Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajthabalazs
senior tag
válasz z123456789 #21732 üzenetére
Ahogy hal ki a plazma technológia, és egyre kevésbbé lesz releváns a fóruma, valószínüleg Dexar-t is egyre kevésbbé tiltják majd ki.
[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
válasz lajthabalazs #21751 üzenetére
-
Dexar007
veterán
válasz lajthabalazs #21751 üzenetére
2 hete is """""offolas""""" miatt tiltottak ki. Igaz, a plazmas topikban,mert ott került szoba,hogy a Csillagok között mekkora egy istenkiraly film (nem). Az mas kerdes,hogy nem is tolem indult a vita,es hogy legalabb 30 ember irkalt baromsagokat,de kozuluk csak en kaptam ban-t. Irtam is a ph-nak,hogy moderalja magat.
Give me your cum,bull!
-
Gigi01
őstag
Nálam asszem 50-en van,és a gammát állítottam,hogy a sávok jobban látszanak.
Így nincs képzaj,( ha egyet pöccintenék,akkor lenne) és így nem vesznek el a részletek sem.Nálam sem engedi át az avr a 3d-t,de a hd hangot én is érzékelem,és nem mennék vissza optikaira.
Lemondtam a bd3d-ről,azt a párat megnézem half-ban.[ Szerkesztve ]
-
AVhelper
senior tag
válasz z123456789 #21681 üzenetére
A Blu-ray 3D lemezeken lévő 1080/24p "Frame Packing" 3D formátuma csak az HDMI 1.4a specifikációjú HDMI interfésszel rendelkező készülékeken megy át a Pioneer SC-LX72-nek pedig még nem volt ilyen (a 2010-ben megjelent SC-LX73-nak már igen).
-
Janaboy
Topikgazda
-
spiky03
veterán
válasz z123456789 #21757 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok, hogy mi lett az utódja a Pio-nak.
Nah meg majd egy beszámolót is kérünk, hogy milyen a Pio után.
Nekem egy kisebb Pio-m volt (920-as) de a következő erősítőmnek én is egy Malacot képzelek majd el, de nekem bőven elég lesz egy 6005-ös is.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
AVhelper
senior tag
válasz zekanyd #21711 üzenetére
Ajánlom az Epson EH-TW490 -et. A fényereje mozi képmódban (normál lámpa teljesítményen) is kb. 2.500 lumen, ami elég az 5 m képátló vetítéséhez is, ára pedig úgy 150 eFt körül van.
[ Szerkesztve ]
-
AVhelper
senior tag
válasz z123456789 #21757 üzenetére
Nincs időm minden nap idejárni, és csak úgy átabotában olvastam a problémádról. Amúgy az SC-LX72 egy nagyon jó erősítő azokkal az ICEpower analóg kapcsolóüzemű (D osztályú) végfokaival.
-
Osynho
addikt
Üdv!
Pár hetes BenQ W1070 ma elkezdett szarakodni. Kikapcsol pár perc után. Zöld a temp led, piros a power. Elvileg ez a hűtés hibáját jelenti. Orvosolható ez itthon, vagy garanciáztatnom kell? Ma lesz az Atletico - Real meccs, jönnek át egy csomóan, persze, hogy szopat...
-
Wucky
senior tag
válasz Norbi 72 #21662 üzenetére
Önálló proji volt. Lesz is.
A proji és vászon nem gyerek kezébe való! Nem akarom hogy össze rajzolja a vásznat,háttér tv-re meg kicsit drága is a proji.
Egy w1080-at adtam el pár hónapja. Most ahhoz gyűjtök,hogy normális vásznat tudjak venni,meg másik projit.107 cm
[ Szerkesztve ]
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
AVhelper
senior tag
válasz lajthabalazs #21763 üzenetére
Nem! A D osztályú végerősítők tulajdonképpen a tápegység áramából kapcsolóüzemben, impulzus-szélesség modulációval állítják elő a meghajtó teljesítményt. Ez igen magas hatásfokú működést tesz lehetővé, de jó minőségű audiót biztosító D osztályú végfokot előállítani nem egyszerű. A Pioneer-nak ez sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
válasz Janaboy #21758 üzenetére
(#21758) Janaboy
(#21759) spiky03
Folynak a tárgyalások. Még a Projektoros projekt beszámolójával is adós vagyok. Bár már csak a helyesírási hibákat kellene kijavítanom. Nekem is bejött a Pio, ha most lecserélem lehet hogy még visszatérek hozzá.
(#21762) AVhelper
Viccnek szántam ne húzd fel magad. Én is imádom, de e a sors akarata remélem.[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz z123456789 #21768 üzenetére
a verzió: "Már meg is vettem a másik erősítőt. "
4 óra múlva, b verzió: "Folynak a tárgyalások."most akkor mi is van
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
z123456789
addikt
(#21769) StLui
Ezt a fonalat nagyon nem kaptad el.
De elmagyarázom:
(#21756) AVhelper kolléga kicsit megkésve bár jó szándékkal leírta ugyan azt amire már rájöttünk/tem korábban. Jeleztem neki enyhe élccel ( ) hogy "időben kapcsolódik be a probléma megoldásba" .
Emitt találod a részleteket (#21757) z123456789 Az iróniába beletartozik az is hogy "Már meg is vettem a másik erősítőt. " A hsz komolytalanságát jelezvén jól odavéstem két bamba smiley-t is. Nem tudom miért kéne beszámolnom neked pontosan minden lépésemről, de szívesen megosztom.
A kiszemelt vas Szolnokon van, én meg GYMS-ben. Egy kicsit macerás lett volna ma elugranom érte úgy hogy 5re értem haza melóból, este meg a kötelező "sakkpartimra" siettem.(#21770) Janaboy
+1[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz z123456789 #21774 üzenetére
A "gigasmiley" egy sima nevető smiley volt, amire azt hittem egyszerűen csak örülsz, hogy megvan. Amúgy meg persze, hogy nem kell beszámolnod, csak kiváncsi voltam az elejétől fogva, hogy mennyibe lesz egy ilyen csere, és mire cseréled egyáltalán.
De akkor én én ki is szálltam az érdeklődésből, sok szerencsét a továbbiakhoz!Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Janaboy
Topikgazda
-
gabika1969
aktív tag
válasz Janaboy #21776 üzenetére
Elég volt megint csak egy napot kimaradnom, és majdnem lemaradtam. A szemem kifolyik annyi hozzászólás van. Mire elolvastam mindet arra jutottam, én is azt javallanám, mint Te. Egy próbát megérne. Ez a Pio azért még is csak egy szörnyeteg! Meg aztán megmaradna egy csomó lé.
A HD hangokról meg azért tényleg kár lenne lemaradni. z123456789-nek meg most már naplót kell vezetnie, annyi infoval, képpel tartozik nekünk!! A végeredményre nagyon kíváncsi vagyok.Üdv Mindenkinek!
-
gabika1969
aktív tag
válasz z123456789 #21774 üzenetére
Most milyen fasza lenne, ha a rendszerváltás korát élnénk, bár nem tudom ki hány éves. Én sajnos bőven benne voltam akkor a korban. Szóval mivel közel vagy csak kiugranál Bécsbe és egy fasza 3D (amiről akkor a Francik se tudták mi az) erősítő mellé feltehetnél egy fagyasztót is a tetőcsomagtartóra, ami meg nekem jönne jól és feladat megoldva! Na?
[ Szerkesztve ]
Üdv Mindenkinek!
-
Janaboy
Topikgazda
-
Norbi 72
veterán
válasz gabika1969 #21779 üzenetére
Mi anno nem fagyasztót,hanem 2 TV-t hoztunk,egy kicsi Sony-t nekem,és egy nagyobb Panát a nappaliba.
-
T1m3l3ss
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Rolling shutter (?) jelenséget (egy éles csík két részre "vágja" a képet, leginkább a gyors jeleneteknél) tapasztalok a projectoromnál (epson eh-tw6000), amit vásároltam, kb. minden film lejátszásánál (legyen az minőségét tekintve sd, full hd). A laptopom (i7 4600, 8gb) display porttal rendelkezik, így display port-hdmi kábellel oldottam meg a jelátvitelt, az oprendszer windows 7, a lejátszó pedig vlc media player. A laptop kijelzőjén viszont nem láttam jelét ennek. Ez minek köszönhető?
[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
válasz Norbi 72 #21778 üzenetére
(#21778) Norbi 72
Hétvégén megyek meghallgatom azt a Marantz-ot. És meglátjuk.
Nem hagyom magam! Illetve ahogy már több helyen is kitárgyaltuk, nem csak a 3D lesz plusz remélhetőleg abban a vasban, így meg már meggyőzőbb még is csak.(#21779) gabika1969
Lesznek képek, meg minden, majd győzzétek csak elolvasni.
Most pont Bécsben vagyok, milyen fagyasztó kell, merre laksz, hétvégén úgy is át kell szelnem az országot.
A Pio-tól nem válok meg amíg nem üzembiztos az utód. Kötődöm hozzá. De ilyen kötögetéseket tényleg nem akarok. Nekem az macera. Még egy porosodó valami.[ Szerkesztve ]
-
Bobolit
aktív tag
Mivel Norbi megszólta a Genius erőlködőmet, ezért befigyelt egy ilyen
Természetesen a hangfalak maradtak a brutális Genius szettből, de tuningoltam, lefújtam őket feketére -
gabika1969
aktív tag
válasz Norbi 72 #21782 üzenetére
TV-t! Na ne!...Nekünk itt a viharsarokban meg maradt az AMO szappan hordás Aradra és hozhattunk helyette forrasztó pákát, meg állítható villanykapcsolót azt slussz!
z123456789[/B:
(B)(B)Hozhatod, várom. Olyat szeretnék amiből ilyen kis jégkristályok jönnek a fröccs mellé!
Egyébként azért én sem örülök, ha újabb pórfogót kell elviselnem, csak sajnálom a gépedet.(/B)(/B)
Nem bírom ezt a félkövér beállítást levenni a szövegről, bocs[ Szerkesztve ]
Üdv Mindenkinek!
-
GmS
csendes tag
-
z123456789
addikt
válasz gabika1969 #21788 üzenetére
Ja, olyat még keresnem kell.
Ne is mond, nagyon a szívemhez nőt, még a csajom is kérdezte hogy "és a pioval mi lesz? "? -
z123456789
addikt
A 3D-vel kapcsolatban még azt szeretném megkérdezni hogy pl a Pacific Rim-nél (leragadtam ) azt vettem észre mikor levettem a szemüveget hogy a piros szín jelentősen több volt. Ahogy odanéztem a lencsére, akkor is látszott hogy több piros fény árad ki a gépből. Viszont szemüveggel teljesen tiszta színek voltak. Ez normális, vagy a film sajátossága lehetett az első negyed órában mondjuk? (Nem néztem végig 3D-ben)
-
_Smooth
senior tag
válasz z123456789 #21794 üzenetére
Én is erősebb vöröset tapasztaltam valami afrikás IMAX 3D film esetén, de csak szemüveg nélkül. A lencsén már nem jön tovább, ott rendben voltak a színek
# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
Norbi 72
veterán
válasz z123456789 #21794 üzenetére
Igen,normális.
-
z123456789
addikt
(#21795) _Smooth
(#21796) Norbi 72
Szuper, köszi srácok!
Csodálkozom hogy végre valami nálam is jól működik. -
_Smooth
senior tag
válasz z123456789 #21797 üzenetére
Vagy mindenkinél rosszul... ;D
# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
Bobolit
aktív tag
Nem akarok nagyon hülyének tűnni - pedig annak fogok - de Openelec/Kodi-ban hova a vérbe költözött az automatikus freki egyeztetés? Régen a Playback menü alatt volt, de ott most nyoma sincs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja