Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint82
senior tag
válasz
wolfcsibe84 #41243 üzenetére
Más sem jut el a kosárig a kocka.hu? Server errort dob fel.
-
válasz
wolfcsibe84 #41244 üzenetére
Szuper, akkor átvehetem valakitől a kishajót értelmes áron?
-
wolfcsibe84
csendes tag
válasz
HUN_Sector #41241 üzenetére
Elindult!
-
wolfcsibe84
csendes tag
válasz
HUN_Sector #41242 üzenetére
Én már 8 előtt is néztem de nem adta fel az akciót. Lehet hogy véletlenül élesítették amikor te láttad.
-
HUN_Sector
őstag
8:38 - a rendszer nem is adja már kétlem hogy elfogyott volna, remélem lejjebb állítják az árat és ezért vették ki :)
-
HUN_Sector
őstag
Kocka: 60.000-től
Úgy hiszem, tudok élni ez a gwp nélkül is :)
-
LÁZ
Topikgazda
nézegetem itt a dolgokat, de érdekes, a hajós promó már ON, de az aug1-től elérhető cuccok még nem
, pedig azokból válogatnám össze az akármit is...
-
RapaNui1
aktív tag
Tisztelt Urak nektek aztán elegetek van az emberekből pedig az ember társas lény. Persze vannak értetlen emberek is de ne általánosítsunk már.
-
Sundesz
addikt
Én legolcsóbban árulok egy Technic szettet itthon (meg bricklink alapján is), engedek is az érdeklődőnek árból, de azt mondja ez még sok neki. Mondom akkor érdemes használtat venni. De ő nem szeretné kibontani. Hát akkor így jártál, mert ez max csak drágább lesz, de olcsóbb nem.
-
HUN_Sector
őstag
Mi nemrég ingyen felraktunk egy újonnan kb. 40000-et érő babakocsit. Rosszabbnál rosszabb arcok jelentkeztek. Aztán felraktuk 15-ért, elvitte egy normális csaj :)
-
UberMutant
őstag
válasz
Freddy76 #41230 üzenetére
lakást adtam el, ott cseszett le az egyik vevőjelölt, aki csak délután volt hajlandó jönni, hogy miért adtam el délelőtt, miért nem szóltam neki. lol
az autómat, ha majd cserélem, inkább beadom a kereskedésbe.A lego dobozokat én is kihajítom, a posta egyszerűen nem éri meg, a néppel meg nem találkoznék inkább.
-
Freddy76
addikt
válasz
RapaNui1 #41229 üzenetére
Kérdés, amit kapna érte, az megérné-e a problémázást a sok értetlen eladóval. Én néha-néha kényszerűségből adok el használt cuccokat (drágább műszaki cikk, fényképezőgép, autó, vagy éppen az egy évig bontatlanul álló Nintendo Switch), és ilyenkor mindig kicsit meggyűlölöm az embereket...
Az ingyenesen felkínált cuccoknál (pl. jó állapotú babakocsi, gyerekágy) még gázabb a helyzet. Ha valaki jelentkezik, és odaígérem, a következő elküld az anyámba, hogy nem ő kapta, majd az, aki megkapja ingyen, elvárná, hogy én autózzam keresztül a várost, mert neki messze van a XI. kerület...
-
RapaNui1
aktív tag
Pedig el is adhatnád. Akinek esetleg fontos a doboz is de valamiért megsérült vagy tönkrement az jó hasznát vehetné
-
HUN_Sector
őstag
Én meg összetépem és kidobom a dobozokat nekem csak hulladék.
10175-ös dobozát is dobtam ki, meg wall-e-jét is :) -
RapaNui1
aktív tag
Nem tudom ki hogy van vele, de én szeretem ha a legom doboza is ép sértetlen, valahogy nekem a lego, a doboz, az útmutató, szóval minden így együtt jelent megelégedést és ha esetleg sérült a doboz vagy bármi, vagy hiányos a készlet nem hagy nyugodni és mindig ott motoszkál bennem valami hiányérzet. A múltkor én is megrendeltem az emagról az újracsomagolt birodalmi rohamosztagos fejet, amit meg is mutattam hogy érkezett, és most nem hagy addig nyugodni a dolog amíg be nem szerzek egy hibátlan készletet. Megfogadtam hogy hiába olcsó nem rendelek többé ilyeneket sem az emagról sem az extreme digitaltól mert nem fog megelégedéssel eltölteni. Természetesen az ár döntő tényező de az ilyen készletek soha nem fognak számomra maradéktalanul örömet okozni, ezért inkább szánok rá kicsit többet de az hibátlan darab legyen, nem egy összeragasztott ,szétszaggatott, esetleg hiányos készlet. Persze senkit nem ítélek el ha ezeket választja hisz valóban a doboz tartalma a lényeg csak azt próbáltam leírni hogy számomra a doboz és annak állapota is számít
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
HUN_Sector #41224 üzenetére
akkor megúsztam
-
HUN_Sector
őstag
Filóztam... filóztam.... leültem a gép elé... felálltam.... más oldalon is nézelődtem... kinyitottam a pénztárcám és sírtam... mentem pár kört a world of tankssal... De egy gondolat mindig ott motoszkált bennem. Aztán felmentem a brickeconomyra....
Végül behúztam az újszerű bookshopot.
Szóval abból nincs már. -
balint82
senior tag
válasz
HUN_Sector #41222 üzenetére
A két Újracsomagoltat magamnak vettem volna.
Mondjuk inkább kivárok és 08. 03-án behúzom a hiányzó BL szetteket.
Majd valahol bérelek egy raktárat, ki szeretőt tart, ki raktárat
-
balint82
senior tag
válasz
HUN_Sector #41218 üzenetére
Én tegnap beszéltem le magam a 40e huf áru emgaos újracsomagolt 76161 Batwing-ről és a 31e huf áru 10262 Aston Martin-ról.
Mindkét szett jó áron volt, ráadásul az autót sos be kellene szerezni, mert úgy tudom, hogy idén kifut.
-
HUN_Sector
őstag
Emaggal közös a raktár, szóval gondolom visszaküldték hogy sérült.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
HUN_Sector #41218 üzenetére
ez az újszerű vajon náluk hogy van, csak dobozbontott
nem akarok költeni, de csábító ez a 33, ha csak a doboz van bontva, majd rákérdezek náluk, de dolgozom 😔
-
HUN_Sector
őstag
Újszerűek:
Sarki Garázs 10264 - 37990ft
https://edigital.hu/lego-creator/lego-creator-expert-10264-sarok-garazs-ujszeru-p886535Könyvesbolt 10270 - 33190
https://edigital.hu/lego-creator/lego-creator-expert-10270-konyvesbolt-ujszeru-p886547Rendőrkapitányság 10278 - 41790
https://edigital.hu/lego-creator/lego-creator-10278-rendorkapitanysag-ujszeru-p886545 -
Mozaart
aktív tag
A kockamorzsát nem értem. Ez a pletyka januári. Miért pont most osztja meg. Vagy a posztot kitevőhöz most jutott el a pletyka?
at atrol van szo.
Amit megosztott az egy gyári lego szett. Amit cavegod keszitett az meg anno Ideason is fenn volt de akkor a lego hivatalosan cancellezte.
-
bobafett
tag
válasz
HUN_Sector #41211 üzenetére
-
wrrs
tag
Ahhh, imádom ezeket!
-
RapaNui1
aktív tag
A 42128 at 45k ért hirdeti a kockabolygo
-
balint82
senior tag
válasz
HUN_Sector #41209 üzenetére
Az a sima 75288,legalábbis azon a fotón, amit én találtam.
-
tocsek18
senior tag
ennek jó ára lesz majd, kb mint a 40433
kezdetben 10-15ezer volt majd most 30ezer+
kocka.hu már promózza facebookján, ott is lesz 100%
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- Plágiumvádak a Bungie ellen, ezúttal a Marathon érintett
- Mobil flották
- Star Trek
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest