Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55387) Neck válasza Speeedfire (#55380) üzenetére


Neck
veterán

Mint kb minden újabb gép.

Az egy régi konstrukció, de ezt már a legutóbb is leírtuk, amikor az A7II mellé kerestél másodvázat. Az a probléma, hogy az A7II fókusz képességeiből indulsz ki, amikor leírod a Sony-t, miközben az A6400 fókuszsebessége és pontossága meg az MFT vázak fókuszát "húgyozza" körbe.

Egyébként az 50 f1.8 fókusza minden vázon rossz lesz, az egyik leggyengébb natív Sony FE üveg minden szempontból. A Samyang obikról meg sok jót el lehet mondani, de natív fókuszsebességed nem lesz. Mondjuk egy Sony 85 f1.8-al már inkább, ott nem az obi, hanem a váz lesz a szűk keresztmetszet.

[ Szerkesztve ]

An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.