Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11803) MC Pite válasza madgie (#11802) üzenetére


MC Pite
veterán

Oké, de ha kétszázat dobunk rá akkor is, banyek. Ha háromszázat, akkor már kb ott tartunk. Akkor mi a gyíknak van G10 (illetve nincs), vagy miért nincs utódja, vagy sima 4/3ról/aps-c-ről miért nem hagyják el a tükröt már egyre több gépnél(samut leszámítva nem is rémlik hogy láttam).
Az jó hogy 120-140ből 18-200as, videós tükrösök kelletik magukat, lehet hogy inkább egyszer a mostani mellé bevásárolok egy olyat próbára és meglátjuk.
Leültem, majd 3 év múlva visszanézek :R

szerk: Ó, nem azért akarok én jobbra váltani meg olyan übercsúcs a mostani bridgem :)
De szokásaimhoz 18-200 környéki gyutáv kéne, és cserélgetés nélkül. Mellesleg a korábbi össze hasonlítások alkalmával persze hogy volt különbség a nagyobb szenzorosok javára, de messze nem annyi mint amit vártam/mondtak (amire jellemzően az volt a reakció, hogy jaaa, hát nem a kitobival/sigma/tamronnal kéne nézni - b+, de ha max arra van pénzem?)

5-6 gépnél sem tudtam megszokni a obicserét, és nem is akarom. 1-2 másodperc múlva lehet hogy a madár helyett a bogarat, a króm alkatrész helyett egy füstölő autót, egy virág dísz helyett két táncoló kisgyereket ésatöbbiésatöbbi szeretnék fényképezni. Veled nem szokott ilyen lenni, hogy felnézel a keresőből, és húúú, ezt le kéne kapni, de hát ez ezzel nem fog menni. Nyilván hozzá lehet valamennyire szokni, de nyilván azért vannak az utazózoomok, mert vannak emberek akik nem szeretnének :).

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.