Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52887) Ðávid


Ðávid
aktív tag

Sziasztok!

Nagyjából egy évvel ezelőtt kértem tőletek segítséget gépvásárlás ügyében. Akkor végül egy D90-et vettem, mert először látni akartam, hogy megy nekem komolyabb géppel a fotózás. A fő cél továbbra is madarak fényképezése. Elkezdtem gondolkozni azon, hogy egy tükörnélkülit szerezzek be, mert sok esetben megzavarja a madarakat a D90 hangja.
A Nikon F bajonettes objektíveket viszont szeretném megtartani. Egyszer olvastam valahol róla, hogy léltezik adapter aminek segítségével másik foglalatra is fel lehet tenni őket. Beszereznék egy ilyet és akkor elég csak egy MILC vázat vennem. Használtan vennék egyet a Hardverapróról. A keret 50 ezer Ft. Létezik ennyiért olyan, amit érdemes megvenni?

Szerk.: Nézőkét szeretnék, nem az LCD-t akarom használni.

Előre is köszönöm a segítő válaszokat! :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.