Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    Kis érzelgősség, elővettem ma a Big Ben készletemet, hogy eladjam, fotózzam. Elkezdtem kicsit porolgatni, és annyira megragadott újra, annyira tetszik ez az épület, hogy visszaraktam :). Egyéb Architecture cuccokat simán el tudtam adni, még a nagyobbakat is.

    Viszont erről eszembe jutott MÁS:
    Talán volt már ilyen felvetés, és nem biztos, hogy jól működne a gyakorlatban. De nem lenne értelme csinálni valami adásvételi módszert/infómegosztást/dokumentumot kifejeztetten a topiknak, belső használatra? Most mondok egy egyszerűt, lenne egy google sheet, amiben van egy "eladó" szekció, ott mindenki kiírja, hogy mit adna el és mennyiért, lehet esetleg egy keresek szekció is fordított irányú listával, és akkor itt ph-n belül egymás között lehetne kicsit business-elni.
    Persze simán lehet, hogy ha valaki el akar adni valamit, akkor inkább az erre kitalált helyekre akarja kirakni, ezzel nincs is gond. De ez tudna működni ilyen elővásárlási infóadásként, mert talán szívesebben adnánk el "ismerősnek", mint vadidegen érdeklődőknek. Esetleg egymás között normálisabb árakkal is találkoznánk, stb.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés