Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11805) madgie válasza MC Pite (#11803) üzenetére


madgie
titán

Túl sok mindent akarsz, azonnal. Az első bridge gépemnél én is így voltam, valamennyire a másodiknál is, aztán szép lassan letisztult az, hogy nem kell nekem mindig minden gyújtótávolság. Tavalyelőtt elmentem például úgy Szlovákiába, hogy csak egy szem 20/1.7 volt nálam (ekv 40mm). Készítettem portét, tájképet, panorámát, egy percre nem éreztem azt, hogy korlátozna. Ha egy (két) fix van nálad, megtanulsz úgy gondolkodni, hogy adott látószöggel láss, ne csak tekerd mindenfelé a zoomgyűrűt oszt majd csak lesz valami.

Mondjuk most egy ideje pont nem megy a fotózás, de ez nem a fixek miatt van, egyszerűen periódusok vannak az ember életében, most nem megy oszt kész.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.