Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16491) Stauffenberg válasza Freddy76 (#16489) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Én csak nem értem, hogy miért olyan nehéz felfognia sok embernek egy olyan egyszerű tényt, hogy mindenkinek mások az igényei meg az ízlése. Zene, film, divat... minden téren megy folyton a marakodás amikor valaki előáll azzal, hogy kiszarta a spanyolviaszt és tessék mindenkinek elfogadni, hogy csak neki, egyedül neki és senki másnak nem lehet igaza.

Magamnak is vennék digit FF gépet, mert én is jobban preferálom azt a formátumot (a középformátumot meg jobban). Szeretem a szűk mélységélességet, na. De inkább kompromisszumot kötök, mert a kompaktság is fontos. Full Frame MILC még nincs, de ha lesz, az is bitang drágán. Így marad az, hogy a Fujifilm X rendszerére spórolva dobálom az aprót a malacperselybe. De ha a következő Canon EOS M gép már valami élhető AF rendszert mutat fel és a kiváló 22mm f/2 mellé jön egy portré üveg is, akkor simán elképzelhetőnek tartom azt is, már csak a videója miatt is amiben a Fuji kicsit sem remekel (finoman szólva).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.