- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Shingen #134621 üzenetére
Itt azt írják QC3-as. Hivatalos oldalon csak QC 2-t írnak, de az is valami. Itt is QC3-at írnak, szóval Global valószínűleg tudja.
-
Obyboy
addikt
válasz
Shingen #134523 üzenetére
Apósomnak 1 hete vettünk 3/32Gb Mi A2 Lit-ot az eustock-tól, 50+ korosztály számár szerintem maximálisan elég a tudása. Egy 50 ezres készüléknél nekem nem mindegy, hogy 10%-kal többet adok érte vagy sem. A honlap alapján az eustoc-nál is van 14 napos elállási jog és ugyan úgy 1 év gar van rá mint a hivatalos magyar xiaomi kereskedőtől vásároltra.
-
Mans20
addikt
válasz
Shingen #129340 üzenetére
Ezeket a tróger boltokat felejtsétek el. Ezektől érdemes. [Hol érdemes Huawei-t és Honort vásárolni?]
-
trebrona
nagyúr
válasz
Shingen #128178 üzenetére
Esetleg: Fotók, videók mobillal
-
Thomboy83
tag
válasz
Shingen #116291 üzenetére
Ki tudja ezt miként nézték. Tegnap ide bemásoltam a Huawei nyilatkozatát a Honor 8-al kapcsolatosan és valóban annyi. Fejnél 1,5 testnél 1,69 az érték. P9-re is ránézve a kézikönyvében a Huawei honlapján tényleg annyi.
Samsung oldalán is rákeresve is stimmel. Még párat leellenőriztem és stimmeltek.
Mondjuk egyik fórumozó társam ide délelőtt belinkelt egy oldalt a P8-ról azon is meglepődtem.
Páromnak P8 lite van és az is stimmelt és a P7-em is azonos értéket mutat az interneten leírtakkal és a kézikönyvében leírtakkal.Hozzá kell tennem nincs bajom a Huawei-el!!!!!!!
Csak feltűnt az érték amikor a specifikációkat néztem, ezért vetettem fel ezt a gondolatot mert klinikán dolgozok és betegre kapcsolt gépek vannak körülöttem. -
Thomboy83
tag
válasz
Shingen #116273 üzenetére
http://napidroid.hu/kiderult-melyik-idei-csucsmobil-a-legkevesbe-karos-az-egeszsegedre/
https://iport.hu/2016/12/09/mennyire-sugarzo-a-mobilod-most-megtudhatod/
http://www.telefonguru.hu/hir/Az_S7_edge_a_legegeszsegesebb_telefon_2016-11-28
https://fonebud.com/blogs/news/apple-iphone-and-huawei-contain-highest-sar-while-samsung-consists-lowest-sar-and-also-known-as-the-safest-smartphone
https://muditalab.com/top-10-smartphones-with-the-highest-and-lowest-radiation-f28e8f51c750
Radiation
You also should know that the SAR value of Honor 8 is extremely high with its 1.50 W/Kg (head). Although the WHO allowed up to 2.0, other organizations such as the Blue Angel set 0.6 w/kg as a max. This high value wonders even more as the Honor 6 Plus with 0.28 W/kg is amazingly low. The Huawei P9 is only marginally behind with 1.43 W/kg. In case you use your phone only view or via a Bluetooth headset, you don’t have to cacre about this issue. And if you primarily use your device for texting, mailing, gaming, surfing and so on – as it’s quite usual these days –, you don’t have to think about it either, as the radiation declines exponentially with the distance to the body. So only if you’re a chatterbox with the phone at your ear vor longer durations, this might affect your buying decision.
-
weres78
senior tag
válasz
Shingen #111483 üzenetére
Telenortól.
De ahogy nézegettem, nem olyan drága, mint amilyen minőségi. Ha a kezembe adja valaki és azt mondja a duplájába kerül, simán elhiszem neki. Ez az első olyan telefonom, amit előfizetés nélkül, kpra is kifizetnék. Egy százast simán megér, persze a többi telefont látva és megtapogatva mondom ezt, hosszútávú tapasztalatok nélkül... -
amol
addikt
válasz
Shingen #105247 üzenetére
Hátul. Ujjlenyomat olvasóra nincs szükségem, viszont a telefon többnyire az asztalon van, nem akarom csak azért felvenni, keresgélni a hátulján a gombot hogy aztán visszategyem tehát azok a modellek amik nem oldhatók az előlapon valamilyen megoldással nálam nem játszanak sajnos (oldalán sem). Tudom hogy az a trend hogy ha egyik van nincs a másik mert "sokat fogyaszt", de van aki mégis meg tudja oldani.
Eddig az S7 és az OP3 között gondolkoztam és bár az S7 nem független lenne afelé húztam a könnyebb beszerezhetőség/support/kiegészítők/qi/IP védelem és a kézhezállóbb méret miatt viszont a közelmúltban szívtam nem rootolt eszközről való mentéssel (Helium sem mentett alkalmazásadatot) így aztán root lett a vége de ez S7-nél nem jó ötlet. Ebből kifolyólag felmerül pár új kérdés.
-Ezek kitkat és régebbi droidok voltak, mm-nál működik már normálisan a fiókba mentés? Ezt jól csinálja az epül.
-Heliumon kívül lehet menteni mással is alkalmazásadatot root nélkül?
-Mit rootolhatok garanciavesztés nélkül?Tudom túl sok a paraméterem de a rá szánt összeg rugalmas. Megvárom a Pixel és az XZ árakat, ezekre kíváncsi vagyok. Z5 is tetszik de S7 áron adja a szolgáltatóm annyit meg nem hiszem hogy ér.
-
-
bl0ck
tag
válasz
Shingen #99067 üzenetére
Jó, igazából egyik sem díjazza, nem csak a felsoroltak ,kivéve a Cat, és munkás telefonnak szánt készülékek. De valamit kellene vennem, mert egy idegszálam van, és azon lavírozik a mostani már.
Persze nem úgy gondoltam ,hogy csöpög róla az olaj, de ha nem mosok kezet, csak megtörlöm pl, azt azért csak kibírja már, pl gázolaj amúgy is egy ideig vékony rétegben akkor is jelen van, ha megmosom. -
btudos
nagyúr
-
lezuvius
őstag
válasz
Shingen #98283 üzenetére
+ Mr.Rain
Megnezve a speckokat igencsak egyforma a ketto telefon. Kicsit olyan erzesem van, hogy a P8-ba beletettek egy Ujjlenyomatolvasot es nagyobb akkut, majd kiadtak P9 lite neven. (Meg az SoC is nagyon hasonlo, csak mas neven meg ujabb GPU-val) Ketto kozul a P9 lite-ot vennem de ~90e-ig inkabb valasztanam a G4/Nexus 5x duobol valamelyket.
-
MittuDomain_
őstag
-
hans989
tag
válasz
Shingen #97698 üzenetére
Teljesítményben hasonló készülékek, így egyikkel se jár rosszul. A Honor 7-ben kicsivel nagyobb akksi található, van benne ujjlenyomat olvasó is, és dual aktív sim-es, hogy ha ez számít.
megj:. A huawei-ből is van van dual sim-es verzió, ha ilyen fícsörre lenne szüksége -
holozis_HUN
addikt
válasz
Shingen #97692 üzenetére
Xperia Z3? Nem akármilyen kínai (nincs bajom a kínaiakkal). MM-ben nem tudom, hogy lehet-e még kapni. Bár a Z3-nak szerintem gyengébb a procija, de sokkal "elfogadottabb, ismertebb", mert Qualcomm. Újonnan 90k asszem. Kamera nem rossz benne, vízálló (bár nem kell mérget venni rá...) stereo előlapi hangszóró, illetve 3gb ram és jól is bánik vele. Üzemidő kiváló! Ja és még Android N preview is van rá, Marshmallow fut most nálam. Valszeg kap N-et is.
-
Tosee
őstag
válasz
Shingen #97693 üzenetére
Telekomtól ennyiért tudom elhozni...
Sikeresen megnéztem ma is a 3 készüléket, és a G5-öt sikerült kizárnom!
Tehát maradt az Samsung Galaxy S7 és a Huawei P9! Ahogy néztem mindkettő nagyon jó képeket csinál! Viszont a samsung drágábbra jönne ki, 160 ezer lenne! Kérdés, hogy megér-e ennyivel többet? -
Shingen
addikt
-
Kbali
nagyúr
válasz
Shingen #91526 üzenetére
Sajáthangszórós zenehallgatás miatt (mint látom, ez lenne a fő felhasználás és kritérium
), nem fog bejönni neki - erre mondjuk egy BoomSound-os HTC M8-9 lenne jó (igaz csak használtan fér bele).
Amúgy egy bármilyen kicsi BT-s hangfal kenterbe veri az összes beépített hangszórót. -
monti0222w
addikt
válasz
Shingen #88940 üzenetére
Ugyanolyan jók mint a Huawei-Honor nem kell tőlük félni A brandes kínai cég ők is! [Itt egy megbízható magyar bolt, garanciával.]
-
Ájvé
veterán
válasz
Shingen #84453 üzenetére
Ha csak utólag lett telepítve akkor egy gyári visszaállítás is megoldja szerintem (vagy simán app törlés).
Itthon amúgy is csak sufni gsm boltok miatt lehet valaki érintett, azok hoznak be németből telefonokat. Újabb ok kerülni ezeket.OlliEffe:
Azt hogy honnan veszed, persze hogy van különbség, ezek ilyen import cuccok, gondolom áfa visszatérítéssel játszanak utána feketén adják (de ne legyen igazam), vagy a cég kint van bejegyezve. Lényeg hogy nincs hivatalos garancia, ezért ilyen olcsó.
Vannak boltok amik megbízhatóak még úgy is, hogy ők nyújtanak garanciát, mall-al kifejezetten pozitív a tapasztalatom. -
Vermilion69
aktív tag
válasz
Shingen #83529 üzenetére
Kicsit lejjebb leírtam, sajnos mindkettő szempont, de a kamerának nem kell szupernek lennie, csak normális képeket lőjön azért.
A kevéske igényem:
Használnám:
- telefonálásra.. sok telefonálásra, legyen rendesen hallható a másik fél!
- netezés, wifin főleg egész nap, de rövidebb időkre 3G is menne, és ritkán GPS is kéne, hogy menjen
- játszok is rajta, de semmi komolyabbal, ilyen pixwords, farm heroes saga stb. típusú játékokkal
- sok facebook és fb messenger használat
- fotózni nem olyan gyakran szoktam, de ha igen, akkor fontos, hogy normális képet csináljon, amin rendesen olvasható egy dokumentum
- videózással ugyanez, ha a nyulamat videózom akkor ne fókuszáljon össze-vissza, mint a mostani ionom
- zenét soha nem hallgatok, videót ritkán nézek, csak youtube
- az üzemidő fontos!! Bírjon végig normális használat mellett 1 napot, úgy hogy folyamatos wifi, e-mail szinkronizácó megy, netezés és fb esetleg 3G
- ne legyen a mostani telefonomnál nagyobb! Ezt még pont átérem egy kézzel, szerencsére lány létemre hosszú ujjaim vannak, de ez a max.
- legyen gyors, zökkenésmentes, legyen elég RAM, hogy bírja az oldalak közötti váltogatást vagy ne haljon be, ha ki és belépek egy játékból
- értesítési LED-re szükségem van feltétlenül! Amin nincs, az nem is jöhet szóba.P8 lite-ot tegnap megfogdostam MM-ben és eszméletlenül bejött, de az akksi elég karcsú, félek, hogy úgy járok, mint az ionnal és nem bír ki még 1 napot sem rendesen ha bekapcsolom a 3G-t, vagy netezek rajta.
Na meg kérdés számomra, hogy honor 4C vagy P8 lite. Mert 20 ezer ft van köztük, de tudásban meg nincs annyi ha jól láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!