Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-26 21:04:58

LOGOUT.hu

A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42044) ayo


ayo
addikt

ma a Soroksári úti Tescóban voltam, pont arra voltunk azt megnéztük a Lego részleget is. Ott soha volt jó a Lego rész, nagyon gyenge készlet volt mindig, szóval nem is azért mentünk.
Na most ott is sikerült meglepődni, mivel ott is sok 50-75% akció volt, persze azok már elfogytak. Mini figurák itt is voltak 75% akcióval, viszont nem csak a sima széria, hanem pl. looney toons is. Sajna mindegyiket elvitték, de pl. azok is nagyon best buy-ok voltak.
Ami még van és best: LEGO Ninjago - Spinjitzu Villanás mind a három változat, darabjuk 1 890 forint, ez 2 600 plusz szállítás legjobban, szóval nagyon jó ajánlat és egyébként mókás pörgetős játék, amit kisfiam (16 hónapos) kb. 10 perc után már egyedül tudott pörgetni, szóval bátran ajánlom. Mi elhoztunk két másik szint, ami nem volt meg, de bőven van még és ez később tuti csak többe fog kerülni, mert a hasonló régebbi pörgetős ninjago cuccok is drágán mennek.
Emellett volt még egy LEGO Ninjago - Wu harci sárkánya (71718), 5 200 forintért, amit elhoztunk, mert már ki lett vezetve és ennyiért nagyon jó volt, holnap sztem már rakom is össze :). Szóval nem volt rossz nekem ez a Tesco akció gyereknek, meg nekünk is jutott valami :)

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.