Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-21 14:17:30

LOGOUT.hu

A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75454) RapaNui1


RapaNui1
aktív tag

Throme, manokaj, gratulálok mindkettőtöknek, igazi felüdülés karácsony előtt ilyen jó kis téli diorámákat nézegetni. Nagyon jó lett mind a kettő, mindegyiknek megvan a maga stílusa és hangulata. Csak gartulálni lehet mindkettőhöz hogy vettétek a fáradtságot és ezt összehoztátok és közzétettétek nekünk.

Djuree én sem értek egyet a véleményeddel, de mindenki maga tudja, viszont Sundesz termék visszaküldésével sem tudok mit kezdeni, mert megértem hogy mit szeretett volna, de korábban 2x is leírtam ha nem háromszor hogy elérhetetlenek, emailokra, telefonra nem válaszolnak, így már előre borítékolható volt, hogy hiába küldöd vissza az árút nem fogják visszavenni mert feltehetően a címük is hamis, így valóban csak felesleges további költségeket generált magának.

Már régóta gyanítom egyébként, hogy a kockavárosnak és a kockabolygónak valami sundán bundán köze van egymáshoz, lehet valami pénzmosoda az egész, szóval én már jó ideje kerülöm őket és ezt meg is osztottam veletek mégsem hallgatnak sokan a szép szóra. Tudom spórolás meg minden aztán ott van tessék most sundesz ihatja a levét.

Szóval egyrészről sajnálom meg együtt érzek vele, mert tudom milyen érzés ez, de másrészről, ha nekem azt mondják, hogy ne vegyek ezt meg azt, innen meg onnan, mert tapasztalatból tudják hogy szar, akkor lehet hallgatni kéne a másikra.

Erre szokták mondani kell a jó nem, kell a rossz persze két kézzel.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.