számára a legszimpatikusabb okoz és töltsön vele minél több időt.
Ha értelmezted volna amit írtam nem hasonlítottam magam senki máshoz, csupán a megtett távot. Sőt, mint írtam, nem is tartom magam motorosnak. Elolvasott, de nem értelmezett hozzászólásra így reagálni se nagy "okosság".

-
dellfanboy
őstag
válasz
csoki46
üzenetére
ahany ember annyi fele szokas. inkabb veretek akarmilyen versenypalyan 120km-t minthogy a legnagyobb dogmelegbe lemotorozzak a horvat tegnerpartra oda vissza 1200km-t autopalyan, 2-3 dobozzal, a hatam mogott meg az aszonnyal..
bemondott, lemotorozott km alapjan megmondani ki a nagy(obb) motoros igen nagy okossagra vall
-
whYz
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Koszi. GS500 szerintem meg epp megfelelne a celnak, pont jo meret, nem tul ronda, viszont epp nincs egy se a kozelemben.

geresics: Maradnek a motornak szerintem. Tarolora nincs szuksegem, bukot viszem ahova megyek. Ha nagyon esik akkor tudok busszal menni, ami 3x tobb ido, de parszor kibirom egy honapban. Fokepp ezert is keresek valamit, hogy ne 3 ora legyen a munkabajaras naponta. Meg hat nem autopalyara terveztek a robikat.
-
csoki46
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ez az olaj téma még csak a kezdet. 10 éve fogalmazódott meg bennem, hogy soha nem leszek igazi "motoros". Nem szoktam kanyarba két kilóval beesni, amikor megcsúszik a papucs nem szoktam kimozogni a vasat. Nem kívánok senkinek olcsó benzint meg gumifákat.. sorolhatnám reggelig. Én inkább maradok egy motorozni szerető ember, aki a kis 50-es motorjaival elmegy annyi km-t egy évben mint a nagy "motorosok".
-
veze
őstag
Senkit nem akartam megbántani, természetesen más motorok is megbízhatóak, nem csak ez a három.
na jó, a szarolaszaznemannyira
Nagyban függ ez attol is mennyire viselik gondját, milyen a karbantartás.
mzvel is szerettem motorozni, amikor csak arra telt. A motor változott azóta, de én nem, ugyanúgy nem tudnám elképzelni a kétkeréken lét nélküli életet
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Magyarországon nagy úr a márkabuziság. Egy f.szság. Villognak a csilli villi szarokkal, aztán sokaknál otthon üres a hűtő. Szerintem sem gáz a GS500. Ha lenne egy terepes verziója, már a garázsban állna. (Így marad a Freewind... pár éven belül. )
veze: Aki nem tud GS500-al élménymotorozni, az GSX-R 1000-el sem fog. De gyanítom,hogy ilyennek az élmény az egyenesben kihuzatás, kanyar előtt nagy fék az élmény...

Nekem van cimbim, aki mögé felülve még egy 250-es bármi nyergében is összefosom magam.
A márkabuziság kedvenc mondata nálam: Az én motorom a Motul olajat szereti, attól a legjobb! Ezért mindig azt veszem! ---- ettől olyan idegbajt tudok kapni, hogy van hely, ahova már emiatt nem hívnak.

-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
etnies
üzenetére
Nem "kell", csak "lehet". Magyarországon mindenki tanuló motornak tekinti, jellemzően csak egy-két évig használják, majd nagyobbra váltanak. Ritka ember az, aki egy komolyabb motor után ül "vissza" GS500-ra.
Nekem hosszútávra is teljesen megfelel (bár elég kényelmetlennek tartom hosszú túrákon az erős vibrációja miatt), de nagyon sok motoros megkérdezi: mi lesz az utódja, mire fogok "váltani". Mint ha nem volna "normális" dolog, hogy az ember egy GS500-zal "élje az életét"....

(#105547) geresics: szerintem az autópályán elég necces - gyakorlatilag konstans nyélgázt jelent a forgalom ritmusának felvétele, tartása...
-
whYz
őstag
Sziasztok
Remelem tudtok segiteni. Eladtam az ernot 1 eve, viszont most 1 evre kellene munkabajaros motor, 20 perces autopalya utra. Mivel 1 evre kellene csak, igy nem szeretnek tul sokat kolteni ra, minimum veszteseggel szeretnem meguszni, max 600k forintot koltenek ra. kb 20 perc autopalya es 10 perc varos az egesz ut, amit ketszer teszek meg naponta, igy sport vagy naked erdekelne. Eleg kicsi vagyok, er6n is nagy volt szamomra, szoval lehetoleg minel kisebb motort szeretnek. Kobcenti nem igazan szamit, de 600-nal nagyobbat nem igazan szeretnek, inkabb a megbizhatosag es olcsosag a fontos.
Koszi, ha valaki tud ajanlani valamit.

-
coccolino
aktív tag
van valakinek Motorline-ba törzsvásárlói kártyája? ma mennék egy csizmáért (90e) és nagyon örülnék a -10%-nak, a kártya tulajdonosa meg +1 évig meghosszabbíthatná a kártyáját így
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Geresics
üzenetére
Az se rossz.

Engem az tart vissza még ha össze is jönnénk négyen*, 16.-ra lettem kiírva emelt inf. szóbelire.
*két Kandós, meg OE-s haverommal már terveztük de vagy a zseton vagy az idő hibbádzott, puszta brahiból akarnánk semmi komoly cél, de mekkora királyság már ez az egész.
-
Geresics
addikt
Kiírták a TotalBike24 időpontját!

-
csoki46
senior tag
-
etnies
senior tag
Valaki nem tudja megkülönböztetni az igényfelmérést és az apróhirdetést

-
Xero
nagyúr
válasz
csoki46
üzenetére
Mondjuk én ezt pont sz*r eljárásnak tartom. Autóval még oké ez a koncepció, hiszen melléd kell hogy üljön a tanuló fázisban egy rutinos sofőr. De motoron semmi. Kicsapod a tanuló táblát és mész utadra.
Sokkal jobb lenne mindenhol, ha egy-két komolyabb vezetéstechnikai képzés is lenne az alapképzésben. Legalább kis és közepes sebességen. A nagy sebességűt pedig kötelezővé tenném 100LE fölött.
Tegyük fel valakinek van jogosítványa autóra 5 éve, de nem ült autóban sofőrként azóta egy percet sem. Elmegy letudja a 8 órát, majd vesz egy S1000 RR-t és megcibálja. Ha kicsit is hülye már ki is nyírta magát. Nyilván szerencsére ez a rendszer társul egy ici pici normális látásmóddal, de attól még benne van a rizikó erősen.
Bár én ugyan így látom az autós jogosítványt is. Ne bohóckodjon senki hátul kaparós 300+ LE-s autóval friss jogosítvánnyal. Irány a tréning.
-
csoki46
senior tag
Eddig kétszer csináltam jogsit (M, B) egyszer se vezettem le a kötelező óraszámot. B kategóriánál jó ha vezettem 8 órát az előírt 30-ból. Azóta is boldogulok a forgalomban. Nyilván nem akkor ültem először autóban, egyébként is műszaki beállítottságú vagyok, nagyon szeretem az autókat, motorokat.
Nyilván más ha valaki évek óta közlekedik a KRESZ szabályok szerint és csak az autó vezetését, mozgását kell megszokni. Mintha valakinek figyelnie kell a helyzet értelmezésére és az autó/motor vezetésére is. -
Xero
nagyúr
válasz
csoki46
üzenetére
Svájcban helyi B jogsival kb 8 óra után (4 óra elméleti és gyakorlati oktatás + 2x2 óra oktatóval forgalom) motoron is vagy. Valójában utána még tanuló fázisba kerülsz és vizsgázni kell 1 éven belül, de kb ennyi a realitás.

Bár nem hiszem, hogy opció átköltözni, B permitet szerezni, honosítani a jogsidat stb. Plusz picit drágább is a móka, min 1000 chf körül mozog.
-
julius75
aktív tag
válasz
csoki46
üzenetére
Ennyi sajnos. Októberben kezdtem, (A), június 8.-án vizsgáztam, és nem azért mert buktam volna....

Ha jól tudom összesen két vagy három oktató van a motorosokra.... és az bizony nem sok, tekintve, hogy a környező kisebb (nagyobb) városokból is járnak oda tanfolyamra. -
csoki46
senior tag
Tegnap voltam Kecskeméten 3 autós iskolában, A jogsi felől érdeklődtem, hogy kb mennyi idő, hogy lehetne a leggyorsabban megcsinálni. A legrövidebb idő amit mondtak 4 hónap
, az július vége.
Nem ismertek valami gyorsabb megoldást, autós iskolát? Persze csak legális megoldások érdekelnek, elsősorban Kecskeméten, Pesten vagy bárhol a kettő között
-
törölt tag
válasz
coccolino
üzenetére
A Forcefield SUB4 nagyon jó, de sajnos meleg és nem szellőzik (nekem a Forcefield protektoringében van hasonló habprotektorom). Hűvös időben megteszi, de nyáron nem ez lesz a kedvenced...
A NUCLEON KR-3 biztos, hogy jól szellőzik, nekem a gyengébben szellőző KR2i-m van, de már azzal is elégedett vagyok. De a legjobb szerintem ez lehet.
-
Geresics
addikt
#MotorosVandor
Első gurulás idén, és az anyagi kár is csak minimális!
https://youtu.be/_a6IbTJcekI (MotoVlog) -
coccolino
aktív tag
eddig egy Spidi Warriort használtam teknősként, de nem feltétlenül érzem a legjobban magam benne
váltani szeretnék, de nincs tapasztalatom a többi márkával protektor terén, így szeretném kérni a véleményeteket/tapasztalatotokat
a Forcefield SUB4-et, Alpine Nucleont, Dainese Manist meg Zandona HYBRID BACK PRO-t néztem, nem tudom van-e érdemi különbség köztünk biztonságban, vagy megint csak amelyik szimpi azt válassza az emberaz Alpine veseprotektortól tekintsünk el a felsorolásban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest