Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maotun
őstag
itt a forumon kaptam a tippet és nagyon
[jónak tűnik]
picit drága 100k
játékra jó lenne?
van ebben az árfekvésbe alternativája egy 27" ips monitornak? -
kukulec
őstag
erről mit tudtok mondani? (olvasok teszteket, de az itteni vélemények érdekelnek) [link]
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
titán
válasz atomanti19 #38804 üzenetére
Á, dehogy, az a maximális, normális használatban 20W körül fogyaszt egy ilyen monitor.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
senior tag
Sziasztok!
Kolléganőm szeretne maguknak venni egy 27"-os monitort 100e alatt,így javasoltam neki a Dell P2714H-t!
Esetleg erről a monitorról létezik már teszt? -
old_artist
addikt
válasz Howkeddlee #38806 üzenetére
Üdv!
Még nem olvasható a neten hiteles teszt a monitorról!
Egyébként 100e alatti 27"-os monitornak jót javasoltál. -
Maotun
őstag
válasz Howkeddlee #38806 üzenetére
[teszt a monitorról] mást én se találtam
Jó monitor ez! -
Assdak
őstag
Várható a Dell-től valami új 27" vagy fölötti monitor WQHD felbontással? A 2713 gagyi műanyag hatása nem tetszik, 2711 et garival már sehol nem találni, ezeknek az újaknak viszont tetszik a designe-ja.
-
nis.
csendes tag
sziasztok,
top top minőségű monitort szeretnék venni grafikai és video utómunkára, 3d animációra.
23-24 col alá és fölé nem mennék. (elsődlegesen eizo és nec, dell nem játszik)
a kérdés az, hogy mekkora válaszidővel para már mozgóképpel dolgozni? (60 fps alatt)
illetve aRGB-t kihasználja-e valaki aki nem csak fotózik? (nekem eddig nem kellett, de hátha én vagyok a gyík)
köszi -
tajcsi
őstag
1920*1200-as felbontású monitoron mennyire lesz csúnya egy fullHD film, vagy játék? Mostmár nagyon kellene egy monitor, de nem látom értelmét egy 27" 1440p monitornak, én szinte alig láttam különbséget a játékokban így a jutubon...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
nis.
csendes tag
válasz tajcsi #38811 üzenetére
nagy valószínűséggel a monitor menüjében át tudod csapatni az arányt 16:9-re bármikor (ilyenkor kihasználatlanul marad a plusz felület) vagy játékfüggő, de ott is lehet állítani 16:10-re. én filmet 16:9en nézek, ha arra csinálták, a plusz felület pedig jól jön munkánál.
-
-
g8keepr
csendes tag
Sziasztok,
P2414H és U2312 közül melyiket ajánljátok? Illustrator, InDesign, és MMO a napi használat.Köszi!
-
-
-
sixpak
nagyúr
válasz Casanova* #38818 üzenetére
Igen, 24-es. Én egy Samsung 23-as tv tunerest cseréltem erre. A különbség óriási.
Eddig nem is nagyon használtam háttérképeket, de az új monitoron annyira jól néznek ki a saját képeim, hogy minden nap másikat rakok ki.
Egy kép (főleg egy telefonnal készült) nem adja vissza igazán a monitor színeit, de azért csináltam egyet az előbb.A legfurcsább számomra a nagyon széles betekintési szög, főleg az előző monitor után:
A feketéjéről nem tudok érdemben nyilatkozni, mivel filmet még nem néztem rajt és szerintem nem is fogok, de gondolom azt ott lehet tesztelni a legjobban.
De az összhatás mindenképpen kiváló.A legtöbbet játszok rajt, most épp a Battlefield 4 betáját és nagyon kellemeset csalódtam, mivel semmiféle hátrányát nem tapasztaltam a másfajta technológiának játék közben.
A másik, amire sokat használom, a fotóim restaurálása, szerkesztése, nézegetése. És olyan jól néznek ki rajt a képek, hogy nem bírom megunni.
Azt hiszem ennyi.
szerk:. most nézem, a második kép nagyon életlen, de hát telefonnal fotózni, sötétben.......
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Casanova*
veterán
válasz sixpak #38819 üzenetére
királyság! nagyon szép a háttérkép,bejövős a monitor. sokat agyalok melyiket vegyem U2212HM vagy P2214H monitort.
pénteken lesz magyar teszt a P monitorról. kíváncsian várom. köszi a hasznos kis infót,képeket![ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
g8keepr
csendes tag
-
JackFeryll
őstag
Kíváncsi vagyok milyen ez a Professional család az (olcsó) ultrasharphoz képest. Ez már nem e-ips hanem AH ips panelt kapott.
(#38811) tajcsi Most egy U2412HM-et használok. (most csak egy monitorom van, de muszáj lesz még egy ilyesmit venni mellé)
Munkára nagyon sokat számít az, hogy 1200pixel magas nem 1080. A filmek teljesen nézhetőek 1080p-ben van két vékony sáv alul-felül nem zavaró abszolút.[ Szerkesztve ]
-
Shad0wking
csendes tag
Üdv! Egy Dell S2340L monitort szeretnék venni. Tud valaki olyan helyet, ahol beszámítanak vásárlásnál egy LG L1942S monitort (garija egy éve lejárt, amúgy jó állapotú)?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Shad0wking
-
tajcsi
őstag
válasz JackFeryll #38822 üzenetére
U2711 tetszik, láttam is az aprón, de szerintem 100 rongy sok érte, főleg mert se gari se tartozék nem jár hozzá...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
jim bcs
nagyúr
válasz Shad0wking #38823 üzenetére
nem nemigazán van olyan bolt aki beszámítja, add el előbb itt a PH-n az LG-t és utána tudod megvenni a Dell-t
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Zola007
veterán
PWM ügyben kérdezném a hozzáértőket, hogy az alábbi lista helyes-e, mert nem találtam mindenre egyértelmű infót.
u2312HM (6-os revtől mentes ?)
u2412m (nem)
p2314h (nem)
p2414h (nem)
IPS231P-BN (?)
23EA63V-P (igen, 220hz)
ZR2330w (igen, 260hz)Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
Hello!
El kellene döntenem egy kérdést:
Kell nekem 24 colos monitornál a forgathatóság?Elsőre azt gondoltam hogy kellhet, de jobban meggondolva minek hiszen kb. két egymás mellett álló a4-es lapnyi hely van.
Jól gondolom?Akinek forgatható 24-es van az forgat, ill akinek sima van az fogatna ha lehetne?
[ Szerkesztve ]
-
JackFeryll
őstag
-
p_adam
addikt
Hi All,
Annyi volna a kérdésem (elnézést ha már volt) hogy mi a legcélszerűbb módja a P2414H és a laptop összekötésének ha csak HDMI kimenet van rajta (displayport v. dvi, kábel v. adapter)? Előre is köszi.
Nagyon tetszik a monitor, kár hogy ezt az egy dolgot csak kihagyták bosszantásként de még így is nagyon jónak tűnik. -
Sonic*
aktív tag
Sziasztok! 30k alatt milyen monitort ajánlotok?
Majd kiderül..vagy beborul!
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Nem találtam jobb topicot.
Érdekelne, hogy kb. mennyit lehet elkérni egy 5 éves EIZO S2231 -ért. -
deja vu
addikt
Szia!
Offba teszem mert nem vagyok szakértő. Gondolom te valami nagy összeget akarnál érte elkérni(100 ropi ), amit nem ér meg, mivel lejárt már a híresen hosszú eizo garancia is, és új korában is 135 ezerért osztogatták. A hasonló kaliberű Hp lp2275-nél nyilván többet ér, eztet ~35 körül osztják. Pár napja láttam egy a tiednél komolyabb hp lp2475-t wcg moncsit 41 ropiért, gondolkoztam is, hogy ilyen olcsón le kéne rá csapni. Majd az okosok megmondják neked mennyit ér, az eizo név biztos sokat dob rajta.Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
atish15
aktív tag
Azt a boltban meg tudják mondani vagy honnan derül ki hogy a Dell U2312hm monitor rev06 vagy mennyi?
-
törölt tag
Ha display portos a monitor, arra gond nélkül rá lehet dugni átalakítóval hdmi-s akármit, pl. pc-t, ps3-at?
Van valakinek tapasztalata ez ügyben?Mintha úgy láttam volna hogy display port - dvi átalakító valamelyik irányba elektronikás, és ennek nem nagyon örülnék, jobb ha csak csatlakozó átalakító van.
[ Szerkesztve ]
-
deja vu
addikt
Én is ennyit mondtam volna a neve miatt, de mint mondtam az én szavam nem mérvadó.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
atish15
aktív tag
válasz stranger28 #38845 üzenetére
Köszönöm.
-
zsolabacsi
tag
garanciával használtan ... szóval ahogy már előtte valaki belőtte azbiza kb.40e
[ Szerkesztve ]
-
KillArmy
tag
Hali!
Hosszútávon szerintetek egy 24"-os monitor lehet káros/egészségtelen/fárasztó olyan 65-70 centiről nézve? Van erre valami érték megadva?
Köszi -
stranger28
addikt
válasz KillArmy #38849 üzenetére
Topik címét olvasd már fel nekem hangosan, kérlek.
65-70 szerintem ideális; ha pihentetsz óránként, este háttérfényt használsz, megfelelő fényerő, ésatöbbi, akkor nem kéne érdemben károsodnia a szemednek. Meg ugye üljél normálisan előtte, és akkor kripli sem leszel hosszútávon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- LG-27UP85NP 27 inch / UHD 4K monitor / IPS / VESA DisplayHDR 400 / USB Type-C / FreeSync
- Acer CB342CK 34 inch UW-QHD / IPS / 75 Hz / Freesync / 1 MS / Kibontott
- Samsung S22E450 monitor
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 19"-24"-os monitorok nagy választékban számlával, garanciával! Dell, HP, Samsung, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest