Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuruc01
tag
válasz hosszug #47310 üzenetére
Szia!
Nekem 3 napja van meg maximálisan elégedett vagyok vele,ár-érték arányban szerintem verhetetlen.
Na jó a hangja nem egy hi-fi toronyé de elvagyok vele,állítgatni kéne képet,hangot,próbálgatni de nincs rá idő.Hazahoztam bekapcsoltam,egy varázsló mint a mobilokon végigvezetett a főbb beállításokon aztán használjuk. -
Shingen
addikt
válasz hosszug #48580 üzenetére
Szerintem ez egyén függő.
Meg attól is függ, hogy ágyból nézed vagy kanapéból.
A 3D miatt a lényeg hogy szem magasságba legyen a képernyő úgy fog legjobban érvényesülni a 3D hatás.
Én azt mondom kezdésnek kb. a földtől 160 cm a tv alja, aztán majd korrigálod a méretet tovább.風林火山
-
*H*
aktív tag
válasz hosszug #48626 üzenetére
Én telepítettem 10-15 alkalmazást. WiFi kapcsolaton keresztül nézem a routerhez csatlakoztatott HDD-ről a 3D filmet, de még egyszer sem találkoztam a memória megtelt hibaüzenettel, illetve nem is akadozik lejátszás közben a film.
[ Szerkesztve ]
Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
olasz69
senior tag
válasz hosszug #49018 üzenetére
Szerintem az iso egy lemezkép fájl amit egy virtuális-meghajtó program lát rendesen illetve annak segítségével tudod kibontani video fájl-á!
A pover dvd mint nevében is van látja a dvd-t amely AUDIO_TS, és VIDEO_TS ezt kell neki betallózni!A Power ISO van win8-ra is,alkohol 120,daemon tools.....stb ezekkel át tudod alakítani
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
huncutka1029
addikt
válasz hosszug #49191 üzenetére
arra sehogy, a plex a pc re kell.
Azon keresztül fogod megosztani a számítógépen tárolt tartalmakat.
Utána, ha fut a kliens, a tv smart menüjéből, vagy közvetlenül a bemeneti listából kiválasztod a DLNA, vagy plex opciót, és betallózod a megosztást,a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.