Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
Én csak a tapasztalataimat írom le:
A régebbi (most tartalék) monitorom (Acer 18,5") minden szempontból alúlmúlt eddig bármit (betekintési szöge botrányosan rossz volt, veszett erős háttérvilágítás- ingyen volt-ajándék lónak ne nézd a fogát), ezért eldöntöttem, hogy kicserélem. Bár elég lett volna nekem egy 20"-es 1680x1050 felbontással, de itt meggyőztek, hogy TN panelt, pláne annyiért ne vegyek. A picivel is nagyobb monitorok (22") már eleve full hd (1920x1080) felbontással mennek, így először videokártyát néztem ki magamnak, ami a körülmények szerencsés kimenetele (volt rá pénz) miatt elég erős lett (HD7850 2GB). Hosszas hezitálás után végül a Dell U2212HM mellett dönöttem, amit nem bántam meg, mert az eddig látott monitorok mellett prémiumnak tűnik, bár nem az.
A színei gyönyörűek és ami a legfontosabb játékoknál sem tapsztalok problémát (elhúzás meg hasonlók). S full HD felbontás és kisebb pixelek miatt a vetűk nem tűnnek "szőrösnek". Persze a betűméreteket minden programban növelni kell, különben nagyon apró.) Másik hátránya, hogy nem automatikusan állítja a képarányt, ezt nekem kell menüben (pedig ezt a kis Acer is tudta).
Szóval aki játszani akar akár FPS-sel is, annak szerintem megfelelő. Én Far Cry 3-at próbáltam ki, de most full HD-n HD textúrákkal nyomom a Morrowindet.A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Automata kávégépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Windows 10
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs