Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz trebrona #70918 üzenetére
Vagy: Allview X2 Soul
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Shoo
senior tag
válasz trebrona #70918 üzenetére
Ez nem az, de jó kis teló... bár épp az amoledtől akarok megszabadulni...
Komolyan, ez a kis 1-es Moto G napról-napra elbűvöl a tudásával, abszolult nem érzem hogy gyenge lenne és a kijelzője számomra gyönyörű. Csak az a baj, hogy kicsi a kijelző...
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
legenda
válasz trebrona #72593 üzenetére
biztos jól betáraztak, másik, hasonlóan nagy áruházban is akad/rendelhető még elvétve - nagyobb tételben rendeltek anno, gondolom anyagi megfontolásból, aztán végül nem fogyott el mind - de akkor lesz is még egy ideig a raktárukban, ha egyszer már nem nagyon fogy...
amikor a gyártó leveszi a 3 éves típusát az áruházából, valamint a szolgáltatóknál is kifutott, már nem rendelhető készülék lesz, akkor már mindegy, ha kapható is még elvétve valahol, én már nem beszélek aktív piacról adott típus esetén..Szaki.; szia, nem tudom, hogy melyik szolgáltatónál vagy, de az iphone 5 nem a legjobb választás, ha lte hálózat is képben van, mert a sima 5 nem minden szükséges frekvenciát kezel.
sokan rámondják, hogy nem baj, jó/elég a 3g is, de nem ilyen egyszerű sajnos, már most sok olyan terület van az országban, ahol 800 MHz lte szórás van - amit az iphone 5 nem kezel -, 3g viszont nincs és nem is feltétlenül lesz, hanem annak hiányában marad a lomha edge, netán csak gprs, ha nem megfelelő lte képes a telefon.
az 5c és felfelé már ilyen szempontból is okés, illetve az 5c bár tényleg műanyag, de ahhoz képest nem annyira rossz az anyaghasználat.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tecsu
addikt
válasz trebrona #72701 üzenetére
Pl. ezen az oldalon keresek olyan jó kínait, mint a Samsung S5 és nem találok.
4G, FHD kb. 5"os kijelzőhöz a lehető legkisebb méretű telefon, kijelző napfényben, akku, hangminőség, ütésállóság. Kb. ezek a szempontok - gondolom sokaknál.https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
paulo92
tag
válasz trebrona #74874 üzenetére
Valójában nekem is így működött az iphone4 4 éven keresztül csak az már t-s kártya volt Ott is picit le kellett vágni a sim-ből, azt mondták anno, hogy az adatok csak a közepén vannak, így a széléből, ha pici lemegy nem lesz gond De nem tudom, hogy esetleg a WESTEL-es sim más volt-e. Azért is kérdeztem meg, hátha valaki már csinált ilyet
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz trebrona #76567 üzenetére
Igazából van egy Lumia 520-asom ami már recceg néha, tehát internetezés közben nem tölti be rendesen a képeket meg a zene is pattog, a facebook app sincs jól megírva.
Egyszerűen sok minden zavar. Aztán a helyére keresek valami jót, lehetne android is, iPhone is csak ugye az nagyon borsos, azért is lepődtem meg ezen a 24.000Ft-os áron.
Androidból van valami best buy ami nem akadozik és email, zene, messenger, facebook, böngészést elbír egy időben egyszerre? -
Gery1987
őstag
válasz trebrona #76569 üzenetére
Nem védve őt de Pécs és Cserkút gyarkorlatilag ugyanaz. Pécs külvárosa Cserkút. Én szentlőrinci vagyok azért tudom. A jófogáson félre is nyomhatta a jelölést vagy a rendszer szar IP címet adott neki ami Komárom és úgy rakta be, nem tudom.
De az ár nekem is gyanú főleg hogy iPad Air meg korrekt áron van fent. Nem venném meg.
tohtjozsi96
Adj meg egy árat ami felé ne menjünk mert így elég sok minden belefér. Milyen márkát vennél, melyiket nem stb. Kijelzőméret ilyesmi. Mert nem mindegy. Lehet javaslunk egyet amire nem fog a kezed ráállni.
[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
-
D.CS.
csendes tag
válasz trebrona #77829 üzenetére
Elvileg lehet de gyakorlatba biztos nem. Én ez alapján választottam telefont. Első kinézett telóm az LG L65 4.4es kitkat-el. Konkrétan az LG Magyarországnál érdeklődtem utána mert az LG oldalán azt írták hogy nem támogatja, és mondták hogy valóban nem lehet vele képernyőt tükrözni.
-
D.CS.
csendes tag
válasz trebrona #77829 üzenetére
Most nézem amit linkeltél ezt csak azt sorolja fel hogy az android szoftver mit támogat. Hiába támogatja már 2.3 tól az NFC-t ha nincs a készülékben NFC chip akkor sokra nem mész vele. Igaz a Miracast a WiFi-t használja de kell hozzá valószínűleg valami plusz hardveres felkészítés is.
-
SOAD19
addikt
válasz trebrona #79540 üzenetére
Tényleg, csak 512-es a Lumia, azért wp-nál se árt már az 1 giga. Akkor megomondom, hogy a kettő közül válassza ki a szimpatikusabbat, köszi!
(#79542) BenHans
Köszi, akkor marad ez.Most nincs hangulatom túlzottan utánuk nézni (mától munkanélküli vagyok)...
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz trebrona #97257 üzenetére
Meglepő módon egy szavazatot dobnék a HTC 626-ra. Ahogy kinéz a dolog, itthon a szolgáltatóknál a 2/16GB-os Snapdragon 410-es változatot forgalmazzák, 13/5Megapixeles kamerával, Android 5.1 rendszerrel, és mostanság dobálják lejjebb az árát. Sajnos kevés embernek van itthon ilyen telefonja(nem is csoda amennyire túlárazták az elején ), így sok visszajelzés nincs felőle, de ami van, az pozitív.
Az M4 Aqua a Snapdragon 615-miatt elég népszerű, csak ezzel együtt vegyes a kép róla, vannak nyűgjei.Persze ha független, használt, vagy rendelős kínai is szóba jöhet, akkor hirtelen pár tucattal több spec sheetet kell majd bújnod.
PSA
Telekom tegnaptól lezakciózta a Desire 626-ot. Dominóval 49k, 2 éves előfizetéssel rendre 48-42-38-28 ezer forint. Ha nem is az év vétele, de már értelmesebb árban van, és legfőképpen a Telekom 40000 forint környékén most először a 626 képében kínál végre 2GB RAM/16GB tárhely kapacítású telefont az 1/8-as rettenetek helyett. Eddig ugye a Huawei P8 lite és a 626 egyárú 60000 forintos szint kiváltsága volt, de ott meg a P8 lite csúnyán elpaskolta ár-értékben a HTC-t, pláne hogy még mindig 25 ezer forintos Huawei B0 okosórát adnak mellé.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
csakany2001
senior tag
válasz trebrona #98758 üzenetére
0.Ez a 3.Egy átalakított Global ROM ami nem frissül az OTA-n,a magyar nyelv a forgalmazó munkája.A frissülő,magyar nyelvet nem tartalmazó Global még készülőben van. Nem vagyok tudatlan ezen a téren mivel amikor Xiaomi-t akartam venni eléggé átjártam a témát,az EUstock-ot is megkérdeztem ezzel kapcsolatban.A fő topik valóban az.
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs