Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
tocsek18
senior tag
75313 ucs at-at
6782db 800$ november 26 -
pyxis
csendes tag
Próbáltam hívni a Lego általam ismert számát (06 80 018 910) egy rendelés miatt, de ki sem csöng.
Másnál is van ilyen probléma? (van másik száma az ÜFSZ-nek?) -
vesir
tag
válasz
khron78 #41190 üzenetére
Szia! Hozz létre a hiányzó darabokra BrickLink-en Wanted List-et és az Easy Buy funkcióval kilistázza neked a boltokat, ahonnan meg tudod rendelni az elemeket. Tudsz szűrni csak magyar boltokra is, ha szerencséd van, az összes elem elérhető lesz egy vagy több eladónál, így nem kell külföldről berendelni.
-
khron78
őstag
Sziasztok!
Gyerekkorom Legoit elkezdtem átnézni. Lassan a végére is érek. Jelneleg az utolsó adagokat áztatom. Jó kis dolog volt szembesülni azzal, hogy amit kiskoromban nem tudtam kirakni, mert soha semmi infóm nem volt hozzá, azt most be tudtam azonosítani. Természetesen hiányzik egy csomó alkatrészem a különböző szettekből. Ezeket mindenképpen szeretném begyűjteni. Néztem sok oldalt, de elvesztem közöttük. Arra kérnék tippeket, hogy ti hogyan kezdenétek el beszerezni a különféle alkatrészeket! Melyik áruházzal érdemes kezdeni? Ti hogy csinálnátok? A Bricklink oldala segítségével kigyűjtöttem a hiányzó darabokat.
-
Djuree
félisten
vki nem szeretne egy simpsons házat?
-
Throme
veterán
válasz
balint82 #41176 üzenetére
Van bennük tartalom, csak azt nem tudom mennyire hiánytalan, valamint akkoriban nem használtam - nem is volt talán - szétszedőt.... és mi van "kéznél" egy gyereknek...?
Más apró szetteknél azt tapasztalom, hogy a minifig-ek lába már annyira könnyen hajlik, hogy meg sem tudnak állni. Mondjuk nem is kirakati szettek ezek, hanem játszósak...
A váron gondolkodtam, hogy megépítem és mellé beszerzem a mostani creator várat is és így Balázs videójában szereplő kondíciót én is tudnám prezentálniJah, faterék igyekeztek ránevelni, hogy vigyázzak a dolgaimra.
Nem vetett fel sosem a pénz minket, szóval nincs másik, ha valami történik a játékkal....
Én is rászólok a gyerekre, ha látom kezd durvulni egy játékkal... alacsony az ingerküszöböm -
Szada85
aktív tag
válasz
Rendszeresen használom a kleinanzeigen-t, az utóbbi idöben én érzek némi "romlást" a felhasználói színvonalban, de összességében 80%-ban zökkenömentesen szokott menni a dolog. (Német lakcímmel, teszem hozzá.)
Az a "baj" szerintem, hogy mára az is tele van intelligenciahiányos, vagy nagyon keleti "viszonteladóval", akik visszataszító módon próbálják lealkudni az árakat, hozzá olyan német nyelvvel, hogy a Translate összeomlik töle, és emiatt sok eladó is rugalmatlan lesz, vagy elmegy a kedve a postától, utalástól, bármiféle együttmüködéstöl sajnos.
Vannak fent echte csalók is (nagyobb értékü dolgokra - laptop, drágább óra, konzol - felrakás után azonnal jönnek az anglilali üzenetek, így posta, úgy letét, satöbbi), de ezeket a kleinanzeigen rendszere ma már elég gyorsan szüri, és kapod az értesítést, hogy "az XY üzenetet küldö acc-ot törölték/tiltották, gyanús tevékenység miatt".
Ha valami -számodra- értékesebb dologról van szó lehet egyszerübb valaki kint élö ismeröst megkeresni, és vele megvetetni a dolgot.
-
hulp01
senior tag
Ha már dobozok és csomagküldés. Tesóm Ausztriában rendelte meg nekem a Technic Lambot asszem Amazonon. Kb. háromszor nagyobb dobozban érkezett, mint a készlet, nézett is, hogy hány darabot küldtek. Volt egy külső doboz, ami kb. 10 centivel nagyobb volt minden dimenzióban, körbe légpárnával kitömve. És ezen belül a készlet még egy külön kartondobozba is be volt csomagolva. Ezt kibontva lett meg maga a Lego, már azt hittem csak dobozokat kaptam.
Ezt a Lambos dobozt nagyon nehéz lesz majd eldobni. Egyelőre csak a fedlapját néztem meg, és nagyon szép. De sajnos túl nagy, sehová nem tudom majd tenni. Magát a készletet se nagyon , szóval kicsit még marad bontatlanul.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Sundesz #41175 üzenetére
azt vágtam, akkor ez a 'maradékra' vonatkozik
@balint82: kb 5 éve fent vagyok, 1-2 zsenibe bele lehet futni, de aki el is akar adni vmit, az a 3-4. győzködés után hajlandó a paypalra, onnantól meg sinen van minden. A németek 70%-nak végül előkerül a paypal fiókja (mivel a rendes ebay-hez muszáj, hogy legyen ugye
), az értelmesebbjét meg lehet győzni arról, hogy a paypal nem az ördögtől való.
ps. vettem én már ott 10184 town plant only dobozbontottan 35ért
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Én már vettem több mindent ebay-ről. Szerintem nyugodtan, ott a PayPal védelem. Angliából wv házat, némettől 7 anubis és egy amset ra figurát, franciából 3 harry potter knight buszt, sőt, még Amerikából is elküldték a monster fighters vonatot. Hmm, szét is nézek gyorsan 😅
-
balint82
senior tag
válasz
Throme #41173 üzenetére
Kérlek, mondd, hogy ezek csak üres dobozok.
Bár ezekből az üres dobozok is arany árban vannakNah igen, a hajó, a repülök és a széf is, tetszik,de hát az is egy vagyon, főleg, hogy a várat és a Kakapo-t már behúztam.
Más, ebay apróról vásároltatok már? Mennyire vannak ott csalók? 290 eur-ért találtam egy 70922 Joker Manor-t, és szimpatikus az eladó is, de ki tudja...
-
LÁZ
Topikgazda
kaptam mailt legótól, hogy
"If you missed out last time, now’s your chance! Up to 5,000 more copies of Pursuit of Flight will be made available for pre-order on August 3rd at 12:00pm Pacific / 9pm CET. These will last until they sell out or through August 31st. There’s a limit of one per household."
ezek szerint aki lemaradt róla, még aug3 preorderkedhet....jobb lett volna ha kastélyos mail jön
...mondjuk
-
Throme
veterán
válasz
SAABPEPE #41164 üzenetére
Ha már megint doboz kondíció...
Nekem emagos rendelés, a szupermarketes kóddal (és egy kis kedvezménnyel) személyes átvétellel minimális gyűrődés van a dobozon. Elméletileg átszállították az átvételi helyre (bolt, nem csomagpont), tehát futárcéget nem érintett a termék (emagosok nem tudom kivel oldják meg a belső hurcibálást, lehet edigisek besegítettek....):
Az előző porsche-t a kocka.hu-tól futárral jobb kondícióban kaptam meg, de az meg baromi drága volt még (ajándék ide vagy oda)...
Megvan az alapanyag a MOC-hoz... [Lambo C 5000]
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
SAABPEPE #41166 üzenetére
Megjött az én újracsomagolt birodalmi rohamosztagos sisakom is. Középen a dobozt szépen körberagasztották emagos ragszalaggal hogy újracsomagolt ami az eltávolítás során szépen le is szedte a dobozról a grafikát, holott az alján is egy méretes matrica hirdeti hogy újracsomagolt. A felső rész ki volt szakadva a doboznak amit ragszalaggal ragasztottak vissza tehát feltehetően szállítási sérült lehetett, amit aztán visszaküldött valaki. Számítottam ezekre a dolgokra így most ez miatt nem is vagyok ideges mert nem a doboz miatt rendeltem hanem azért mert a másik 4 sisak már megvolt így ehhez most szállítással együtt 12.500 pénzért jutottam hozzá. [kép]
-
SAABPEPE
tag
Kis kopás a tetején két oldalt ragszalag de nem volt nyitva.Inkább ilyen oldal erősítés.Dobozán szakadás nyoma nem látható.
-
SAABPEPE
tag
Ide ért az emagos újracsomogolt Porsche.
-
ayo
veterán
egy kis finomság: Huge LEGO Pirate Battle Islands Built by 4 People!
-
válasz
HUN_Sector #41158 üzenetére
ez 81 rongy? Vmi nem stimmel...
-
HUN_Sector
őstag
Ha bárki világtérképre vágyik, kocka leárazta 20%-al a többiek alá (81500)
https://www.kocka.hu/LEGO-31203/LEGO-Art-Vilagterkep/arukereso -
HUN_Sector
őstag
Technic ford 150 prototípus
https://www.promobricks.de/lego-42126-ford-f-150-raptor-prototyp/128069/
Szerintem szebb, mint a végleges -
Segal
veterán
válasz
HUN_Sector #41153 üzenetére
-
Pötyi
őstag
válasz
Freddy76 #41151 üzenetére
Kitaláltunk egy remek stratégiát. Béreltünk két 19 éves cseh kurvát, akiket toplessben, egy szál spagettipántos nanobikini alsóban kiállítottunk a hajó tatjára azzal a feladattal, hogy a futam alatt folyamatosan locsolják egymást visongatva egy-egy vödör vízzel. Ezzel elterelik ellenfeleink figyelmét, akik nyálcsorgatva őket nézik, nem figyelnek oda a hajózásra és elrontják a taktikát, így mi előnyre tehetünk szert. Csak arról feledkeztünk meg, hogy nemrég életbe lépett az LMBTKBKKQ törvény és két nő együtt az kimeríti a leszboszi boszi fogalmát. Jött a vizirendőr kétezerrel és bemondta a gigafonba:
- Azonnal csináljanak valamit a prostituáltjaikkal!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Titan Quest II - Később indul a korai hozzáférés
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- További aktív témák...
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest