Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz Ozsi009 #78541 üzenetére
Pedig ebben az árban összességében jobb készüléket nem találsz újonnan.
Persze lehet hogy akad, de mihez képest, lehet én is észrevenném HTC M7 után, de az előző készülékedről óriási ugrás felhasználói élmény és minőség tekintetében is.Ha jobbat szeretnél akkor vegyél egy még érvényes gyártói garis használt de megkímélt HTC One M7-et. Van belőle aprón, sőt van olyan is fent ennyiért ami fel lett hivatalos szervizben újítva.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
törölt tag
válasz Ozsi009 #78899 üzenetére
Xperia M4 Aqua: erősebb hardver, magasabb ppi érték, vízállóság
Honor 4X: nagyobb kijelző
Komolyabb játékra az M4 Aqua jobb szerintem, belső tárhelyben meg mindkettő gyenge. Lehet le se fogod tudni tölteni azokat a komolyabb játékokat. Ha rootolsz akkor persze minden megoldható.
-
legenda
válasz Ozsi009 #79453 üzenetére
szia,
már az árból arra következtetek, hogy valami nem kerek, annyiért jellemzően csak sérült, ázott, törött, tiltott, vagy más tekintetben problémás 5s-t lehet venni.
belinkelnéd a hirdetést?
nem olyanról van szó, hogy utald előre az árat, vagy annak legalább egy részét, aztán majd postázzák - de vagy semmit, vagy pedig bármi mást, ami az utalt összeg töredékét sem éri?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
xmaas
őstag
válasz Ozsi009 #79455 üzenetére
Ha levan tiltva akkor nemtudod hasznalni belerakod kartyat de nemtudsz semmit kezdeni vele , beazast sajnos nem lehet latni ha nincs kulso nyoma csak akkor ha szetbontjak neked szervizbe es ott latszik alaplapon stb. .
Hagyd a fenebe az ilyen ajanlatokat mert porul fogsz jarni senki se ad el aron alul jo keszuleket hacsak nincs valami dolog a hatterbe ,inkabb vegyel valami droidos vagy lumia keszuleket 55 ert kapsz eleg jo minoseget es azzal 2 evig nincs gondod zsir uj stb . , tudom nem alma nem lehet vele menozni de a celnak megfelel jobban fogsz jarni hidd el
-
legenda
válasz Ozsi009 #79455 üzenetére
beázást jelző indikátor; link (legalábbis amit így látni lehet, de a szervizes általi szétszedéssel másik is látható)
szolgáltatós tiltás; sim kártyával ellenőrizhető
felhasználó általi blokkolás; az iphone keresése funkció legyen kikapcsolva, különben nem lehet újonnan aktiválni a készüléket, teljes gyári visszaállítást nyomni és beaktiválni saját fiókkal
állapotot ellenőrizni külsőre és más tekintetben is; kamera, wifi, kijelző...stb.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ájvé
veterán
válasz Ozsi009 #85502 üzenetére
Fotós képességeik elég hasonlóak, azonos a kamera is bennük. Hardverben 1+ jobb szerintem, GPU sokkal erősebb, ez egyértelmű. CPU több szálon mér lehet Honor 6-nak kedvez, de szerintem inkább szintetikus teszteken látszik csak. 64GB ROM is 1+-nak pozitívum. Ha nem túl nagy összeségében 1+-t mondanám, lehetőleg CM-el, de az se baj ha Oxygen van rajta, jót olvastam arról is.
-
andrisbandi
őstag
válasz Ozsi009 #87508 üzenetére
Kéteszer vásároltam eddig GSM boltból. Partneró, és tér-erő.
A rendelés és a vásárlás is renben lezajtott.
Gariztatni nem kellett.Ahogy én olvastam, a vásárlóknak a gariztatással szokott gondjuk lenni, mert a garázsboltosok hozzáállását kibújásnak értelmezik a garanciális felelőségvállalás alól.
- Sokan várják el a "gyártói garancia" feltételeit az olcsón vett készülékekre.
Nem tájékozódnak vásárlás elött, és erre a GSM boltosok még rá is tesznek egy lapáttal, amikor a sajátboltos garanciát megtévesztően gyártó garinak álcázva hídetik.Ajánlani nem ildomos a GSM boltos garit, de saját részre én nyugodtan vásárlok ott.
-
xhege
veterán
válasz Ozsi009 #159571 üzenetére
Személyes véleményem. A Samsungok közülz az S20 FE sok szempontból jól sikerült, de voltak (vannak???) kijelzőhibás darabok. Az macerát okozhat. Most már a Samsung is megjelenéstől számítva 3 év támogatást ad főverzió frissítésre az eddigi 2 helyett. Az exynos proci sokaknál melegszik és gyorsabban merül (nyilván ez felahsználás fügvénye is).
Xiaomi nálam nem annyira pálya, de ez a legolcsóbb megoldás, és amire írtad arra elég lehet. MIUI támogatás azért érkezik rá, de miután szinte "naponta" jön ki új telefon a gyártótól nem tudom mennyi ideig élvezik a támogatást.
iPhone támogatás szempontjából a legjobb. Leghosszabb ideig támogatott a felsoroltak közül. IOS megszokást igényel, és sok minden hiányozhat az android vonalról, főleg testreszabás szintjén. A rendszer viszont nagyon stabil. Az SE akksiban nagyon vérszegény, és a 4,7-es kijelző is pici szerintem tartalomfogyasztásra. A mini mindenben klasszisokkal jobb, de ez a legdrágább, és az akksi ott sem világbajnok. A felsoroltak közül szerintem jelenleg a 11 a legjobb vétel. Akksi teljesen jó, nálam két napos telefon kb 7-7,5 óra SOT mellett. A kijelzője papíron gyengébb felbontású és nem amoled. Használva szerintem egyébként nagyon szép, még 90hz-es amoled kijelző használata után is. Annyi előnye is lehet, hogy mondjuk sok navigáció esetén nem kell beégéstől tartani.
A Google cuccok rendben mennek és működik tökéletesen a kétlépcsős google azonosítás is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Crypto Trade
- Milyen egeret válasszak?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok