Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-21 19:00:29

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#95327) nyaxi


nyaxi
csendes tag

Köszi, menü beállításokban sikerült alul megtalálnom a feliratok beállítását, csak nem találtam addig, de most már király.

Vhunor: euronicsban vettem, állítólag SAL, amúgy meg nem tudom, mert mindegyik egyformán néz ki, azt hiszem, 7 ezerbe került, egy féle van kb 1 méter optikai kábellel, Mediamarktban drágább.
CD lejátszáshoz, mivel házimozi, vagy mivel egyszer megszóltak a házimozi topikban, inkább úgy írom, dvd lejátszó 6 hangfallal, ott szebben és hangosabban szól, de egyértelmű, mint bemenetről, viszont szerintem jack-aux bemenetről is picit hangosabban szól , mint az optikai konverteren keresztül.
Ha nagyon érdekel, pár napon belül rá tudok dugni egy jack-rca kábelt a hangösszehasonlítás végett, most fogalmam sincs, hol van. Egyébként nem zavar, mert felveszem max hangerőre, és nappali viszonyok közt is bőven kiszolgál a hangereje, este meg kb 75%-on nézem. Én szeretem egyébként a suttogást is hallani. :)

Gere: nekem is középtalpas a 65-ös tv, abszolút stabil. 4 csavar fogja hátul lent, meglepődtem az elején, de simán bírja. Nyilván ha az ember a kávánál fogva picit megmozgatja, akkor van mozgás, de majdnem 1 méter széles a talp, úgyhogy stabil.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.