Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13091) agabe válasza MC Pite (#13084) üzenetére


agabe
addikt

Megvan a triopo...ennek is lezeres a segedfenye, hasonlo mint a 468 II-e, csak kicsit felre hord ez a peldany (balra)...majd megnezem mennyire lehet ezt orvosolni hazilag esetleg (elolrol nem megy, mert a voros muanyag mogott a fenykibocsato resz a muanyga haz masik oldalarol van rogzitve), de feltetelezem ez ilyen negyed aru kinai cuccoknal siman elofordul ( a tobbi resze jol mukszik, igaz csak 2.8-as fenyertekig megy le ami az 1.8-as obihoz sok, de siman megoldhato a dolog)...most nem tudom rendeljek-e yongnou-t, mert a slave mod jelenleg nem hianyzik.
Mindenesetre ujbol koszi a tanacsokat mindenkinek. Kovetkezo szintnel majd biztos ujra erdeklodni fogok, de az mar canon d70-es, vagy hasonlo lesz...talan ev vegen, mert igazi elorelepest minden tekintetben azon a szinten gondolok (persze van meg a nikon d5000 es a canon d70 szintje kozott is par gep ...de az nem akkora ugras ami miatt mondjuk dupla penzt adnek ki. Inkabb tobbet, inkabb kicsit kesobb, de azt majd jobban tudom ertekelni), persze majd kiderul mennyire kap el a hev, addig meg olvasgatom majd neha a topikot :))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.