Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21788) Byk01 válasza Kija (#21786) üzenetére


Byk01
senior tag

Azt ugye tudod, hogy a legjobbat akkor választanád, ha használt gépet vennél? Tudom, hogy leírtad, hogy mindenképp újat akarsz, de ha ennek csak annyi oka van, hogy ezt szeretnéd (azaz nem ingyenhitel, vagy számla miatt kell az új), gondold át még egyszer. Ezért a pénzért sokkal jobb gépet kaphatsz, mint egy teljesen fapados belépő gép.

Egyébként az alapján, hogy csak családi és kirándulós gépnek vennéd, én azt mondanám, hogy MILC-et vegyél (azaz, ha biztos vagy, hogy NX2000 vagy A-58), akkor a Samut. Ha nem vagy legalább egy kicsit megszállott, akkor sokszor maradna otthon Sony a mérete és a súlya miatt. Képminőségben nem hiszem, hogy sok különbséget látnál, és ha a Samsung fogásával nincs bajod, szerintem (!!!) gyakrabban és szívesebben használod majd.

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.