Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap megvettem végre a Dell U2312HM monitort, ez az első IPS monitorom. Három kérdésem lenne.
Egyrészt tetszenek a gyári Preset-ek, de azért lehet hogy hozzányúlnék manuálisan. Olvastam hogy itt ott kínálnak kalibrálási szolgáltatást, szóval gondolom van rá mód. Tudom hogy panelfüggő, és monitora válogatja, de van valamilyen közös gyűjtő arról hogy ki milyen beállításokkal használja a monitort, mik a legajánlottabb konfigurációk? Pl a fekete színnel valamit jó lenne nálam állítani, eléggé világosak.
Aztán, úgy vettem észre hogy az összes preset a Standard-on kívül dinamikus kontrasztot használ, ennek mennyi értelme van ennél a monitornál? Régebben semmi értelme nem volt, nem tudom azóta fejlődött-e annyit a technika hogy érdemes legyen használni.
Végül, szeretném rákötni a monitorra egyszerre a PC-t és a PS3-at, ezért valamelyiket a Displayport csatiba kéne dugnom. Azt hittem könyebb eset lesz kábelt találni hozzá, de nem nagyon találtam se dvi-dp, és hdmi-dp kábelt, csak gagyinak tűnő átalakítókat. Ez tényleg ennyire ritkaság, vagy van valami megoldás rá?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Építő/felújító topik
- Asszociációs játék. :)
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Fegyver topic
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- LG-27UP85NP 27 inch / UHD 4K monitor / IPS / VESA DisplayHDR 400 / USB Type-C / FreeSync
- Acer CB342CK 34 inch UW-QHD / IPS / 75 Hz / Freesync / 1 MS / Kibontott
- Samsung S22E450 monitor
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 19"-24"-os monitorok nagy választékban számlával, garanciával! Dell, HP, Samsung, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest