Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Ozsi009 #78899 üzenetére
Xperia M4 Aqua: erősebb hardver, magasabb ppi érték, vízállóság
Honor 4X: nagyobb kijelző
Komolyabb játékra az M4 Aqua jobb szerintem, belső tárhelyben meg mindkettő gyenge. Lehet le se fogod tudni tölteni azokat a komolyabb játékokat. Ha rootolsz akkor persze minden megoldható.
-
Ájvé
veterán
válasz n.andras74 #78898 üzenetére
Xiaomi Redmi 1S droid vonalon.
-
Devas
őstag
válasz n.andras74 #78898 üzenetére
Moto E 2nd gen LTE.
Magyar nyelvet nem tartalmaz.Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
lesliefox
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy melyik telefon éri meg jobban hosszútávon támogatottság és frissítés szinten is.
Huawei Ascend Mate 7
vagy
LG G3 16 GBTelenornál vásárolnám a Mate 7 től elriaszt hogy nagy, viszont a G3 tól pedig az, hogy sokat akadozik elvileg.Nem tudom, hogy ez a Lollipop megjelenése után javult-e vagy sem, vagy ezek az akadások túl hypeoltak és nem annyira észrevehetőek?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
betonfelhő
tag
Max 35 000 környékén keresek új telefont. Kártya függetlent, lehetőleg dual SIM-es. Használnám internetezésre is, de elsősorban a különböző kommunikációs appok (facebook, skype, viber) és a telefonálás, sms lenne az elsődleges.
Jó lenne a minél hosszabb üzemidő és az, hogy a fentebb említett appok értelmesen fussanak, komolyabb akadások nélkül. Nem kell, hogy szélsebesen süvítsen.
Ha jól gondolom az olcsóbb kínai telefonok közül kellene válogatnom, mint a ZTE például. Nekem nem számít a neve és még a kinézete sem, csak működjön, ne essen szét és ne merüljön le túl hamar. -
Ájvé
veterán
válasz betonfelhő #78905 üzenetére
Xiaomi Redmi 1S a mall.hu-ról.
(#78906) Ozsi009:
Lenovo P70[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Redmi Note 4G-t szeretném "kisebbre" cserélni, de a tudásból nem engednék. Redmi 2 2/16 jó választás lenne? Sajnos még nem volt a kezembe így nem tudom, hogy milyen a Note 4G-hez képest.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
válasz blakey #78909 üzenetére
Parancsolj, méret összehasonlítás.
-
CorsairS
csendes tag
Hello
Strapa telefonok közül manapság melyiket ajánlanátok? Olyan max 55-60k körül lenne rá keret, és eddigi butatelefon lenne lecserélve, viszont tényleg fontos, hogy bírja a gyűrődést. És fontos a magyar beszerzés is, szal lehetőleg lehessen kapni itthon boltban
Doogee TITAN 2-t néztük eddig, bár nekem fura, hogy nem gorilla glassos.
-
blakey
titán
válasz #03372544 #78910 üzenetére
Redmi Note 4G vs. Redmi 2 2/16 érdekel és nem is a méret hanem a tudás, a méret egyértelmű.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
Különben nem hiszem, hogy annyira sok embernek jelentene problémát a 4G hiánya. Nem sok ember néz HD minőségű streamelt videókat vagy folytat videokonferenciát.Azok nem ilyen készüléket fognak venni . Én is városban lakom és jelenleg a 4G egyszerűen nem az igazi ,át is szoktam állítani fix 3G-re Például a Honor 4C is tud HSPA 42.2/5.76 Mbps sebességet. Persze a 4G a jövő és az ember előre nézve vesz készüléket. . Minden esetre jó lenne ha a tesztekben erre is kitérnének a jövőben.
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #78915 üzenetére
Persze evvel tisztában vagyok azért is írtam amit írtam, de ez nem azt jelenti, hogy le fogják kapcsolni a jelenlegi meglévő tornyokat. Azért 4G a 4G mert gyors . a 3G sebesség többszöröse adatátvitel szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
krumpli hejj
újonc
Sziasztok lenovo s60on gondolkodom , valaki tud róla véleményt mondani akinek esetleg ilyen készüléke van?
vagy aki ebben a kategóriában tud mondani jobbat. előre is köszi. -
szori
tag
Sziasztok!
Milyen okostelefonok vannak, melyek az átlagosnál jobb üzemidővel bírnak? 60 ezer körül költenék telefonra
-
csonka
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy telefont vásárolni, ami jó fényképezővel rendelkezik, gyors internetet tud, egy kártya elég bele és kártyafüggetlen. Ja, a lényeg, hogy kb 40E lehet a vége.
Tudtok ilyent, ilyeneket ajánlani?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz krumpli hejj #78917 üzenetére
Én a P70-et jobban ajánlanám. [link]
Hw-esen nagyon nagy a difi árban meg ahogy nézem majdnem egy árban vannak.
Kollégámnak van neki nagyon bevált, aksiban 4000mah meg nem kevés, van mobilarenas teszt is róla.[ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
Ezek közül melyik a jobb?
Sony xperia z3, lg g4, asus zenfone 2, iphone 6, samsung galaxy s6SC: Herczku_Death
-
legenda
-
F-ECT$
titán
Feleségemnek keresek telefont:
- Árkategória: 50-60e Ft körül.
- Használt vagy új: Új.
- Hol vennéd meg? Független vagy szolgáltatós is szóba jöhet 4-5e Ft-os díjcsomaggal.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Kb 2 évet kellene kibírnia.
- Mire használnád? Telefonálás, SMS, email, navigáció, net ritkán, fényképezés, minimális videózás, rádiózás. Játék nem lesz.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android a preferált, mert eddig is ilyen volt.
- Milyen kialakítású telefont keresel? Normál tepsi.-Mire szeretnéd használni, mi a fontos? Nincs gyártó preferencia, de olyat keresek, aminek viszonylag normális a szervize. Felbontásból elég a 720p (akár kisebb is), méret 4.5-5.5 col. Bővítőkártyahely nem kell, olyan 4-5 Gb szabad hely kb elég. 1 napot bírjon ki 2-3 óra intenzív használat mellett is.
Nekem elsőre a csúcstelefonok kistesói jutottak eszembe: G2 mini, G3S, S5 mini, de még nem néztem utána, hogy ezekben minden van-e, ami kell, illetve más ötletet is szívesen fogadok.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
törölt tag
a fiam innét venne i6 telefont
mi a tapasztalat erről a boltról? -
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #78927 üzenetére
a gyártói 0% is jó?
-
MODERÁTOR
-
addikt
Sziasztok!
Most vettem egy Lumia 635-öt (ezt a verziót) a Telekomnál és sajnos csak 512MB RAM van benne. Sokan mondtátok, hogy a Telekom csak 1 GB RAM-mal szerelt változatokat árul, sajnos ez tévesnek bizonyult.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
addikt
válasz Viktor0610 #78933 üzenetére
Nagy különbség van az 512MB-os és 1GB-os verzió között? Nem nekem lesz, hanem egy ismerősnek, aki nem annyira ért az okostelefonokhoz.
(#78934) CineDOG1: az a helyzet, hogy a Telekom nem írja a készülék jellemzőinél a memória méretét (gondolom nem véletlenül ), így szerintem azért van ez a típus 25k-ra leakciózva, mert a herélt típus...
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
válasz Superhun #78935 üzenetére
Passzolom, nem volt annyi időre kezemben wp-s készülék, hogy ezt meg tudjam ítélni.
A hozzászólásokat böngészve netezéskor jó a nagyobb RAM, illetve akkor, ha több mindent futtatsz egyszerre, kevésbé tölt újra.
Szerintem, annak, "aki nem annyira ért az okostelefonokhoz", bőven jó lesz a kisebb memóriás is.Xiaomi 13T
-
ADAM1337
nagyúr
válasz afrojack1 #78922 üzenetére
Mi a fő felhasználás, illetve mit használtál előtte os ?
Személyes véleményem.
G4-et venném bordó bőr hátlappal, de ez én vagyok.
Z3-mat nem vennék már, akkor z3+ vagy várnék a Z4-re.
Galaxy S6 hát az amoled király, de az a kamera dudor borzasztó, engem zavarna.
Iphone 6 nekem spec nem jön be az ios, a körbe megyünk dolgos megoldások. -
addikt
Igen én is láttam a 30k-s verziót, de bíztam abban, hogy a 25k-s is 1GB-os lesz. Sajnos nem így történt... Az a baj, hogy 30k már sok lenne annak, akinek veszem, a 25k-t is éppen hogy ki tudta fizetni. Szóval ha azt mondjátok, hogy meg lehet lenni 512MB RAM-mal is, akkor inkább hagynám a fenébe a dolgot...
-
DS39
nagyúr
válasz Superhun #78940 üzenetére
számomra megérné az 5k-t a plusz ram, de ha csak átlag usernek lesz, valószínűleg el lesz vele így is.
itt a kérdés, majd a wp10-essel lesz, ezt max a topicjában tudod megkérdezni, hogy muzsikál vele - a teszt verzió - mert bármennyire is mondta a MS hogy ők jól optimalizálnak a leggyengébb vasra is, szvsz nem véletlen, hogy a függetlenül legolcsóbb MS névvel kiadott ketyerébe is 1GB RAM került, mint olyan teló (Lumia 435), ami tuti megkapja a wp10-et[ Szerkesztve ]
-
-
BenHans
addikt
Ha saját célra lenne én is kifizetném a felárat az 1GB-os verzióért...
Amúgy 72 órán belül elállhatsz a vásárlástól személyes vásárlás esetén is, míg online vásárlás esetén 14 naptári napot ír a törvény. Indoklás nem szükséges.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
kolosanyi
veterán
Sziasztok!
Biztos, hogy volt már téma, elnézést kérek, de nem olvastam vissza. Melyik telefon ajánlott most max 60-70 ezer forintért? Amit elvárok a telefontól, hogy stabilan, gyorsan működjön, ne akadozzon össze-vissza, normális legyen rajta a multitask (tehát lehetőleg ne zabálja fel a rendszer a RAM-ot), illetve képes legyen jó fotókat lőni nappal és rosszabb fényviszonyok között. Az új telefonokat nézegetve arra a következtetésre jutottam, hogy ilyen áron csak kínai telefonok vannak, amikkel nincs jó tapasztalatom, de adnék esetlegesen még egy esélyt, viszont tényleg olyat szeretnék, ami out of the box működik minden kókányolás nélkül. Zárójelben megjegyzem, hogy 2,5 év WP használat után váltok más platformra, mert az idegeimre megy már lassan az, hogy mindig mindenre várni kell, a gyári funkciók meg nem úgy működnek, ahogy azt elvárná az ember.
Nézegettem a Honor 4C-t, edigitalnál egész jó áron van és ígéretesnek tűnik, viszont tesztet nem nagyon találtam róla. Erről tudtok esetleg valamit? Szoftveresen milyenek a Huawei/Honor telefonok? Fontos lenne a GPS is.
A "nagyobb" gyártóknál úgy látom, hogy 100 ezer alatt nem igazán lehet kapni értelmes telefont, esetleg előző generációsat használtan. Érdemes inkább rászánni a pénzt és venni egy nevesebb gyártótól készüléket, vagy a normálisabb kínaiak (Honor, Lenovo, Xiaomi stb) is hozzák már ezt az "out of the box" szintet?
Illetve még egy kérdés (bár sejtem a választ). A Telekom nagyon szórja kifelé az i4S-t, i5C-t, nyomott áron elvihetők és elvileg mindkettő megkapja az iOS9-et. A probléma csak a 8 giga tárhely, ami szerintem édeskevés. Gondolom nem érdemes ezzel foglalkozni...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest